biitim bennn bitttmmmmmm

aklimkaristi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2017
74
34
3
35
Arkadaslar hemen konuya giricem çok kötüyüm zaten esimle sorunlarımız var ve sanırım bu son yani kafam durdu.Ben de şöyle bi durum var hastalık belki engel oamıyorum dürtülerime çalma hastalığı gibi bu bi dürtü olmuyo engel olamıyorum napımsda...Beğenilme arzsu....kendini gösterme karsı cinsten yani.Engel olamıyorum bu dürtüye.Birinin ilgisiniçekmek vegenilmek hatta bi ara teşhriclik vardı azaldı.Esimde bana hiç iltifat etmiyo ne bilim beğendiğinni söylemiyo falan bu bnde bu arzuları hortlattı.Bugün instagrama girdim canlı yayına bağlandım ve sarkı söyledi......ve esim görmüş nerden bilebilirdim ki onunda baglanacagını.sesimi göstermek kendimi göstermek begenilme arzusu engel olamıyorum buna.Ve esşim daha öncede böyle seyler yakaladı ve sanırım bu sıondu şu an mesejlar atıyo cevap vermiyorum arıyo acmıyorum napıcam ben napıcammmm Allahım

Aç bi konuş önce. Otur kötü bir niyetin olmadığını anlat olmadı bi dr a görün tedavi ol ne bileyim terapiye git. Hatta eşinle birlikte gidin. Onun ilgisizligi yuzundenmis madem. Ay daha ne desem bilemedim :)

telefonu ac.bu bende boyle hisler icindeyim. saglikli dusunemiyorum bundan artik kurtulmam lazim lutfen psikologa gidelim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…