bıkkınlık olamaz mı?

nebiss

Değişiyorum :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
36
11
Boşanmak için illa aldatma , dayak, içki kumar mi olmalı?
bezmis olamaz miyim?
20 yaşında evlendim 32 yaşındayım
12 sene de iyi giden hiç birşey olmadi. Hep asık surat , ilgisizlik, sevgisizlik. Ben bitti deyince degiscem benim senden başka kimsem yok . Aklım başıma geldi demeler. Gerek var mı bu kadar yıpratmaya? Yıpranmaya?
Benim de hatalarim var elbette ama ben çok cabaladim. Çok uğraştım bu evliliği ayakta tutabilmek icin. Sevgi dilendim. Gözlerinin önünde bitip tukenirken onun gururu hep daha ağır basti. Dışarıya mükemmel olan eşim evde onu çok seven karısını hiç umursamadi. Hem de hic. çocuk yok olmadı . Şimdi düşününce iyi ki de olmamış diyorum . Allah beni seviyormus. Ki vermemis. Hoş biz hiç aile olmayi beceremedik ki anne baba olabilelim.
Şimdi siz sevgili bayanlardan destek bekliyorum . Ben kararlıyim bitti. Sevgi saygı hersey bitti . Ne.gucum varne de istegim. Bir şans daha vermeyecegim çünkü biliyorum neler olacağını. Bu fragmanı cok seyrettim. Filmin içeriği trajedi. Mutlu sonla bitmiyor .
Tekrar yeni sayfa açabilmek için sizden destek bekliyorum .
şimdiden çok teşekkür ederim .

tabi ki içki,kumar,aldatma olması gerekmiyor.bittiyse bitmiştir içinizde.uzatarak mutsuz bir hayat yaşamanın anlamı yok.ama acaba eşinizin farklı sorunları mı var?değişicem diyerek değişemediğine göre belki istiyordur yapamıyordur.yapamamasının bir sebebi olabilir mi?

olmuyorsa bitmeli. hiç kimse istemeden sadece sürdürmek için bir şeyi, bu evlilik yada herhangi bir şeyde olabilir, devam etmemeli.
dünyaya bir kere geliyoruz. o yüzden istemediği bir şeyi yaşamak zorunda değil hiçkimse. boşanın.

Gereken çabayı göstermişsiniz. Vicdabınız rahat. Üzerinize düşen her şeyi yapmışsınız. Sevgi bile dilenmişsiniz. Ne kadar aşağılayıcı bir kadının kocasından sevgi dilenmesi!
Evli, mutsuz ve bitik bir kadın olmaktansa bekar ve mutlu bir kadın olup ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz. Yaşınız çok genç hele ki aileniz de arkanızdaysa kimse tutamaz sizi. Şans verin demiycem çünkü 12 yıl zaten geteğinden fazlasını yapmışsınız belli ki. İyi ki de çocuğunuz olmamış allahın şanslı kuluymuşsunuz. Dışarıya iyi gözükeceğine önce sizi gerçekten mutlu etseydi eşiniz de buralara gelmeseydiniz. Hangi kadın evini, evliliğini yıkmak ister? Her şeye rağmen eksik gmrdüğünüz taraflarınız varsa iyice gözden geçirin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Teşekür
Gereken çabayı göstermişsiniz. Vicdabınız rahat. Üzerinize düşen her şeyi yapmışsınız. Sevgi bile dilenmişsiniz. Ne kadar aşağılayıcı bir kadının kocasından sevgi dilenmesi!
Evli, mutsuz ve bitik bir kadın olmaktansa bekar ve mutlu bir kadın olup ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz. Yaşınız çok genç hele ki aileniz de arkanızdaysa kimse tutamaz sizi. Şans verin demiycem çünkü 12 yıl zaten geteğinden fazlasını yapmışsınız belli ki. İyi ki de çocuğunuz olmamış allahın şanslı kuluymuşsunuz. Dışarıya iyi gözükeceğine önce sizi gerçekten mutlu etseydi eşiniz de buralara gelmeseydiniz. Hangi kadın evini, evliliğini yıkmak ister? Her şeye rağmen eksik gmrdüğünüz taraflarınız varsa iyice gözden geçirin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

"kardeem, post: 40530709, member: 611837"]Gereken çabayı göstermişsiniz. Vicdabınız rahat. Üzerinize düşen her şeyi yapmışsınız. Sevgi bile dilenmişsiniz. Ne kadar aşağılayıcı bir kadının kocasından sevgi dilenmesi!
Evli, mutsuz ve bitik bir kadın olmaktansa bekar ve mutlu bir kadın olup ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz. Yaşınız çok genç hele ki aileniz de arkanızdaysa kimse tutamaz sizi. Şans verin demiycem çünkü 12 yıl zaten geteğinden fazlasını yapmışsınız belli ki. İyi ki de çocuğunuz olmamış allahın şanslı kuluymuşsunuz. Dışarıya iyi gözükeceğine önce sizi gerçekten mutlu etseydi eşiniz de buralara gelmeseydiniz. Hangi kadın evini, evliliğini yıkmak ister? Her şeye rağmen eksik gmrdüğünüz taraflarınız varsa iyice gözden geçirin. Hakkınızda hayırlısı olsun.[/QUOTE]
Tesekur ederim.ama gerçekten çok uğraştım defalarca boşanma eşiğine geldik zaten . Hep aynı şey değişen birsey yok. Mutsuzum onunla gerçekten Mutsuzum olmuyor
desteğiniz icin gerçekten teşekkür ederim

aynen öyle evliliğin bitmesi için illa şiddet gerekmiyor..aynı evde yaşamak eziyetse artık yapacak birşey kalmamışsa boşan tabiki...hayat çok kısa birazda sen mutlu dimi???

