bichetomy

starsea

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2017
60
40
8
Merhaba Bichectomy (yanak yağı alınması) operasyonu yaptıran ve ya yaptırmayı düşünen var mı?
Açıkçası vücudum zayıf ve çok düzgün ama yanaklarım dolgun özellikle gülümseyince çok çok daha belirgin oluyor. Beni tanıyan bilen insanlar ve ailem ne gerek var böyle müdahalelere yanağın çok sevimli duruyor bu senin avantajın ilerde yüzün çökmicek gibi şeyler söylüyorlar. Ama ben çoğu zaman rahatsız oluyorum yüzümün sevimli oluşunu seviyorum ama yanak kısmım biraz tombis duruyor özellikle bazı fotoğraflarda kendimi kilolu gibi görüyorum halbuki değilim. ağız yapımda küçük konuşurken sanki dişimde bir rahatsızlık varda yanağım şişmiş gibi ve psikolojik açıdan sanki çocuksu hallere bürünüyormuşum gibi hissediyorum. bu yüzden bazen özgüvenim kayboluyor. Karşıdan dikkat çeken biriyim kendimi beğeniyorum ama biraz da yaşımı göstermek bir yandan da gene sevimliliğimi taşımak istiyorum. Belkide abartıyorda olabilirim bilmiyorum. Var mı benim gibi olup ta böyle bir operasyon düşünen??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…