Bikornuat uterus

Ben İstanbul'da değilim hsg yi orada çektirmiştim , bana da aynısını söylediler ama bu şekilde gebe kalıp Doğum yapan da var mış, Brüksel tüp bebek i çok okudum histereskopi için İstanbul'da , inş çok iyi bir dr a denk gelirsin

@nerdeyim yaptırılmazsa da sürekli düşük yapma ihtimali ya da gebelik boyunca sürekli yatma ihtimali varmış.. bunları göze alamadım doğrusu.. en mantıklısı yaptırmak gibi görünüyor şimdilik..

N nerdeyim yaptırılmazsa da sürekli düşük yapma ihtimali ya da gebelik boyunca sürekli yatma ihtimali varmış.. bunları göze alamadım doğrusu.. en mantıklısı yaptırmak gibi görünüyor şimdilik..
Evet sanırım yaptırmak , çok zor olmadığını söylüyor dr lar , Benim ilk haftalarda bir düştüğüm var ama bu duruma bağlamıyorlar , bu durumda olanlarda genellikle ilerki haftalarda düşük oluyor bebek büyüyünce , o çok daha zor , ben de yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum maalesef

Evet sanırım yaptırmak , çok zor olmadığını söylüyor dr lar , Benim ilk haftalarda bir düştüğüm var ama bu duruma bağlamıyorlar , bu durumda olanlarda genellikle ilerki haftalarda düşük oluyor bebek büyüyünce , o çok daha zor , ben de yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum maalesef

Rahim şeklinde birşey çıktı mı peki? Ben alanında çok iyi olan 5 doktora gösterdim sonuçlarımı.. operasyonu yaptırırsan iyi olur ama hamile kalamamanın sebebi bu değil dedi.. PCOS hastasısın sen ve yumurtaların çatlamıyor.. çatlatma tedavisi görmem gerekir dedi.. kesinlikle egezersiz yapmalısın dedi

Mrb.kizlar oncelikle Rabbim cumlemize hayirli saglikli evlatlar versin .. Ben 4dusuk yaptim ve 5 sene sonra malesefki hsg cektirdim rahmim y seklindeymis .doktorum mukemmel biri bahceci tup bebek merkezi fulya mustecep kavrut. Rahim sonucumu ona.gosterdim ve histeroskopi olmami onerdi ve cuma gunu ameliyatimi oldum suan hafif agrim var ama korkulcak bisey yok .. 10 gun iliski yasak dedi ve adetin 1.gunu gidicem insallah hersey yolundadir. Rabbim hepimize saglik sihhat versin.

Back
X