Bikini izi

Zor değil imkansız gibi bir şey canım ama pes etme yine de alttan alttan işlemeye çalış bari. Çünkü pek yumruğunu masaya vuracak gibi değilsin bari bu yolu dene. Hakkında hayırlısı olsun.
Vurdum zamanında ayrıldım aslında ama özledim yapamadım tekrar barıştık. Zamanla artık ya.. teşekkür ederim

mayoyada kızıyo genel olarak vücudumu belli eden bişey gymicekmişim.. Umarım öyle olur ya
Bir arkadasin da soyledigi gibi giyeceksin çatır çatır kavgani da edeceksin. Erkeklerin bir kisminda garip bir psikoloji var benim esim de askerdeyken girmisti o psikolojiye. Şöyle ki etrafindaki kimi erkekler kadınlar hakkında inanilmaz pis igrenc konusuyor bu da adami tetikliyor demekki benim sevgilim hakkinda da boyle konuşacaklar diye ama geçici bir durum yani en azindan benimki oyleydi umarim senin de oyle olur.

babamın haberi yok.. Çok boğuyo ama anlatamıyorum

öyle mi. o zaman babamdan habersiz iş yapamam dersiniz beraber yaşamazsınız. maaşallah babaya gelince laf dinlenmiyo ama elin herifi için binbir takla atılıyo. yazık vallahi yazık. Allah akıl fikir versin.

Konu sahibi,

Bikini izi kalmasını dert ediyorsanız, bikini giymeyin. Bu kadar basit.

Bikini giyip giymemek senin tercihindir. İster giyersin istersen uygun görmez giymezsin.Ailenle gideceğin tatilde bikini giymeni yasaklayan adam demek ki plajda, havuzda bikinili kızlara farklı gözlerle bakıp aklına farklı seyler getiriyordur. Kişi kendinden bilir isi misali. Ayrıca pardon! Daha bırak es, nişanlın bile olmayan adam kim ki bu kadar yok şorta izin alıyorsun, yok bikini izini gizliyorsun?

Gençliğinin en güzel yıllarını bi paikopatın sana Deniz de bikini giymemen için senle kavga ederek geçirmesini istiyorsan giyme yada giyiyorsan yalan söyleme . Pişman olacaksın bunu bil saçlarımı boyatmama bile karısan bi osikopatla beraberdim . Yapma . Kaç yasındasın bilmiyorum ama kendine bunu yapma . Bu sevgi değil kıskançlık değil . O ruh hastası seni de hasta edecek Zaman'la . İlerde yaşayamadınız herşey için pişman olmaktansa 3gün üzül . Tatile gitmeden ayrıl hem orda kafanı toplarsın . Abla tavsiyesi .
Aynen öyle ruh hastalığı adam anlamıyo hiç bi şekilde. Valla çok yoruldum ama bikini yüzünden biterse ilerde pişman olurum diye korkuyorum. böyle giderse biticek ama soğuyorum gittikçe

Bikini giyip giymemek senin tercihindir. İster giyersin istersen uygun görmez giymezsin.Ailenle gideceğin tatilde bikini giymeni yasaklayan adam demek ki plajda, havuzda bikinili kızlara farklı gözlerle bakıp aklına farklı seyler getiriyordur. Kişi kendinden bilir isi misali. Ayrıca pardon! Daha bırak es, nişanlın bile olmayan adam kim ki bu kadar yok şorta izin alıyorsun, yok bikini izini gizliyorsun?
kafayı yedi son bi kaç aydır. Bende yedim artık şuan istediği kişiye baksın yeterki bana karışmasın diye düşünüyorum ki normalde çok kıskanç bi insanım

Back
X