- 5 Mart 2017
- 74
- 34
- 3
- 35
- Konu Sahibi aklimkaristi
-
Yokya kleptomaniyi ornek olarak vermis
abla ne diyosun sen ya?
doktora git bence. kleptomani hastası olabilirsn, tedavisi var mı bilmiyorum.
teşhircilik konusuna da bişey diyemiycem.
Yokya kleptomaniyi ornek olarak vermis
telefonu ac.bu bende boyle hisler icindeyim. saglikli dusunemiyorum bundan artik kurtulmam lazim lutfen psikologa gidelim de.Arkadaslar hemen konuya giricem çok kötüyüm zaten esimle sorunlarımız var ve sanırım bu son yani kafam durdu.Ben de şöyle bi durum var hastalık belki engel oamıyorum dürtülerime çalma hastalığı gibi bu bi dürtü olmuyo engel olamıyorum napımsda...Beğenilme arzsu....kendini gösterme karsı cinsten yani.Engel olamıyorum bu dürtüye.Birinin ilgisiniçekmek vegenilmek hatta bi ara teşhriclik vardı azaldı.Esimde bana hiç iltifat etmiyo ne bilim beğendiğinni söylemiyo falan bu bnde bu arzuları hortlattı.Bugün instagrama girdim canlı yayına bağlandım ve sarkı söyledi......ve esim görmüş nerden bilebilirdim ki onunda baglanacagını.sesimi göstermek kendimi göstermek begenilme arzusu engel olamıyorum buna.Ve esşim daha öncede böyle seyler yakaladı ve sanırım bu sıondu şu an mesejlar atıyo cevap vermiyorum arıyo acmıyorum napıcam ben napıcammmm Allahım
Zaman tersine akiyorSizin konularda bi 8 aylık evlisiniz,daha sonra açtığınız konuda 7 aylık evli???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?