Geçen de abisine iş ayarlamıştı, o siz de kalacaktı. Sonra vazgeçmişti abisi falan. Doğru hatırlıyorum di mi?
Kelebek senin kocan dolandırılmalara doymayan biri anlaşılan. Abisi yüzünden hapse düştü akıllanmadı, şimdi kendi peşinden ailesini sürüklüyor. Sen kiminle evlendin ki? Eşinle mi? Yoksa birden çok kişiyle mi? Hayır bir de, sen istemediğini belirtiyorsun, bu konu bir daha açılmayacak diyorsun ama adam seni ayakta uyutuyor. Ya biraz ağırlığını koy ya da ikisini birden evden kov. Yani çok zor bir durum biliyorum ama ben hayır dediysem eğer o hayırdır. Boşanırım ama gene de sözümden dönmem ki sen maaş alana kadar bekleyeyim diyorsun. Bu da en az bir ay daha yapar. Şahsen ben o kadar bekleyemezdim, bence akşam çizgini çok net çekmelisin.
Beni benden iyi tanımışsınız evet bizzat öyle oluyor ..

Ve biliyorsunuz ki eşimin bu işten başka şansı tok çünkü denetimli serbetslikte.
Sabıkalı birini de kimse işe almıyor malum .
Korkum kendi bütünn işlerden sorunlu ayrıldı eşiminde başını yakması ..
Diğer konuda babam eşimi uyarmıştı ..
Sen oldunda kardeşinmi kaldı diye ..
Usanmıyoruz ailesinin yaptıklarına ..
Ve eşim bir baktım hiç birşey yaşanmamış moduna girip herkesle konuşmaya başladı ..
Artık istemiyorum demekten Yoruldum ..
Görümcemle az çok görüşürüm .
Kayınvalidemin mesajlarını yakalamış rahat görüşebilmek için oğlunu bize gönderdiğini iddia ediyor.
Artık herşey olucağına varır demekten başka çarem kalmadı annem aradı az önce ağzımı arıyor bize düşmez ama biz onaylamıyoruz diyor ..
Sen çocuktan yemek yapamadığında siz ekmek arasıda yersiniz ama o misafir diyor.
Rahat edeceğimi düşünmüyor .
Bende hayır demekten usandım gelsin kalsın bize zararı olsun gitsinde ..
Eşimde bir kazık daha yesin diye evimi açıyorumm .