"bu konuyu mutfak araç ve gereçlernde de açtım ama sanırım buradan daha fazla bilgi edinebilirm."
biev de çok fazla seçenek var yemek takımlarına bayıldım ama yinede tereddütdeyim çünkü kullanan ve tavsiye eden kimseyi duymadım.. kullananlar varmı?
yemek takımı, tencere seti günlük yemek takımı, çatal bıçak seti hepsi toplam 1300 tl.idi. fiyat da uygun geldi ama kafamdaki tek soru hiç tavsiye edilen bi marka olarak duymamak.. kullanan birileriyle de karşılaşmadım. beğendiğim bikaç modeli paylaşayım sizinle bana yardımcı olursanız sevnirim..:sm_confused:
modellerin hepsi çok güzel çok modern insan dayanamıyor almak istiyor ama bikaç kişiden çok iyi kaliteli filan tarzı cümleler duysam hemen atlıcam.. neyse kullanan varsa bekliyorum yorumları arkadaşlar..
aynen ben de öyle düşünüyordum:) ama made in china yazmayınca araştırdım ve sıkıştırılmış porselen demek olduğunu öğrendim. china porselen demekmiş aynı zamanda
arkadaşlar ben bievin yemek takımı değil de çaydanlık,saklama kapları,baharat takımlarını aldım,bence çok kaliteli henüz kullanmak fırsat olmadı ama gerçekten kalite duruyor,eminönünde satış mağazası var doğubankın arka sokağı,fiyatlarda direnin derim yeni bir marka olduğu için aşağı indiriyorlar...
bende ılk kez senden duyuyorum ama hos tasarımları var,fıyatıda uygun.bı bak canım kalın porselınmı ınce porselenmı kalıtesıne.ıyıyse al markasının önemı yok
modellerin hepsi çok güzel çok modern insan dayanamıyor almak istiyor ama bikaç kişiden çok iyi kaliteli filan tarzı cümleler duysam hemen atlıcam.. neyse kullanan varsa bekliyorum yorumları arkadaşlar..
ben biev'i sürekli gezip takip ediyorum orijinal parçalar bulunuyor gerçekten. hele ki aksesuarları şahane ama mutfak gereci olarak bir tek resimdeki baharatlıkları aldım (menekşeli) tabi daha parçaları var ama internetten bu kadarını ekledim sadece. bir arkadaşıma da diğer baharatlık takımını aldık. ama başka bir şey almayı düşünmüyoruz şimdilik. baharat takımlarımızdan çok memnunuz.