- 7 Mayıs 2012
- 7.261
- 8.318
- 398
- Konu Sahibi Patolojik87
-
Aynen, sort giyince oje surunxe potansiyel verici olunmuyor canım ve yengesi çarşaflı bile olsa nişanlım ahlaksiz sa herturlu yapar. Sinirlendim valla.yengen o yengen şort giyince başka birisi olmuyor.Ayrıca şort giyiyorsa hiç korkma başka türlüsünden kork..
Ooo ben hiç böyle düsünmemiştim zeki kadının hali başka tabiBihter kim?
Süsünden dolayı yenge mi, kıskançlığınızdan dolayı siz mi ?
Onu demek istememiştir bence. Yani umarım. Yani inşallah.Aynen, sort giyince oje surunxe potansiyel verici olunmuyor canım ve yengesi çarşaflı bile olsa nişanlım ahlaksiz sa herturlu yapar. Sinirlendim valla.
Hemen ümügüüm sıkın :)))Şortlu ojeli mi? Aman tanrım! Tez kellesi vurula.
Teveccühünüz efenim o sizin zekiliğinizOoo ben hiç böyle düsünmemiştim zeki kadının hali başka tabi
Yani bence demek istediği bu ama inşallah değildir.Onu demek istememiştir bence. Yani umarım. Yani inşallah.
bunlara diyecek laf çokta neyse diyorum..Aynen, sort giyince oje surunxe potansiyel verici olunmuyor canım ve yengesi çarşaflı bile olsa nişanlım ahlaksiz sa herturlu yapar. Sinirlendim valla.
Yahu ben onlarıı vaaaoowww nasıl oje sürer diye değil bakımlı ve fazlaca açık giyinen biri imiş diye yazdım yoksa oje varsa tamam zihniyetinde değilim kıskançlık var ama buradaAynen, sort giyince oje surunxe potansiyel verici olunmuyor canım ve yengesi çarşaflı bile olsa nişanlım ahlaksiz sa herturlu yapar. Sinirlendim valla.
Yengeye geniş bı şalvar diktir ver konu sahibi, bizim burda böyle de ayy gidiyorum konudan poffbunlara diyecek laf çokta neyse diyorum..
Evin metrekaresinin şort ve ojeyle bağlantısını çözmeye çalışıyorum şu an.Yani bence demek istediği bu ama inşallah değildir.
Canım, yengesi ne yan gözle bakıyorsa yarın birgun seni havada karada aldatir, kapalı olsa bile poposina bakar kasina goxune bakar, sen böyle düşünüp kurarsan ohooo.Yahu ben onlarıı vaaaoowww nasıl oje sürer diye değil bakımlı ve fazlaca açık giyinen biri imiş diye yazdım yoksa oje varsa tamam zihniyetinde değilim kıskançlık var ama burada( :)
Bacaklar ve ojeli tırnaklarla dip dibeymiş hep behlül. Kaçacak yeri yokmuş adamın. Hep görmek durumunda bırakılıyormuş adam bihteriEvin metrekaresinin şort ve ojeyle bağlantısını çözmeye çalışıyorum şu an.
Download...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?