Bıkan gelin vakasi

söyle kendimdem örnek veriyim esinde sahit olur diyosun yaa esin dese peki yo o yle demek istemedi sen söyle anladın yada kavga etsenizde ama sende sunu dedin annem o yuzdne bunu dedi derse benimki öyle bi öküzde o yuzden yazıyorum bide bayramlarda 4 gun kalmka isteyen var benimki gibi onu napıcaz bende gitmedim esim gitti sayılmadıgı esim gördügü halde susuuyo ee 8 sene olmus artık her geldigimde bırak yemeyi yemek yapmaz utanmaz kaynanna ama kızlar gelsin ooooooooooooooo damatlarına neler nefret ediyorum yaa ondan zavallı esim kafasını calıstıramadı

diger erkek kardesleri bosandı sanırım bizde bosanıcaz adam simdidem kurbandad agitcem 1 hafta kalcam diyo dedim hic gelme o zaman

Evet işte bizimki de görmüyor. Sen cok dikkat ediyosun ben dikkat etmiyorum diyo bana icecek verilmiyo veya tabagim alinmiyo dikkat etmemek mümkün mü?
Ben bugünden sonra hayatımı garantiye almam gerektiğini anladım. Annem olmasa kardeşlerimden hayır gelmeyecek bunu çok net gördüm

Sizi görmezden mi geldi siz onu hiç görmeyin
Annesinin bi hatası yoksa gidin
Hatta öyle mutlu olup kahkaha atın ki o da görsün
Boşverin sizi takmayanı siz de takmayın

Sizi görmezden mi geldi siz onu hiç görmeyin
Annesinin bi hatası yoksa gidin
Hatta öyle mutlu olup kahkaha atın ki o da görsün
Boşverin sizi takmayanı siz de takmayın

Gorumcemin bir paylaşımından sonra bende bişey paylastim bana direkt haddini bil diye yazdi.
Tamam ben haddimi bileyim de peki ya kızı? Ona kimse bisey diyemiyor

Ben sizi haklı buldum. O gemiler bir anda yanmamıştır kim bilir bu duruma gelene kadar neler yaşadınız. Tavrınız net olsun tahriklere gelmeyin kimseyle tartışmayın yok sayın. Yok saydığınızda daha da sinirlenecekler emin olun. Size yapılan bana yapılsa ben ikinci şans bile vermezdim. Bende ana baba evladıyım bende değerliyim niye birilernin beni aşağılamasına izin vereyimki. Kim onlar üstümde ne hakları var

Ben sizi haklı buldum. O gemiler bir anda yanmamıştır kim bilir bu duruma gelene kadar neler yaşadınız. Tavrınız net olsun tahriklere gelmeyin kimseyle tartışmayın yok sayın. Yok saydığınızda daha da sinirlenecekler emin olun. Size yapılan bana yapılsa ben ikinci şans bile vermezdim. Bende ana baba evladıyım bende değerliyim niye birilernin beni aşağılamasına izin vereyimki. Kim onlar üstümde ne hakları var

Bende cok yoruldum. Annem şuan yurtdışında ablamla abimden destek göremedim. Çalışıyorum karar verdim ciddi birikimler yapmam gerekiyo. Annem olmasa ve bosanmak istesem ortada kalacağımı gördüm.
Gerçekten neler neler yasadim da artik dayanamıyorum. En azından bu kadar cabuk ağlamazdım. Gençliğim ziyan oldu..

