- 26 Haziran 2013
- 2.591
- 4.976
- 133
- 31
- Konu Sahibi Patolojik87
-
Yahu ben onlarıı vaaaoowww nasıl oje sürer diye değil bakımlı ve fazlaca açık giyinen biri imiş diye yazdım yoksa oje varsa tamam zihniyetinde değilim kıskançlık var ama burada( :)
Ha Behlül’le aynı evde mi yaşıyolarmış yazın 1 ay.Bacaklar ve ojeli tırnaklarla dip dibeymiş hep behlül. Kaçacak yeri yokmuş adamın. Hep görmek durumunda bırakılıyormuş adam bihteri
Adnan her yerde adnan işte..Adnan gelmeyecek mi?
Esprili yaklaşmak istedim .. Şahsen ben bu durumu içimde kıskanıyorum yani.. Kadına karşı bi algım yok henüz tanışmadım belki çok sevicem.. Ama nişanlımın her halini görüyor olması vs gibi düşüncelere kapılıyorum
Esprili yaklaşmak istedim .. Şahsen ben bu durumu içimde kıskanıyorum yani.. Kadına karşı bi algım yok henüz tanışmadım belki çok sevicem.. Ama nişanlımın her halini görüyor olması vs gibi düşüncelere kapılıyorum
Valla biz kadın halimizle gözümüz kayıyor erkeklerin hiç birine kefil olmam bu konuda :)ee bakımlıysa bakımlı. şort giyen binlerce kadın var dışarda. onlara da bakar nişanlınız isterse. yengeyle ne alaka. Aynı evde kalıcaklar diye mi? size ne.
abinin karısı = abla. aklından başka şey geçiyosa nişanlınızın o onun ve sizin sorununuz. zaten aklınıza ‘gözü kayar, aklı kayar’ diye şeyler geliyosa öyle şüphelendiğiniz biriyle bi zahmet evlenmeyin.
Valla biz kadın halimizle gözümüz kayıyor erkeklerin hiç birine kefil olmam bu konuda :)
İlk defa yengesini görmeyecek veya ilk defa kadın vücuduyla tanışmayacak ki.Esprili yaklaşmak istedim .. Şahsen ben bu durumu içimde kıskanıyorum yani.. Kadına karşı bi algım yok henüz tanışmadım belki çok sevicem.. Ama nişanlımın her halini görüyor olması vs gibi düşüncelere kapılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?