- Konu Sahibi brunettella
Mrba,
Az once esimle tartistim. Ondan suan okadar nefret ediyorum ki... dizi izliyorduk telefonu televiziona bagliydi.. arkadasi msj atti..
Diziyi kapati bnde arada diyorum ki sonra yaz arkadasina suan dizi bakiyorduk.. basladi soylenmeye.. bende tabiki soylendim kapatti diziyi diye...
Tum gundur ikide bir yarin icin soyleniyor birde, onun tehitini yapti goturmem falan diye.. (yakin akrabamizin dugunu var)
1 ay onceden sordum ki gotururmusun beni diye oysaki..
Sinir oluyorum ben bu adamin dengesizliyine !!
Arkadan sacimi cekiyor el hareketi yapiyor agzindan geleni soyliyor.. ben konusunca ustume yuruyor... az daha ustune gitsem beni dovecek!!!
ben susmaliymisim...
Bir koyun icinde yasiyoruz ailemdende uzak.. ben cok bundaldim...
Asikta degilim artik ona ben onu anladim.. bilmiyorum nedir bu..
Az once esimle tartistim. Ondan suan okadar nefret ediyorum ki... dizi izliyorduk telefonu televiziona bagliydi.. arkadasi msj atti..
Diziyi kapati bnde arada diyorum ki sonra yaz arkadasina suan dizi bakiyorduk.. basladi soylenmeye.. bende tabiki soylendim kapatti diziyi diye...
Tum gundur ikide bir yarin icin soyleniyor birde, onun tehitini yapti goturmem falan diye.. (yakin akrabamizin dugunu var)
1 ay onceden sordum ki gotururmusun beni diye oysaki..
Sinir oluyorum ben bu adamin dengesizliyine !!
Arkadan sacimi cekiyor el hareketi yapiyor agzindan geleni soyliyor.. ben konusunca ustume yuruyor... az daha ustune gitsem beni dovecek!!!
ben susmaliymisim...
Bir koyun icinde yasiyoruz ailemdende uzak.. ben cok bundaldim...
Asikta degilim artik ona ben onu anladim.. bilmiyorum nedir bu..