- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
- Konu Sahibi Patolojik87
Nişanlınız adamsa zira abisinin hanımına kötü gözle bakmaz. Ayrıca kadın istediği gibi giyinebilir zihniyet bozuksa yapacak birşey yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla biz kadın halimizle gözümüz kayıyor erkeklerin hiç birine kefil olmam bu konuda :)
Her hali derken?????!!!!!...... Her halini göreceğinden eminsin yani?!Esprili yaklaşmak istedim .. Şahsen ben bu durumu içimde kıskanıyorum yani.. Kadına karşı bi algım yok henüz tanışmadım belki çok sevicem.. Ama nişanlımın her halini görüyor olması vs gibi düşüncelere kapılıyorum
En sonunda adnan bey matmazelle mi evlendi, soruversene bihtere çok merak ediyorum![]()
Hiç bir soruya cevap gelmiyor :)Cevap gelmedi çok düşündürecek bi soru da değil ki, size yengeyi kim kesti basit bir soru. :)
Neyse ben bi kib yapayım da nolur nolmaz :))
Sizin niye gözünüz kayıyor şortlu ojeli insanlara? Şort ve oje yahu şu cümlenizi gören kadının jartiyerle filan dolaştığını düşünür.Valla biz kadın halimizle gözümüz kayıyor erkeklerin hiç birine kefil olmam bu konuda :)
Hiç bir soruya cevap gelmiyor :)
Cevap gelmedi çok düşündürecek bi soru da değil ki, size yengeyi kim kesti basit bir soru. :)
Neyse ben bi kib yapayım da nolur nolmaz :))
kadir ağa da boyunun ölçüsünü almıştı o geldi aklıma gece geceevet matmazelle evlendi bir daha kızı yaşındaki biriyle evlenmeye cesaret edemedi![]()
He yaa onu bende merak ediyorum :/En sonunda adnan bey matmazelle mi evlendi, soruversene bihtere çok merak ediyorum![]()
Aklıma kötü şeyler gelmezdi ama bende kıskanırdımAyuu hiç biriniz bu durumu kıskanmazdı yani öyle miiiiii? ?![]()
Önceki konusunda okudum. Görümce yurt dısında yasıyormus. Büyük ihtimalle yengeyle ilgili söylemler görümceden geliyorKonu tutmuyor konu, altı bomboş.
Bariz ortalık karıştırmaya atılmış taş işte.
Banlatmaya oynamak için de ara gaz çek "Erkee kefil olamam bakar kiie, biz gadınlar olaranktan bakıyoz kiie" ay yesek mi kiie![]()
Önceki konusunda okudum. Görümce yurt dısında yasıyormus. Büyük ihtimalle yengeyle ilgili söylemler görümceden geliyor![]()