- Konu Sahibi brunettella
Aman derdinize bak...Evlenmek için bir heves edio kadinlar sonrada hemen biseyde SIKILIO...ohooo her SIKILAN böyle nefret ederse zor valla.
Evet zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman derdinize bak...Evlenmek için bir heves edio kadinlar sonrada hemen biseyde SIKILIO...ohooo her SIKILAN böyle nefret ederse zor valla.
Psikolojik olarak yardım almanız gerekiyor belki de? Hiç düşündünüz mü bunu?
Aşık deilsen aşk yasayamıyosundur eşinle...oda bunu hissediodur.yani artik arkadas ahbap gibi olunuo bu durumlarda.oyuzdende erkekler sacma hareketlerde bulunuo.biraz daha dikkat et kendine bu bikkinligini hanene yansitma kocan sonra nasil deisck.Ne kocalar cikti bu grupta doven soven hakaret eden.Eger esin gercekten merhametli bi insansa ewine bagliysa sende asik olmayi dene.Ayri bi huzur gelir evinize.Evet zor
Aşık deilsen aşk yasayamıyosundur eşinle...oda bunu hissediodur.yani artik arkadas ahbap gibi olunuo bu durumlarda.oyuzdende erkekler sacma hareketlerde bulunuo.biraz daha dikkat et kendine bu bikkinligini hanene yansitma kocan sonra nasil deisck.Ne kocalar cikti bu grupta doven soven hakaret eden.Eger esin gercekten merhametli bi insansa ewine bagliysa sende asik olmayi dene.Ayri bi huzur gelir evinize.
Güzelim.. annenin evinde de sıkılırsın.. bir süre sonra.. sana ve çocuğuna iyi davranırlar, kötü davranırlar bazı şeyler seni üzer.. o zaman ne yapacaksın.. kaç yaşındasınız?
Denedim cok denedim.. uyurkene ona bile yaklasmiyorum.. olmuyor asik olmak.. sevgi oluyor bazen.. elinden geleni yapiyor aslinda bi yandan beni mutlu etmeyi.. nebilim.. evdeki kagit islerini faturlar bilmem ne hic haberim olmaz ne gelicek ne gidiceklerden.. toz pembe gibi yasiyorum.. kendi parami makyaglara harcarim.. evimi kendi istedigim gibi dosedim.. bunlari dusunsem kararsiz kaliyorum herseyden..
Canım benim yaa.Bunlar aşık olmak için sebep deil ki...Tutku yok mu aranızda mesela o yokken hiç ozlemedinmi?yada kapıda ayak seslerini duyunca heycanlanmadinmi hiç?Cinsellik de cok onemli bi detay.Bence eger kararsizsan yuvanı yikma.cunku gecerli bi sebep yok.yinede sen daha iyi bilirsn.Denedim cok denedim.. uyurkene ona bile yaklasmiyorum.. olmuyor asik olmak.. sevgi oluyor bazen.. elinden geleni yapiyor aslinda bi yandan beni mutlu etmeyi.. nebilim.. evdeki kagit islerini faturlar bilmem ne hic haberim olmaz ne gelicek ne gidiceklerden.. toz pembe gibi yasiyorum.. kendi parami makyaglara harcarim.. evimi kendi istedigim gibi dosedim.. bunlari dusunsem kararsiz kaliyorum herseyden..
Canım benim yaa.Bunlar aşık olmak için sebep deil ki...Tutku yok mu aranızda mesela o yokken hiç ozlemedinmi?yada kapıda ayak seslerini duyunca heycanlanmadinmi hiç?Cinsellik de cok onemli bi detay.Bence eger kararsizsan yuvanı yikma.cunku gecerli bi sebep yok.yinede sen daha iyi bilirsn.
Bu nasıl ilişkiArkadan sacimi cekiyor el hareketi yapiyor agzindan geleni soyliyor.. ben konusunca ustume yuruyor...
Göz yumulmucak bişey yaptığını düşünmüyorum eşinin her evde oluyo sinir stres gerginlik bende bazen eşimin çıkışlarına anlam veremiyorum ama önemli olan hemen gelip gönlümü alıyo bende uzatmıyorumEvet isten gelince seviniyorum.. o oluyor.. ama az once yaptiklarina goz mi yumim?
Hayır asla göz yum demiyorum. Eşinin yaptığı davranış hatalı.Bu hatasını bilmeli ama bunun için yada buna benzer şeyler için evden gidilmez.Gitsen de dönersin geri çünkü gidilecek bi durum değil.Sana anlatmak istedigim evliliginizdeki o gereksiz hareketleri degistirebilirsin.Ne bilim gece bi sarıl uyurken küsmenize engel olur.Biraz daha nazik ve özenli ol belki esinde senden bunları bekliodur.Bunlara ragmen duzelmezse karsina alip konus saygili olalim birbirimize de.Aile terapisti gibi hissettm kendimiEvet isten gelince seviniyorum.. o oluyor.. ama az once yaptiklarina goz mi yumim?
+1E çok normal.
Şöyle ki: aslında karşımızdakini değil, kendimizi severiz. Yani bizi iyi hissettireni sever, kötü hissettireni sevmeyiz. Tekrar iyi hissettirdiğinde "ben bu adamı seviyorum yaa" olacaksınız.
Ama unutmayın insan hakikatte kendinden başka kimseyi sevmez.
Yahu kusura bakmayın ama size rahat batmış bu ne ya millet de ne sorunlar var evlilik çocuk oyuncağı mi Evcilik mi oynuyoruz hayırdır hepimizin bu tür sorunları oluyo elbet o anda şiddetli de kavga etse insan tabiki nefret eder o an ama geçer gider hayat böyledir bi erkek dayak atıyor, sözlü şiddet uyguluyor sa, ve bu devamli oluyorsa tabi ki boşanmak hak tir ama inanin cocukla bosanip başka hayata geçerseniz hayatınız bundan daha güzel olmaz sonra midyat a pirince giderken eldeki bulgurdan da olmayın...