Biesteron dhea kullananlar

Kan testi yaptırdım negatif (( hala adet de olmadım. Dhea bile bile adet olamıyorum sanırım.Daha öncede gecikme olmuştu eninde sonunda oluyorum.

Arkadaşlar merhaba,
Yazışmaları okudum da çoğumuzun sıkıntısı yüksek Fsh ve beraberinde dengesi bozulan E2...
Benimde doktorum tedaviye henüz başlamadı 2 kutu Dhea bitirdim, daha kaç ay kullanırım bilmiyorum.
Alternatif tıpa güvenim sonsuz, 4 gündür Testere dişli aslan pençesi kürü yapıyorum. Saraçoğlunun kürleri inanılmaz etkili, çok faydasını gördüm ve görenlerde çok oldu. Yüksek Fsh düşürmek için bu kürü sizde uygulayın inşallah etkisini görürüz.
Soğan kürüde yapın, bitki sonuçta ne zararı olabilir ki...

Negatif olmasıyla ilgili bir şey söylendi mi peki
doktorum hiç bir neden bulamadı rahim tahliller embriyolar hepsi mükemmeldi tutmaması için hiç bir neden yoktu dedi. 3. negatifim olunca genetik test istedi. genetik test yaptırıp sonucuna göre tedaviye başlayıp başlamamaya karar vereceğim artık.

benim dr da gün de iki tane 2 ay kullanmalısın anca etkisini görürsün dedi bakalım inş güzel sonuçlar alırız ama merak ettiğim bunu kullnıp adet gecikmesi yaşadınız mı?ilaçtan galiba benım ki bu ay gecikti normalde gecikme yaşamazdım.bekliyorum.

Bunu yazali birsene olmus ben 20 ocak 2016 da tedaviye basladim ve fsh yenerek hamile kaldim suan kizim 2.5 aylik.

Merhaba ben bisey doracam dea kist yapiyormu ve adet gecikmesibyasadinizmi

Merhaba.uzun zaman olmuş yazalı fakat bir şey sorucam deha ile hamile kaldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…