Bikiyorum evlilikten

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Mrba,

Az once esimle tartistim. Ondan suan okadar nefret ediyorum ki... dizi izliyorduk telefonu televiziona bagliydi.. arkadasi msj atti..
Diziyi kapati bnde arada diyorum ki sonra yaz arkadasina suan dizi bakiyorduk.. basladi soylenmeye.. bende tabiki soylendim kapatti diziyi diye...

Tum gundur ikide bir yarin icin soyleniyor birde, onun tehitini yapti goturmem falan diye.. (yakin akrabamizin dugunu var)
1 ay onceden sordum ki gotururmusun beni diye oysaki..
Sinir oluyorum ben bu adamin dengesizliyine !!
Arkadan sacimi cekiyor el hareketi yapiyor agzindan geleni soyliyor.. ben konusunca ustume yuruyor... az daha ustune gitsem beni dovecek!!!
ben susmaliymisim...

Bir koyun icinde yasiyoruz ailemdende uzak.. ben cok bundaldim...
Asikta degilim artik ona ben onu anladim.. bilmiyorum nedir bu..

Mrba,

Az once esimle tartistim. Ondan suan okadar nefret ediyorum ki... dizi izliyorduk telefonu televiziona bagliydi.. arkadasi msj atti..
Diziyi kapati bnde arada diyorum ki sonra yaz arkadasina suan dizi bakiyorduk.. basladi soylenmeye.. bende tabiki soylendim kapatti diziyi diye...

Tum gundur ikide bir yarin icin soyleniyor birde, onun tehitini yapti goturmem falan diye.. (yakin akrabamizin dugunu var)
Arkadan sacimi cekiyor el hareketi yapiyor agzindan geleni soyliyor.. ben konusunca ustume yuruyor... az daha ustune gitsem beni dovecek!!!
ben susmaliymisim...

Bu nee yaa? Saç ,baş çekmeler,yolmalar,?götürmezsen götürme bee deyin,siz de onun saçını yolun,üstüne yürüyün madem..bu ne saygısızlıktır,artı bu mudur evlilik?

Belki arkamda kimsem yok diye katlaniyorum.. yada onun iyi taraflarini dusunerek yoluma devam ediyorum.. ama ben buralarda cok bunaldim.. herkesten nefret etmeye basladim burda onun ailesi bile. Bana iyi davransalar bile..

3-4 yil..

Aslinda cocuk degil.. cocuk olan benim bir yandanda.. iyi taraflarida var aslinda isten gelir bizi gezdirir.. bazen ev islerine yardim eder.. merhametlidir..
Ama kavga edince boyle seyler yapince benim gozumde yok oluyor bu adam...
Bu huyu hrp vardı ama değil mi ? Alışmanız gerekirdi yani onu kastediyorum . Yine de sinir bozucu olduğu konusunda sizinle aynı fikirdeyim

Bu arada yarin icin bana fikir verin kizlar..
Annemlere gitcektik ilk once..
simdi goturmicem dedi..
biraksin beni annemlere geri donmek istemiyorum aslinda..

Mrba,

ben susmaliymisim...

Aman derdinize bak...Evlenmek için bir heves edio kadinlar sonrada hemen biseyde SIKILIO...ohooo her SIKILAN böyle nefret ederse zor valla.

Aileniz ne diyor bu düşüncenize.. haberleri varmı? Kaç çocuğunuz var..

Back
X