Bikini izi

Bi de bi haftalik tatile deger mi diye dusundum demissin ya.. Bu adamla devam edince o bi hafta tum hayatina yayilacak biliyorsun degil mi? Ya da olay prensip meselesi sonucta. Yani prensipte adam yaramaz
Evet ama üni açılınca birlikte yaşıcaz belki yakınımda olduğunda ve nerde naptığımı bildiğinde biraz değişir diye düşünüyorum değişmezse bitirmekten başka çarem olmuycak zaten

bikini ile mayo arasında nasıl bir fark var acaba? bana da bu ilginç gelir mayo giyinince daha mı namuslu olunuyor? hadi denize girme dese bi derece anlıycam kapan falan dese (hani dini inancıdır Allah ın emrini uygulatmak istiyor ne bileyim ). ancak bikini değil mayo demek bana bencillik ve erkek egosu olarak geliyor sanki onun malıymışsın gibi...

babam giyme demez demişsiniz, çıkarın telefonunuzu bir mesaj yazın o halde "bana babam karışmıyor sen kim oluyorsun ben kendi kararlarımı kendim veririm" diyerek. Öyle alttan alırsanız burada bikini izi saklamanın yollarını ararsınız. Biraz dişli olun yahu bu adam kendini sizin sahibiniz mi zannediyor tövbe estağfurullah.
Onuda denedim bi keresinde ayrılmıştım tamam benim yanımda giyebilirsin biraz sabret dedi. Bende böyle böyle yavaştan alıştırmaya çalışıcam işte anlaması gerek

Onuda denedim bi keresinde ayrılmıştım tamam benim yanımda giyebilirsin biraz sabret dedi. Bende böyle böyle yavaştan alıştırmaya çalışıcam işte anlaması gerek

Tövbe yarabbiiii. Sen kimsin lan diyemediniz mi? Tamam lan demeyin o benim kabalığım :KK70:
Ama yine de "benim yanımda giyebilirsin" çok saçma bir şey. Neyse siz bilirsiniz siz onu böyle kabullenmişsiniz.

Tabiki belli olur. Denizin içinde de yanarsın.

O değilde niye bu kadar taviz? Baban mı, kocan mı? Kaldı ki onların bile ne giyeceğin konusunda çok karışmaya hakkı yok. Yarın öbür gün evlendiğinizde kat kat artacak bu davranışlar biliyorsun di mi?
en sevmediğim ilişki türü aslında bukadar kısıtlama ama alışınca katlanıyorum ne kadar istemesemde

Seni kısıtlayan insanla mutlu olamazsın. Seni seven böyle sesin. Gölgede de olsan bir şekilde yanarsın izi belli olur ama sırf ayrılmamak için bu kadar taviz verme. Ya seni böyle kabul etsin ya da seninle uyumlu biriyle birlikte ol. Ben hamile halimle bile bikini giyip girdim denize. Ben rahatsız olsam da eşim ne olacak diyordu.

Gençliğinin en güzel yıllarını bi paikopatın sana Deniz de bikini giymemen için senle kavga ederek geçirmesini istiyorsan giyme yada giyiyorsan yalan söyleme . Pişman olacaksın bunu bil saçlarımı boyatmama bile karısan bi osikopatla beraberdim . Yapma . Kaç yasındasın bilmiyorum ama kendine bunu yapma . Bu sevgi değil kıskançlık değil . O ruh hastası seni de hasta edecek Zaman'la . İlerde yaşayamadınız herşey için pişman olmaktansa 3gün üzül . Tatile gitmeden ayrıl hem orda kafanı toplarsın . Abla tavsiyesi .

Ay keske benim de tek derdim bu olsaydı ne guzel olurdu hayat :süslü:
Bu baskilara ragmen hala birlikteysen giyme bikini ha mayo ha bikini cok bir sey fark etmiyor bence. Birlikte yasayacaksaniz zaten o zaman gorursun gercek yuzunu. Gercekten onun yaninda yapabilecek misin bakalim kısıtladığı seyleri. En fazla hayal kirikligi yasar birkac gun uzulur yoluna devam edersin ama sozlerinin arkasinda olur dedigi gibi davranirsa hic merak etme evlendikten 1-2 yıl sonra o sana der bikini giy kendine bak biraz diye.

Seni kısıtlayan insanla mutlu olamazsın. Seni seven böyle sesin. Gölgede de olsan bir şekilde yanarsın izi belli olur ama sırf ayrılmamak için bu kadar taviz verme. Ya seni böyle kabul etsin ya da seninle uyumlu biriyle birlikte ol. Ben hamile halimle bile bikini giyip girdim denize. Ben rahatsız olsam da eşim ne olacak diyordu.
Çok özeniyorum öyle ilişkilere ya normali o zaten. İlk başlarda hiç böyle değildide sonradan abarttı baya nolucak bilmiyorum

bikini ile mayo arasında nasıl bir fark var acaba? bana da bu ilginç gelir mayo giyinince daha mı namuslu olunuyor? hadi denize girme dese bi derece anlıycam kapan falan dese (hani dini inancıdır Allah ın emrini uygulatmak istiyor ne bileyim ). ancak bikini değil mayo demek bana bencillik ve erkek egosu olarak geliyor sanki onun malıymışsın gibi...

Bikini bana kalirsa renkli sutyen kulot takimi :)
Kendim giymesem de isteyen giysin tabiki. Buna bir başkası karismamali.

Konu sahibi. Tek diyecegin sey su. Ben nerde ne giyecegimi bilecek yastayim. Sen beni tanimadan once de giyiyordum ve beni degistirmeye çalışmandan hoslanmiyorum.

Ay keske benim de tek derdim bu olsaydı ne guzel olurdu hayat :süslü:
Bu baskilara ragmen hala birlikteysen giyme bikini ha mayo ha bikini cok bir sey fark etmiyor bence. Birlikte yasayacaksaniz zaten o zaman gorursun gercek yuzunu. Gercekten onun yaninda yapabilecek misin bakalim kısıtladığı seyleri. En fazla hayal kirikligi yasar birkac gun uzulur yoluna devam edersin ama sozlerinin arkasinda olur dedigi gibi davranirsa hic merak etme evlendikten 1-2 yıl sonra o sana der bikini giy kendine bak biraz diye.
mayoyada kızıyo genel olarak vücudumu belli eden bişey gymicekmişim.. Umarım öyle olur ya

üni okuyunca beraber yaşıyacaksınız öyle mi? baban izin veriyo mu? baban buna izin veriyosa elin herifi ailenle gittiğin tatilde giydiğin bikiniye ne hakla karışır.
cidden merak ettim

Bikini bana kalirsa renkli sutyen kulot takimi :)
Kendim giymesem de isteyen giysin tabiki. Buna bir başkası karismamali.

Konu sahibi. Tek diyecegin sey su. Ben nerde ne giyecegimi bilecek yastayim. Sen beni tanimadan once de giyiyordum ve beni degistirmeye çalışmandan hoslanmiyorum.
bunuda söyledim ama çok inatçı dediğini yaptırıcak ille

Back
X