Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm kizlar pihtilasma ile tromboze ayni seymi yoksa ayni baslik altinda farli biseymi?anlamis degilim.:44:ve pihtilasmayi hangi test yapilyo cevaplarsaniz sevirim
slm kizlar pihtilasma ile tromboze ayni seymi yoksa ayni baslik altinda farli biseymi?anlamis degilim.:44:ve pihtilasmayi hangi test yapilyo cevaplarsaniz sevirim
canım bize genetik testimiz yapılırken pıhtılaşma testinide yapmışlardı ayrı bir pıhtılaşma için test yaptırmadık genetik testte kromozon sayılarına falan bakıldı ve pıhtılaşma oldugu çıkmıştı.. ekstradan pıhtılaşma için test yapılıyosa onu bilemeyecegim benn
sagol canim benimde kafam karisti 4.denememde tutmustu 5haftalikken dusuk yapmistim.bana sorulan soru pihtilasma sorununmu var? soru hep buydu bende butun testler yapildi genetik falan eger bi soru ciksaydi bu testlerde cikardi diye cevaplardim herkeze.bende pihtilaasma ve tromboze arasindaki faki bulamiyodum tromboze varmi diye bacaklarimdan ultrasal yapildi doktor heseyin yani kan dolasimi falan guzel dedi tromboze falan yok dedi bu yuzden kafam allak bullak.5.denemyi 1.aylarda falan deniycez allahin izniyle insallah bi zorlukla karsilasmam allah herkeze kolaylik versin