Bıdaha gelıyorum arkadaslar

Zxuxmmin

RABBIMIN EMANETISINIZ
Kayıtlı Üye
16 Mart 2007
1.918
9
116
- Yurtdışı
ben ne zaman baslicam hep derdim....ve simdi ALLAH izin verirse carsamba günü TÜRKIYEYE geliyorum.....
biraz icim buruk...biraz heycan...birak korku....ve cokca umut.....
ALLAHIM diyom....insallah hic olmasa bitane saglikli yumurta olur....RABBIM hayirlisini nasip etsin...
ALLAHIM yavrularimi beni kavustursun....
MIRAC KANDILINDE geri döniyorum....hakkinizi helal edin....cok desteginiz oldu
ALLAH sizlerden razi olsun....hepinizin yüzü gülsün....insallah hepiniz mutlu haberi alirsiniz....
insallah 2,5 hafta sonra hayirli haberlerle dönerim.....
hepiniz ALLAHA emanetsiniz....a.s.

zümmin rabbim dualarımız kabul eder inşallah canım.
hayırlı müjdeli haberlerini bekliyoruz.....

Canım, Allah dularını kabul etsin, kalbimiz ve dualarımız senine,
Tedavi esnasında bize yazmayacakmısın?

ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN türkiyede bizim evde internet olmadigi icin tedavi asamasini anlatamicam canim.....biraz heycan olsun demi...geri döndügümde kocaman bi topik acar....hamileyim diye bas bas bagiririm...INSALLAH.....

ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN türkiyede bizim evde internet olmadigi icin tedavi asamasini anlatamicam canim.....biraz heycan olsun demi...geri döndügümde kocaman bi topik acar....hamileyim diye bas bas bagiririm...INSALLAH.....

İNŞALLAH canım İNŞALLAH
yeterki güzel sonuçlar al, biz 9 ay da bekleriz seni.....

amin inslhh....canim arkadasim dualarim seninle....bende cuma gunu memlekete anneme gidiyorum...10 gun yokum...inslh sen o zamana kadar guzel haberlerle gelmis olursun...Allahim yardimcin olsun...:Saruboceq:

canım ınş hereseyyyyyyy yolunda gıder guzel haberlerle gelırsın...................dua ile....................

saol canim arkadasim...Alllah razi olsun....desteginden dualarindan...hayirlisiyla git hayirlisiyla gel....bol bol dinlen....annenin yeri farkli.....keske istanbulda olsaydin dicem....görüsürdük ama nasip kismet...

Ayy canım benim inşallah ya
Rabbim gönlüne göre versin

saol ablacim....senin gibi ücüz tuturamamda...kaydirigubbakcemile3 .....bebislerin iyi olduguna sevindim...sonuna kadar böyle gider insallah

saol canim arkadasim...Alllah razi olsun....desteginden dualarindan...hayirlisiyla git hayirlisiyla gel....bol bol dinlen....annenin yeri farkli.....keske istanbulda olsaydin dicem....görüsürdük ama nasip kismet...

evet cnm benimde aklimdan gecti..keske gorusebilseydik...esim yurtdisina gidiyor..baska zamana ertelemem mumkun degil...inslh onumuzdeki sene bebislerini alir gezmeye gelirsin o zaman gorusuruz...bu hafta sonunu hastanede gecirdim...:sinifsinif:idrarimi yapmakta zorlaniyordum...kan da gelince hemen acilde aldik solugu...tahlillerin bi kismi cikti bi kismida cuma gunu cikcak...inslh onemli birsey yoktur...birsuru ilac verdiler...kullaniyorum ama bi degisiklik yok hala agrilarim devam ediyor...kadin dog.doktoru da bakti...gozukurde sorun yok dedi..ama tupbebek sonrasi yapilan islem kullanilan ilaclar boyle etkiler yapabiliryor dedi...wc ye gircem diye cok korkuyorum:kedi:

vah gecmis olsun canim benim....insallah tez zamanda gecer agrilarim...Allah sifa versin.....benim bebegim varya....dönmeye basladi teyzesi...2-3 gün önce....artik dönebiliyor...ne kadar sevindim bi bilsen....yavas yavas gelismeler var...insallah böyle devam gider

Hayırlısı olsun zümmin
Rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…