- 11 Ağustos 2017
- 72
- 28
- 3
- 30
- Konu Sahibi Bahcelerinenguzelgulu
-
Iste canim bence burdayim bumu cozmeye calisiyorum gercekten cok severim ama . O kaislma orgazm rahatlama yok sadefe zevk var arada omunla yetiniyorumHem cinsellıge düşkün olup hem haz alamama nasıl oluyor kı
Haz almıyorsan orgazm olmuyorsan bır süre sonra cınsellık angarya gelmezmi
AradaKizlar bissuru soru sormusum . Kisaca ozet gecersem zevk aliyorum arada bazen baya ama orzgam yokk
Önce kadın Doğum dr unuza gıdınIste canim bence burdayim bumu cozmeye calisiyorum gercekten cok severim ama . O kaislma orgazm rahatlama yok sadefe zevk var arada omunla yetiniyorum
Canim suclamaya gerek yok hizli yasiyoruk kocaman yazim FAKE DEGILIM BAYANIMM SADECE TAVSIYE BASINDAN BOYLE BISI GECIP DUZELEN VARSA TAVSIYESINI ISITIYORUM CIDIYIM SAKA YAPMIYORUM SIZI KANDIRMAK GIBI AMACIM YOOKKK ASLAAA SONSUZ SAYGIM VAR KK NEArada
Bazen
Baya
Pek tutarlı.....
Bencede bir baska neden icin gidicektim zaten bunuda agiz ucuyla cesaret edip soylicem insallah .Önce kadın Doğum dr unuza gıdın
Ilac verecektır
Eğer etkı olmassa bır uzmana yollar
Arkadasımda böyle olmustu
Bitkisel olanindan kullandim 6 ay once arada da cok nadir ayda 1 kez ictim . 5 htp die . Ama ilac degil bitkisel olabilirmi gerçektenAnti depresan ilaç kullanıyor musunuz ve ya yakın zamanda kullandımızmı? Bazı anti depresanlar cinsel duyarsızlığa sebep oluyor. Bunun dışında eşinle ten uyumu yakalayamamış olabilirsin. En iyisi cinsel terapiste gitmeniz. Cem Keçe mesela.
Insallah canim cesarer edip gidicem . Nasil biyerimiz agriyosa gidip soyliyosak . Valla baska bi ilcede ozele gdip sirf bunu konusmak istiyorum cozum bulursam yazicammDr gidip cozumunu bulursan burda paylas lutfen.
Nasil duzeldi pki sorunu ortadan klktimiÖnce kadın Doğum dr unuza gıdın
Ilac verecektır
Eğer etkı olmassa bır uzmana yollar
Arkadasımda böyle olmustu
GenişPek bir deneyimim yok ama vajina duvarlarınız geniş olabilir mi? Penisi tam kavrayamadığı için yeterince zevk alamıyor falansınızdır belki?
Ama eşiniz çok iyi tatmin oluyormuş. Eğer öyle olsaydı eşiniz o kadar iyi tatmin olamazdıGenişbundan olabilirmi ya
Yani ben oyle dusunuyorun davranışından isteyisindenAma eşiniz çok iyi tatmin oluyormuş. Eğer öyle olsaydı eşiniz o kadar iyi tatmin olamazdı
Tek degilmisim . Uzulsemmi sevinsemmi . Ama herkes yasamali bence bu orgazmi haksizmiyim .dKonuyu takipteyim. Kelimesi kelimesine aynilarini yasiyorum
Bulundugum bolgede taninan bir insan oldugum icin guvenip de hicbir doktora ya da terapiste bu sorunumu acamadim maalesef.Insallah canim cesarer edip gidicem . Nasil biyerimiz agriyosa gidip soyliyosak . Valla baska bi ilcede ozele gdip sirf bunu konusmak istiyorum cozum bulursam yazicamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?