- Konu Sahibi sentimiento
-
Doktora gitmeyi denesen?
Kalmaz cnm, bende de olmuştu öyle çukur, şimdi eser yok
Niye gülüp gecsin, ufacik biseyde olsa cok ciddi seylere yol acabilir...
Hem biz nerden bilelim iz kalirmi, görmedik bile yarayi ...
Acikcasi ben her agdadan sonra cikan bu sivilcelere vs alistigim icin biraz ciddiye almiyorum ama bu sefer iltihapli ve cukurlu olunca panik yaptimagrim sizim yok estetik acidan korkuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doktora gitmen gerekebilir bence:44:
Iltihapli sivilceleri yada söyle diyim genel olarak yaralarla sivilelerle oynanamak gerekir elleriniz yikamis bile olsaniz mikrop kapa bilir ve daha kötü hale gelebilir... Dikkatli olun bence...
Cok tesekkur ederimherhangi bir krem vs kullandin mi gecmesi icin yoksa kendi haline
Kolonyalı pamukla silmiştim, sonra da kendi haline bıraktım, geçti gitti :)
Iz kalacagini sanmiyorum ancak bu tarz sivilcelere mudahale etmeyin bence,gecmis olsun.
Acikcasi ben her agdadan sonra cikan bu sivilcelere vs alistigim icin biraz ciddiye almiyorum ama bu sefer iltihapli ve cukurlu olunca panik yaptimagrim sizim yok estetik acidan korkuyorum
Ağdadan önce bölgeyi alkolle sil, ağdadan sonra da alkolle sil üzerine teramycin pomad sür komple. O sivilceler bakterilerden mütevellit oluyor canım ve iltihap daima ciddiye alınacak bir şeydir sakın es geçme fakat iz kalmaz bir süre sonra geçer...
estetik açıdan mı? Allah Allah kim görecek orayı yahu, altı üstü bir sivilce.. iyiki yüzünde çıkmamış, o zaman garanti gidip estetik ameliyat olurdun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?