Bihter Sendromu :D

yengen o yengen şort giyince başka birisi olmuyor.Ayrıca şort giyiyorsa hiç korkma başka türlüsünden kork..
Aynen, sort giyince oje surunxe potansiyel verici olunmuyor canım ve yengesi çarşaflı bile olsa nişanlım ahlaksiz sa herturlu yapar. Sinirlendim valla.

Yenge o yengeee! Agbisinin hanimi sizin icin tesetture mi girmeliydi bu durumda. Cok rahatsiz oluyorsaniz nisanlinizi sizin evinizde agirlayin. Bu ne manasiz tutum..

Aynen, sort giyince oje surunxe potansiyel verici olunmuyor canım ve yengesi çarşaflı bile olsa nişanlım ahlaksiz sa herturlu yapar. Sinirlendim valla.
Yahu ben onlarıı vaaaoowww nasıl oje sürer diye değil bakımlı ve fazlaca açık giyinen biri imiş diye yazdım yoksa oje varsa tamam zihniyetinde değilim kıskançlık var ama burada ( :)

Yahu ben onlarıı vaaaoowww nasıl oje sürer diye değil bakımlı ve fazlaca açık giyinen biri imiş diye yazdım yoksa oje varsa tamam zihniyetinde değilim kıskançlık var ama burada ( :)
Canım, yengesi ne yan gözle bakıyorsa yarın birgun seni havada karada aldatir, kapalı olsa bile poposina bakar kasina goxune bakar, sen böyle düşünüp kurarsan ohooo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…