Bihter Sendromu :D

Esprili yaklaşmak istedim .. Şahsen ben bu durumu içimde kıskanıyorum yani.. Kadına karşı bi algım yok henüz tanışmadım belki çok sevicem.. Ama nişanlımın her halini görüyor olması vs gibi düşüncelere kapılıyorum
Her hali derken?????!!!!!...... Her halini göreceğinden eminsin yani?!

Hiç bir soruya cevap gelmiyor :)

Konu tutmuyor konu, altı bomboş.
Bariz ortalık karıştırmaya atılmış taş işte.
Banlatmaya oynamak için de ara gaz çek "Erkee kefil olamam bakar kiie, biz gadınlar olaranktan bakıyoz kiie" ay yesek mi kiie :KK70:

Konu tutmuyor konu, altı bomboş.
Bariz ortalık karıştırmaya atılmış taş işte.
Banlatmaya oynamak için de ara gaz çek "Erkee kefil olamam bakar kiie, biz gadınlar olaranktan bakıyoz kiie" ay yesek mi kiie :KK70:
Önceki konusunda okudum. Görümce yurt dısında yasıyormus. Büyük ihtimalle yengeyle ilgili söylemler görümceden geliyor :KK51:

Şort deyince aklınıza ne geliyor bilmiyorum ama, gecelik takımlarının şortuyla gezdiğini zannetmem.
Evde başkası varken zaten öyle gezilmez, bildiğimiz şort yani poposu görünmüyordur merak etmeyin.
Ama nişanlınız gelip size bunu anlattığına göre, nişanınızı gözden geçirin derim.

Önceki konusunda okudum. Görümce yurt dısında yasıyormus. Büyük ihtimalle yengeyle ilgili söylemler görümceden geliyor :KK51:

Niye bozuyorsun Nilly? Buradasenaryoya uyum var mı tahlili yapıyoruz değil mi ama :D

Görümce yeni gelin, öbürcağızım gelini/eltiyi çekiştir Allah çekiştir ha. Tamam bu oturuyor konuya, tarz olarak benzer gelin görümce, farklıyı dışlayabilir :D

Ne diyelim, konu sahibine hayırlı kudurmalar mı dileyelim :D

Back
X