- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
- Konu Sahibi aklimkaristi
-
Anladımmmm..Yoğun dekolte seklinde sanırım
Derin v yaka giyer hoop eğilir yarısı gözükenin tamamı gözükür şeklinde
Yoğun dekolte seklinde sanırım
Derin v yaka giyer hoop eğilir yarısı gözükenin tamamı gözükür şeklinde
Anladımmmm..
Derin dekolte sorun değil şarkı söylemesi sorun ama:)
Kızmış baksana :) arayıp duruyormuş eşiEğilip gösterdiyse işte teşhircilik olur şarkıda gösterdi mi göstermedi mi ?
Yoksa şarkı söylese neolur adam niye kızsın
Hayir isteyen herkes gorur.Sosyal medya kukkanmadigim icin canli yayin olayları nedir bilmiyorum
Ama siz ben bittim degince instagramdan baskalariyla konustunuz zannettim
Canli yayin yapinca sadece arkadadlariniz gormuyor mu
Belki bir ay once paylasti o konuyu.Zaman tersine akiyor
ne çocukca . ne saçma. psikologa görün hmnArkadaslar hemen konuya giricem çok kötüyüm zaten esimle sorunlarımız var ve sanırım bu son yani kafam durdu.Ben de şöyle bi durum var hastalık belki engel oamıyorum dürtülerime çalma hastalığı gibi bu bi dürtü olmuyo engel olamıyorum napımsda...Beğenilme arzsu....kendini gösterme karsı cinsten yani.Engel olamıyorum bu dürtüye.Birinin ilgisiniçekmek vegenilmek hatta bi ara teşhriclik vardı azaldı.Esimde bana hiç iltifat etmiyo ne bilim beğendiğinni söylemiyo falan bu bnde bu arzuları hortlattı.Bugün instagrama girdim canlı yayına bağlandım ve sarkı söyledi......ve esim görmüş nerden bilebilirdim ki onunda baglanacagını.sesimi göstermek kendimi göstermek begenilme arzusu engel olamıyorum buna.Ve esşim daha öncede böyle seyler yakaladı ve sanırım bu sıondu şu an mesejlar atıyo cevap vermiyorum arıyo acmıyorum napıcam ben napıcammmm Allahım
Biliyordum ögrenmis oldum tesekkur ederim :)Hayir isteyen herkes gorur.
bu duygularınız hep mi var mı yoksa yeni mi hep vardıysa evlenmeseymişiniz daha iyimiş tabiki bekarkende yapmak normal değil küçüklükten gelen bişey olabilir çocukken yaşadığınız cinsel istismar olabilir yada bu tarz şeyler sonradan hortlar genelde.Arkadaslar hemen konuya giricem çok kötüyüm zaten esimle sorunlarımız var ve sanırım bu son yani kafam durdu.Ben de şöyle bi durum var hastalık belki engel oamıyorum dürtülerime çalma hastalığı gibi bu bi dürtü olmuyo engel olamıyorum napımsda...Beğenilme arzsu....kendini gösterme karsı cinsten yani.Engel olamıyorum bu dürtüye.Birinin ilgisiniçekmek vegenilmek hatta bi ara teşhriclik vardı azaldı.Esimde bana hiç iltifat etmiyo ne bilim beğendiğinni söylemiyo falan bu bnde bu arzuları hortlattı.Bugün instagrama girdim canlı yayına bağlandım ve sarkı söyledi......ve esim görmüş nerden bilebilirdim ki onunda baglanacagını.sesimi göstermek kendimi göstermek begenilme arzusu engel olamıyorum buna.Ve esşim daha öncede böyle seyler yakaladı ve sanırım bu sıondu şu an mesejlar atıyo cevap vermiyorum arıyo acmıyorum napıcam ben napıcammmm Allahım
Konularina bakarsaniz gorursunuz once 8 aylik sonra 7 aylik dedigini.Belki bir ay once paylasti o konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?