Kizlar fake oldugumu dusuneceksiniz ama fake degilim gercekten sorun bendemi bunu öğrenmek ıstiyorum
Cinsel problem yasiyorum
@Mune konumun tasinmasini istemiyorum mune abla biraz tavsiylere ihtiyacım var gercekten
Evet buyugum kucugum akil akildan ustundur gercekten sizden yardim istiyorum
Orgazm olamiyorum . Ilk baslarda prohlem esimde zannettim erken bosaliyo tam zevk aliyorum bosaliyor diye yarim kaliyo dusunuyordum ama degil sorun gercekten bende ..s
Iki yildir aktif cinsel hayatimiz var eismde bende duskunuz ne olursa olsun kavga bile . Ama ayri duramayiz . En gec 1 hafta da 1 kez en cok haftada 3 4 olur . Ama gel gelelim esim de bosalma oluyor ama bende olmuyor tabiki kaidnalr bosalmaz orgazm olur haz alir biliyorum ama bende bikini bolgesinde ard arda kasilma cok uzun sureli kayganlik olmuyor . Hersey yaptik alkol ilac icti esim yarim saat sursede 40 dk sursede bi turlu rahatlayamiyorum artik kafaya cok taktim fiziksel sorunum yok. 1 yil falan biraz kotu günler gecirdim ama duzeldi sayilir . Bi turlu konsantre olamiyorum . Esim ilaç aldi sirf uzun sursun benim icin aman bakiyorjm sorun bende biturlu o haz gelmiyor kasilmalarim olmuyor rahatlaman yok . Diyorum kafama bunlari getirmemeye çalışıyorum ana odaklaniyorum esime bakiyorum zevk almak icin her bir bolgesine ama yok yok . Cok nadir islaniyor fazla surmuyor. Biliyorum cok igrenc birsekilde yazdim cok cok ozur dilerim ama baska turlu anlatamicaktim .. yorumlariniz icin cok tesekkurler . Pskologa gitmek istiyorum ama daha ben normal.konularimi konusamam kaldiki cinsell hayatimi anlatim . Birkere su hazzi yasamak istoyorummm onsevisme vs vs denedik sanirim gercekren problem bende.