- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
Hiç kullanan yok muArkadaslar gecen ay negatif sonuc aldim. Bugun muayene oldum. Gecen ay 3 yumurta gorunuyordu bu ay 10 olmus neyse. Doktorum 6 ay ara vermemi istedi fsh yuksekligi var. 4 ay boyuncada biesteron dhea kullanmami istedi kullanan ve faydasını goren var mi?
benimde yüksekti ama ilaç vermedi doktor.2 ay sonra tekrar baktırdım normal çıktı.16 çıkmıştı.şuan 3. herşeyin hayırlısı olsun inşallah.psikolojini sağlam tut. geçmiş olsunHiç kullanan yok mu
benimde 4. tedavim canım bana da şimdiye kadar vermemişti. 2. tedavimden bir kızım var. 3. tedavim de 1 tane yumurtam döllendi o da 2. kalite oldu öyle olunca doktorum sayıyı ve kaliteyi arttırmak için kullanmamı önerdi inşallah işe yararbenimde yüksekti ama ilaç vermedi doktor.2 ay sonra tekrar baktırdım normal çıktı.16 çıkmıştı.şuan 3. herşeyin hayırlısı olsun inşallah.psikolojini sağlam tut. geçmiş olsun
Bana 6 ay ara vermemi soyledi doktorum bu yuzden 2 ay sonra dhea ya baslayip 4 ay sure ile kullanacagim insallah sifa olur. Senin kac yumurtan vardi kac tane dollendi kalitesi nasildi. Fsh degerin kac yasin kacgeçen ay benimde başarısız bir denemem oldu ve doktorum 3 ay kullanacaksın sonra fsh değerine göre tedaviye tekrar başlayacağız diyerek biosteron verdi. 20 gündür kullanıyorum..
Inşallah sonuc alirsin bana da 4 ay gunde 3 tane kullan dedi. Subatta kullanmaya baslayacagim haziranda tedavi olcam. Senin bundan önceki tedavilerinde kac yumurta olustu ve kaliteleri ne idi. Sendede mi fsh problemi varben de kullanıyorum şubatta tüp yaptırcam. yaklaşık temmuzdan beri düzensiz bir şekilde kullanıyorum dr günlük 3 doz kullan dedi fakat ben 1 kullanıyorum. kutum bitti p.tesi alıp üç doza çıkarcam inşallah
canım ben de pco var o yüzden dr kullanmamı önerdi. benim 19 yumoştan 8 döllenme geriye 3-4 embriyo kaldı fakat kaliteler düşükInşallah sonuc alirsin bana da 4 ay gunde 3 tane kullan dedi. Subatta kullanmaya baslayacagim haziranda tedavi olcam. Senin bundan önceki tedavilerinde kac yumurta olustu ve kaliteleri ne idi. Sendede mi fsh problemi var
benim dr da 3 tane kullan demişti fakat fazla kullanmaktan çekindim 1 er tane kullanıyorum. folik asit başladım omega 3 kullanıyorum. bi de arı bal polen e başlicam. başka önerebileceğin takviyeler var mı?Canim daha oncede konusmustuk ozelden diger arkadaslarada paylasmak istiyorum
Ben dehanin cok faydasini gordum 19 olan fsh 7 ye dustu.
Bu ilac uzun kullanimda daha cok fayda sagliyor 2 ay oncesinde dr. Gozetiminde icin
Ayni anda 3 adet aliyorsun co enzim le destekleniyor bana esterofom ve progestan verdi dr o ay reglim bile normal oldu. Az almaya baslamisti cunku.
Bu ilacin aslinda amaci bu degil ama dr kullanan hastalarinda yumurta kalitesini arttirdigini gozlemlemis
O yuzden kullaniyoruz icerigini okursaniz yumurta rezervesiyle ile ilgili hic bi sey yazmiyor
Benimde 2 yumurtam olup onunda sadece biri dollenip oda 2 kalite olunca doktorum 6 ay ara vermemi ve 4 ayda dhea kullanmami istedi. Ilk tedavimde de gecen yazmisim bir yerlere tesadufen okudum 1 ay dogum kontrol hapiyla kullanmisim gunde 1 tane. 5 tane yumurta olusmus anca 2 tanesi dollenmis ve 2. 3. Kalite olmus tutmamis. Neden boyle anlatiyorum cunku unutmusum. Okuyunca hatirladim yani 1 ay kullanmak ve gunde 1 tane hic bir ise yaramamis. Kizima kavustugum tedavimde oncesinde hic birsey kullanmadim direk ignelerle basladim 4 yumurtam oldu 3 u dollendi 2si 1. Kalite idi biri tuttu. Bu sefer doktorumu dinleyip gunde 3 tane 4 ay kullacagim insallah.Canim dr 3 demis bunu dr genelikle gunde ayni anda 3 tane yutacaksin kafana gore kullanma lutfen faydadini gormek istersen 2 hafta sonra ve uzun kullanimlarda ise yariyor. Ben de diger ilaclarin yaninda folikasit kullaniyorum ama hamilelikte bebrk icin yumurta rezervesiyle ilgisi yok.
Doktorum 4 ay kullanmami ve gunde 3 tane kullanmami istedi haziranda tedavi dedi subatta kullanmaya baslayacagimben uzun süre kullandım.Yumurta kalitesi için kullanılıyor özellikle.Evet ben faydasını gördüm.Son tedavimde tedaviye başlamam bazı nedenlerden gecikince 1 sene kullanmış oldum.en az 3 ay kullanmak lazım yarar görmek için.
Yok antalyaTamam anladim.
Hadi hayirlisi sen ank miydin
benim doktorumda 6 ay ara vermemi düşündüğüm tarihten 4 ay öncesinden başlamamı ve 4 ay kullanmamı istedi. inşallah işe yarar kilo aldırıyor ve kıllanma yapıyor diye duydum. doktorumda gögüste sızlama ve aç karnına içersen mide bulantısı yapar dedi. başka yan etkisi olursa bana bilgi ver dedi. benimde 2 yumurtam oluştu onunda biri döllendi ve 2. kalite oldu tutmadı. bir önceki tedavimde 4 yumurtam oluşmuştu. 2si 1. kalite idi. kızım var. bende yumurta rezervi azlığı varBenim tüp ve dondurulmuşlar negatif olunca dr önermişti yalnızyan etkisi çokmuş o yüzden tekrar düşünmeden 3 ay öncesinde başla daha önce başlama demişti ben o dr devam etmicem başka dr gidicem yazın inşallah ama 3 ay kala sorucam kullan derse kullanıcam bende. Sayı çok ama e2 yükseliyor o da sanırı yumurtaları kalitesiz yapıyor o yüzden önerdi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?