- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi Gelinlerce
Güldüm ilk cümlene :)Ama cidden öküz. Bende diyorum evlendik biz artik herkes kendi hayatına bakmali. Mesela görümcem eşime anneme gidin bak ikna et eşini dememeli, cok istiyorsa kendi kv gitsin kendi de gitmiyor ki.
Veya anneleri bu kadar cok üzülecekse herkes hareketlerine dikkat etmeli degil mi ama? Onlar düzgün davrandığı zaman ben olay çıkarsam haklılar ama hem kendileri yapıp hemde annemiz üzülecek demeleri beni yoldan çıkartıyor.
Nickim gelinlerce çünkü bir tek gelin olduğum için sorun yaşıyorum. Cok şükür diger konularda idare edebiliyorum ama bu gelin olma işi beni çok yordu
Bak canım karşı tarafın düşüncesini değiştiremezsin ama tavrını belli ederek önlemini alabilirsin.
Kimse eşinde dahil kimse seni yönlendiremez.Eşinle bıkıp usanmadan uygun bir dille konuşup kardeşi dahi de olsa,kimsenin senin ne yapıp yapmayacağın konusunda laf söyletmemeyi öğrensin.Öğrenmiyorsa sen tavrını koy.He bu arada sana yemek vermeyen kadına da ben olsam inadına döner derim ay sen zahmet etme ben alırım elime yapışmaz.