Valla benim kv de gibi olsa şu gelinler herkes mutlu mesut yaşar. Öyle politik ki! Milletin yanında canım cicim, kimse yokken sıçım sıçım.
Kadın oyunculukta nirvana ya ulaştı. Tam oskarlik. Bense hala figüran pozisyonunda ;)

Valla benim kv de gibi olsa şu gelinler herkes mutlu mesut yaşar. Öyle politik ki! Milletin yanında canım cicim, kimse yokken sıçım sıçım.
Kadın oyunculukta nirvana ya ulaştı. Tam oskarlik. Bense hala figüran pozisyonunda :KK66:

Vallaha bizimki de aynı. Simdi gitmedim yaa aglak aglak gelinlerce gelmedi diyomus :işsiz:

Kızlar cok kötüyüm.
Bu kadar çaresiz hissetmemiştim kendimi.
Esim olacak öküzle mutlu huzurlu evimizde oturuyorduk ablasi mesaj atti annemlere geceden mi geleceksiniz sabahtan mi diye. Daha once de konu acmistim iftara gittigimizde küçük ablası beni insan yerine koymamıştı herkese ne icersin ne yersin diye sorarken ben yokmuşum gibi davranmıştı. Bu olaydan sonra ben bi daha gitmeme kararı aldım.
Ablasi bugün meaaj atınca esim bana sordu gelecekmisin diye bende hayir dedim
Bi gitti geldi oturma odasina yüzünden düşen bin parça. Noldu ne dedi ablan dedim.
Olur mu oyle şey bi şekilde ikna et annemin ne olacağını hiç dusunmuyormusun gibi sadece kendilerini düşünen biseyler yazmış ablası. Bizimki de sadece iste abla napayım herkes bana tavır alacak yazmış.
Yani demiyo ki ya abla bu kız geldi hepiniz gördünüz diger ablamın yaptığını şimdi ne yüzle hadi gel gidelim diyecem.
Annemlere gittim kavga edip orda da abim tutturmasin mi çocuk ne yapsın ne diyebilir diye. Annem de yurtdisinda:KK43:
Kaldım öyle mal gibi eve de gidemiyorum. Annemlerden de ciktim
Neden size öyle davranıyorlar? Mutlaka bir sebebi vardır.
Sürekli sus biberi gibi oturup kimsenin bir işine el atmıyorsanız onlarda sizi ne görür ne sayar..
Yapılan hiçbir şey sebepsiz değildir.

Neden size öyle davranıyorlar? Mutlaka bir sebebi vardır.
Sürekli sus biberi gibi oturup kimsenin bir işine el atmıyorsanız onlarda sizi ne görür ne sayar..
Yapılan hiçbir şey sebepsiz değildir.

Yardıma gittiğimde kabul etmiyorlarsa yalvaramam ki illa bende yapayım diye, kendileri dedi git otur sen diye.
Görümcem story lerden engellediği için ben de kaldıramadım o da rahat etsin bende diye sildim instagramdan. Bana öyle davranmasına neden o.
Ama anlamıyorum madem sildiğimde zoruna gidecekti neden beni sürekli engelliyosun? Madem sürekli engelliyosun niye zoruna gidiyo ben silince. Hadi görümcem bu terbiyesizlikleri yaptı kv ertesi gün arayıp annem bosver takma kafana diyebilirdi onu da yapmadılar. Zaten yapsalardi kıyamaz yine giderdim bayram da.
Kötülük insanın içinde olan bişey aslında. Çünkü bu insanlar, diğer dünürleriyle küsler. Eşim nisanliymis kavga etmis aileler nişan atılmış. E bizimle öyleler. Herkes kötü de bi bunlar mi iyi?

Yardıma gittiğimde kabul etmiyorlarsa yalvaramam ki illa bende yapayım diye, kendileri dedi git otur sen diye.
Görümcem story lerden engellediği için ben de kaldıramadım o da rahat etsin bende diye sildim instagramdan. Bana öyle davranmasına neden o.
Ama anlamıyorum madem sildiğimde zoruna gidecekti neden beni sürekli engelliyosun? Madem sürekli engelliyosun niye zoruna gidiyo ben silince. Hadi görümcem bu terbiyesizlikleri yaptı kv ertesi gün arayıp annem bosver takma kafana diyebilirdi onu da yapmadılar. Zaten yapsalardi kıyamaz yine giderdim bayram da.
Kötülük insanın içinde olan bişey aslında. Çünkü bu insanlar, diğer dünürleriyle küsler. Eşim nisanliymis kavga etmis aileler nişan atılmış. E bizimle öyleler. Herkes kötü de bi bunlar mi iyi?
Bence başka yaşanmışlıklar var durduk yere ordan burdan silme olmaz sizde masum değilsinizdir. Bakın sizde burdan hep ben iyiyim diyorsunuz yani hepiniz aynısınız. Kimse aynaya bakmiyor

