Bikini bölgesi epilasyonu için yardım

bikini bölgesi olanlar pembe oluyor galiba.ama ben hep yeşil aldım pudrasız.memnun kaldım ama sen dene bakalım memnuniyetine göre değiştirirsin

pudralılar daha iyi diye duymuştum canım o yüzden sordum. peki enlemesine kesiyosun bantı,sonra o ince şeridi kaça kesiyosun mesela??

can acımazmı ohoooowwww ben varya o 3 dk nasıl geçti bi ben bi allah bilir. üst kısımlar fena acıdı benim tabi ağrı eşiğinle de alakası var. kendimi okdr çok kasmışımki 2 gün zor yürüdüm kalçam ve bacaklarım kasmaktan kaskatı kesilmişti. işlem bittiğinde ellerim titriyordu zaten. ama değmezmi değer şuan yine o acıyı çekmezmiyim seve seve çekerim :) ağda acısı çekeceğime yada her gün jiletleyip tam temiz olmayacağıma 3 dklık o acıya katlanırım valla

kendin yapamazsın canım

ben epilasyonda acı olmadıgını duydum ..yanı benım ark yaptırıyor guya çok tuylu faalan fılanım dıyor da oyle degıgı gibi yok yani bana nazaran belki o tuyleri ince olmadıgından yada ince oldugundn oyle dedi sadece yanın kokusu cıkıyormışş... yaa benccede 3 -5 dk canı acısın insanın sonunta bu dertte kurtuluyrsunn biraz maddı acıdan dusunduruyor ama kafaya koydum bende yaptırıcam pamuk gibi olucammmmm :)))

ben epilasyonda acı olmadıgını duydum ..yanı benım ark yaptırıyor guya çok tuylu faalan fılanım dıyor da oyle degıgı gibi yok yani bana nazaran belki o tuyleri ince olmadıgından yada ince oldugundn oyle dedi sadece yanın kokusu cıkıyormışş... yaa benccede 3 -5 dk canı acısın insanın sonunta bu dertte kurtuluyrsunn biraz maddı acıdan dusunduruyor ama kafaya koydum bende yaptırıcam pamuk gibi olucammmmm :)))

inşallah kurtulursun canım hayırlısı :)

o senin acı eşiğine bağlı.yani çok acımazsa hızlı yaparsın çabuk biter.benim ise şöyleydi ilk başlarda 1 saati bile aşıyordu. çok uzun sürüyordu şimdiyse biraz alıştım süre kısaldı

anladım canım çok teşekkür ettim paylaşımın için:16:

vala canım benim canım ciddi anlamda çok acıdı. lazerde acı kesinlikle var ama emla sürüp gidiyor bazıları o acıyı neredeyse sıfıra indiriyor. yanık kokusu evet çok oluyor haziran 4 te 2. randewum var

Back
X