biitim bennn bitttmmmmmm

Hey Allahım kaşınıyorsun ama sende git tedavi ol madem yoksa bacaklarını kıracak seninki :)

yaptıysan bunun suçlusu sendeki bu açlığı tatmin edemeyen eşin. sana beğendiğini hissettirse, azcık ruhunu doyursa olmaz bunlar da.... diyerekten bi savun bakim kendini belki yer

Sorun ne ben anlamadım....
Okurken bile yoruldum...
Belki de yoruldum için anlamadım.
Bence doktora gidin ya da

Tanı alıp tedavi gördünüz mü bence bu bir dürtü kontrol bozukluğu değil çünkü. Biraz daha farklı.

Calma hastalığı
Begenilme hastaligi
Teshircilik....

Ooo valla bugun naparsiniz bilmemde basiniza kotu işler gelmesini istemiyorsun acil tedavi ol

ne çocukca . ne saçma. psikologa görün hmn

bu duygularınız hep mi var mı yoksa yeni mi hep vardıysa evlenmeseymişiniz daha iyimiş tabiki bekarkende yapmak normal değil küçüklükten gelen bişey olabilir çocukken yaşadığınız cinsel istismar olabilir yada bu tarz şeyler sonradan hortlar genelde.

Siz pedagoglara guluyorsunuz ama bunlar taaa bebekligin ilk günlerinden itibaren tatmin edilemeyen sevgi ve güven duygusundan kaynaklaniyor. Annesini her istediginde ememeyen, her istediginde sarilamayan, yemegini doktugunde azarlanan, acele ettirilen, ruhsal ihtiyaçları karşılamayan çocuklar yetişkin olduklarında bu sevgi ve ilgi acligiyla bas edemiyorlar. Dönüp çocukluğunuza objektif sekilde bakın mutlaka sevildiginizden suphelendiginiz ve yuzde yuz guvende hissetmediginiz bir aile ortaminiz vardir.
Bunun farkinda olmanız çok güzel bence, psikologlar bunun için var. Asla utanmayin bu gereksinimi hissetmek sizin sucunuz değil. Ama yanlış birşey yapmamak için mutlaka destek alip bununla bas etmeyi ogrenmelisiniz

hani sizde panik atak depresyon sosyal fobi gibi bir şey vardı
babanızın ölümünü atlatamamıştınız
konularınız artık inandırıcı değil
bildirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…