Şimdi mesela masada sana yemek teklif edilmiyor eşin demiyor mu sen ne alırsın şunu ye filan diye. Sonuçta o evde misafirsin eşinin ailesinin evi olduğu için onun seni gözetmesi lazım. Eşim benim aileme gelince ben o onu sevmez şunu yesin gibi sofrada yardımcı olurum.o aynı şekilde çekinirim düşüncesiyle anne x e şundan getir filan der. Diğer nokta görümcenin seni takmamasıyla eşinin annesinin alakası yok bayramda tabi ki gidilecek. Görümceyle muhattap olmazsın olur biter. Sen biraz ipleri kesmek için bahane aramışsın

Cunku o kızı...
Ve hıcbır zaman ondan once haklı olmayacaksınız.. Cok ıyı bilirim sagolsun bendede var... Cokta tın artık
Bu olaylari bizde yasadik. Yalniz ona servis acmayan gelin olarak ben oldum. Kavga da kp kv gozu onun de oldu. Sonrada gorumce gitti zaten.

Kp şunu dedi ben malımı biliyorum da napalim falan dedi.

Yani aslin da hakliyi haksizi icten ice cokta iyi biliyorlar. Ama kimisi hakkaniyetli oluo orta yoku bulmaya calisiyor kimisi de nolursa olsun diyip esit davranamiyo.

Hayir anlamadigim ben de gorumceyim. Gelinimizin her olayin da ona hak veriyorum cunki kız sonuna kadar hakli annem diyipte kayıramam ki.

Ama bence silmeyecektin sen onu. Story paylassa bile ozellikle bakmayacaktin ki iyice kudurucakti.

Babam hep derki sert olma kırılırsın yumusak ol ki eğilebilesin.
Sen fevri hareket etmissin ama insan sinirle yapiyo bazen ben de cogu zaman kendimi kontrol edemem sinir aninda.

Bence başka yaşanmışlıklar var durduk yere ordan burdan silme olmaz sizde masum değilsinizdir. Bakın sizde burdan hep ben iyiyim diyorsunuz yani hepiniz aynısınız. Kimse aynaya bakmiyor

Yorumlarıma bakın hic bir yerde ben iyiyim meleğim asla hatam yoktur demedim, demem de. Bende insanım ve yaşım onlardan küçük, mutlaka hatalarım olmuştur ama hic bir zaman terbiyesizlik yapmam. Bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim

Şimdi mesela masada sana yemek teklif edilmiyor eşin demiyor mu sen ne alırsın şunu ye filan diye. Sonuçta o evde misafirsin eşinin ailesinin evi olduğu için onun seni gözetmesi lazım. Eşim benim aileme gelince ben o onu sevmez şunu yesin gibi sofrada yardımcı olurum.o aynı şekilde çekinirim düşüncesiyle anne x e şundan getir filan der. Diğer nokta görümcenin seni takmamasıyla eşinin annesinin alakası yok bayramda tabi ki gidilecek. Görümceyle muhattap olmazsın olur biter. Sen biraz ipleri kesmek için bahane aramışsın

Ortada ki yemeklerden atıştırdım. Eşim sadece bardağımı uzattı. Bana da sen cok dikkat ediyosun dedi oysa ki bisey teklif edilmedi nasil dikkat etmeyecem bu durumda?
Kv ile evet sorunum yoktu ve gerçekten 2 yıldır hep eşimin hatri dedim gittim. Yalnız görümcem bişey paylaşıyor kimse bisey demiyor, ben paylaşıyorum direkt bana yavas ol yazıyor. Eee sen kızına sesini çıkarmaz da gelinine dur dersen kendini ortaya getirirsen tabi kötü olursun..

Back
X