Sevgi bittiyse bunun bir sebebi bile olamaz bazen bitmiştir yani
Sizi anlıyor ve size hak veriyorum herkes bir defa geliyor dünyaya
Nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın sevmek ve sevilmek çok güzel bir duygu ve herkesin hakkı
Benim eşim bana çok çektirdi benim yerinde başkası olsa çoktan onu boşardı ama ben çok seviyorum sevgi akıl mantık işi değil yürek işi
Madem çocukda yokmuş henüz vakit varken ayrılın inşallah istediğiniz gibi biri girer hayatınıza

bezmis olamaz miyim?
12 sene de iyi giden hiç birşey olmadi. Hep asık surat , ilgisizlik, sevgisizlik. Ben bitti deyince degiscem benim senden başka kimsem yok . Aklım başıma geldi demeler. Gerek var mı bu kadar yıpratmaya? Yıpranmaya?
Benim de hatalarim var elbette ama ben çok cabaladim. Çok uğraştım bu evliliği ayakta tutabilmek icin. Sevgi dilendim. Gözlerinin önünde bitip tukenirken onun gururu hep daha ağır basti. Dışarıya mükemmel olan eşim evde onu çok seven karısını hiç umursamadi. Hem de hic. çocuk yok olmadı . Şimdi düşününce iyi ki de olmamış diyorum . Allah beni seviyormus. Ki vermemis. Hoş biz hiç aile olmayi beceremedik ki anne baba olabilelim.
Şimdi siz sevgili bayanlardan destek bekliyorum . Ben kararlıyim bitti. Sevgi saygı hersey bitti . Ne.gucum varne de istegim. Bir şans daha vermeyecegim çünkü biliyorum neler olacağını. Bu fragmanı cok seyrettim. Filmin içeriği trajedi. Mutlu sonla bitmiyor .
eğer çocuğun olmadığına o adamdan şükrediyorsan hiç düşünme derim.madem cesaretini de topladın gerçekten de istemiyorsan çokta şans verip karşılığını bulamadıysan yaşın daha gençken hayatına yön vermen en doğrusu gibi geldi bana.senin de hakkın mutlu bir birliktelik el ele sahilde yürümek,güllerle uyanmak,kendini dünyanın en güzel kadını hissetmek.allah hakkında en hayırlısını nasip etsin arkadaşım...

bezmis olamaz miyim?

Aslında sen çok haklısın, bıkmış olabilirsin .. Bıktırıyorlar da ..
Evlenince, sanki büyü bozuluyor, bir değerin kalmıyor ..
Seni artık çok bezdirmiş, umut etmekten de vazgeçirmiş ama ..
Evlilik danışmanına gitmeyi düşünür müsünüz ? son çare olarak .

Bence boşanmışsınız gibi ayrı kalın bir kaç ay. Daha sonra karar verirsiniz,hem daha netleşir kafanızda

seneler geçmiş dile kolay herşeyi bitirdim kafamda kararlıyım diyosan, kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim gelecegimi düşündüm diyosan, gidip boşanma davası açmak kalmış sadece...

[QUOnickbisey, post: 40531028, member: 627375"]Aslında sen çok haklısın, bıkmış olabilirsin .. Bıktırıyorlar da ..
Evlenince, sanki büyü bozuluyor, bir değerin kalmıyor ..
Seni artık çok bezdirmiş, umut etmekten de vazgeçirmiş ama ..
Evlilik danışmanına gitmeyi düşünür müsünüz ? son çare olarak .
[/QUOTE]
Son çare olarak o da teklif etti ama dedigim gibi beni yürütmek için artık ne umudum ne de gücüm kaldı o.bu saatten sonra değişse de ben hayatımda istemiyorum . Benim için bundan sonrası önemli . Yeniden umutla bakmak istiyorum hayata . Yasama sevincimi yeniden kazanmak istiyorum .

Kesinlikle . Benim beynim de kalbimde bitti. Ben hiç bir şekilde geri dönmek yeniden denemek istemiyorum . O da yine sadece bencillik ederek kendini ddüşünüyor . Ben.kimsesiz kalcam diyor. Yine kendi başka kimse yok onun için .

bu hayata yanlızca bir kere geliyorsunuz ayrılın ve hayatı daha keyifli yaşayın.

Kesinlikle . Benim beynim de kalbimde bitti. Ben hiç bir şekilde geri dönmek yeniden denemek istemiyorum . O da yine sadece bencillik ederek kendini ddüşünüyor . Ben.kimsesiz kalcam diyor. Yine kendi başka kimse yok onun için .

Bu kadar kafaya koyduysanız zaten,
sizin için en doğru karardır, ayrılmak ..
Hayırlısı hakkınızda.

tabki boşanmak için aldatılmak içki vs durumlar gerekmiyor.mutlu değilseniz gereken çabayı göstermişseniz olmuyorsa olmuyordur.sadece 1 2 ay ayrı kalmayı derim şans vermek istiyorsanız ikiniz adınada belki özlemek iyi gelir tabiki siz yaşadaklarınızı kendniz bilirsiniz.nasıl mutlu olucaksanız allah yolunuzu açık etsin.

Mutsuzsun, çocuğun yok, daha yaşın 32. Tek karar vermen gereken şey bunlar bir anlık sinir mi yoksa uzun bir zamandır mı böyle düşünüyorsun ?
Boşanabilirsin bu durum çok normal.

X