- 25 Ocak 2011
- 685
- 486
- 303
- 28
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
nasıl yani?Ne diyim Allah akıl fikir versin.
çok konuşmaya çalıştım sen kişiliğimi değiştirmeye çalışıyosun böyle yaparak dedim ama başkalarının sana bakmalarını istemiyorum aklım kalıyo olmaz falan diyo her seferinde. Bende öyle düşündüm ama bi haftalık tatil için değer mi dedim sonraYalan söyleme, bikini giyecegim de, bikini giyiyorsun diye ariza çıkarıp terkedecek adam zaten adam değildir ve sana verdigi deger de o bikini kadardir, kisa yoldan anlamis olursn.
Sevgi bir yere kadar, seni oldugun gibi kabul etmeyen, giyimine bile kendin karar vermene izin vermeyen yani sana saygi duymayan bir adam sevgini hakediyor mu sence?
İlk başlarda hiç karışmazdı sonralardan takıntı yaptı, başından beri böyle olsaydı hiç başlamazdım bile ama alıştıktan sonra katlanıyorum ister istemezNeden hayatınıza bu kadar karıştırıyorsunuz?
babam giyme demezkiBaban giyme dese biyerlerinizi yırtarsınız
Çok haklısınız bunu bile söyledim gizli saklı iş çevirmek istemiyorum arkandan diye. Ayrılınca pişman olmaktan korkuyorum işteKestirmw bir yol onereyim... Ayril gitsin ya boyle adamdan. Seni yalan soylemeye tesvik ediyor bak. Kisitlamayi zaten arkadaslar yazmis onu geciyorum. İyi insan olmak icin durust olmak cok onemli di mi. İste bu arkadas seni bundan mahrum birakiyor ve yalan soylemeye itiyor. Karakterini sekillendiriyorsun ister istemez. Kendine en buyuk kotulugu yaparsin boylece.
İlk başlarda hiç karışmazdı sonralardan takıntı yaptı, başından beri böyle olsaydı hiç başlamazdım bile ama alıştıktan sonra katlanıyorum ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?