Bikini izi

forestfruitcake

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
685
486
303
28
Ben geçenlerde yine konu açmıştım ayrıldığım sevgilimle ilgili. Kısıtlamalar yüzünden ayrılmıştık, bi kaç gün önce barıştık. Neyse ailemle 6-7 günlüğüne tatile gitmeye karar verdik. Ama bu arkadaş benim bikini giymemi istemiyo. Çok saçma bi düşünce daha önce çok kavga ettik bu konuyla ilgili, ayrılıp barıştık ama yok kesinlikle istemiyorum öyle bişey yaparsan biter diyo. Plajda şort giyme konusuna bile zar zor tamam dedi. Bazen delirme noktasına geliyorum ayrılıyım bununla mı uğraşıcam diyorum ama ayrıldığımda cidden çok özlediğim ve üzüldüğüm için göze almak istemedim. Sorum biraz saçma olucak ama bi hafta boyunca denize girip çıktıktan hemen sonra gölgeye otursam yanar mıyım? Biraz bile belli olmaması lazım bikini izinin çünkü döndükten 1 gün sonra yanına gidicem yalan söylediğimi anlarsa daha kötü olur. Bunun bi yolu var mı ?

Yalan söyleme, bikini giyecegim de, bikini giyiyorsun diye ariza çıkarıp terkedecek adam zaten adam değildir ve sana verdigi deger de o bikini kadardir, kisa yoldan anlamis olursn.
Sevgi bir yere kadar, seni oldugun gibi kabul etmeyen, giyimine bile kendin karar vermene izin vermeyen yani sana saygi duymayan bir adam sevgini hakediyor mu sence?

Tabiki belli olur. Denizin içinde de yanarsın.

O değilde niye bu kadar taviz? Baban mı, kocan mı? Kaldı ki onların bile ne giyeceğin konusunda çok karışmaya hakkı yok. Yarın öbür gün evlendiğinizde kat kat artacak bu davranışlar biliyorsun di mi?

Golgede de yanar insan. Ayrica, bu sahis gobeginizi mi kontrol edecek bikini giyip gitmediğinizi anlamak icin?

Son düzenleme:
Yalan söyleme, bikini giyecegim de, bikini giyiyorsun diye ariza çıkarıp terkedecek adam zaten adam değildir ve sana verdigi deger de o bikini kadardir, kisa yoldan anlamis olursn.
Sevgi bir yere kadar, seni oldugun gibi kabul etmeyen, giyimine bile kendin karar vermene izin vermeyen yani sana saygi duymayan bir adam sevgini hakediyor mu sence?
çok konuşmaya çalıştım sen kişiliğimi değiştirmeye çalışıyosun böyle yaparak dedim ama başkalarının sana bakmalarını istemiyorum aklım kalıyo olmaz falan diyo her seferinde. Bende öyle düşündüm ama bi haftalık tatil için değer mi dedim sonra

Kestirmw bir yol onereyim... Ayril gitsin ya boyle adamdan. Seni yalan soylemeye tesvik ediyor bak. Kisitlamayi zaten arkadaslar yazmis onu geciyorum. İyi insan olmak icin durust olmak cok onemli di mi. İste bu arkadas seni bundan mahrum birakiyor ve yalan soylemeye itiyor. Karakterini sekillendiriyorsun ister istemez. Kendine en buyuk kotulugu yaparsin boylece.

Bi de bi haftalik tatile deger mi diye dusundum demissin ya.. Bu adamla devam edince o bi hafta tum hayatina yayilacak biliyorsun degil mi? Ya da olay prensip meselesi sonucta. Yani prensipte adam yaramaz. Boyle kizce leri gordukce cok uzuluyorum. Benim basimda da vardi oyle bir adet gardiyan bozuntusu. Allahtan dogru yolu bulunca ayrildim. Kendime uygun beni kisitlamayan makul olcude kiskanan biriyle evlendim sukur. Yani tek o sahis yok dunyada. Bekleyince daha uygunu da cikiyor karsiniza

Kestirmw bir yol onereyim... Ayril gitsin ya boyle adamdan. Seni yalan soylemeye tesvik ediyor bak. Kisitlamayi zaten arkadaslar yazmis onu geciyorum. İyi insan olmak icin durust olmak cok onemli di mi. İste bu arkadas seni bundan mahrum birakiyor ve yalan soylemeye itiyor. Karakterini sekillendiriyorsun ister istemez. Kendine en buyuk kotulugu yaparsin boylece.
Çok haklısınız bunu bile söyledim gizli saklı iş çevirmek istemiyorum arkandan diye. Ayrılınca pişman olmaktan korkuyorum işte

İlk başlarda hiç karışmazdı sonralardan takıntı yaptı, başından beri böyle olsaydı hiç başlamazdım bile ama alıştıktan sonra katlanıyorum ister istemez

babam giyme demez demişsiniz, çıkarın telefonunuzu bir mesaj yazın o halde "bana babam karışmıyor sen kim oluyorsun ben kendi kararlarımı kendim veririm" diyerek. Öyle alttan alırsanız burada bikini izi saklamanın yollarını ararsınız. Biraz dişli olun yahu bu adam kendini sizin sahibiniz mi zannediyor tövbe estağfurullah.

Back
X