bıktım, ama çok seviyorum.

breaking

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
21
9
18
İstanbul
bu konuda tecrübeli ablalarımdan özellikle tavsiye bekliyorum.
merhaba, ben 19una henüz girmiş bir genç kızım. istanbul'da güzel sanatlar fakültesinde eğitim görmekteyim.
hayatımın son 2 yılını kapsayan bir ilişkim var diyelim. kendisini yaklaşık olarak 4 senedir tanıyorum.
kendisi tıp okuyor, benden 5 yaş büyük. bu sene mezun olacak yani, allah izin verirse tus'ta da istediği yeri kazanacak.
tıp okuduğundan dolayı yoğun olduğunu tahmin etmişsinizdir. ben elimden geldiğince hep alttan alıyorum, bugüne kadar sesimi çıkarmadım, trip atmadım vs. hani bir genç kızın yapmayacağı şeyleri yaptım onun için.
4-5 ay önce eski sevgilisiyle barıştı ve aramıza biraz soğukluk girdi, bir süre sonra da koptuk.
öncelikle şunu belirteyim bizim hiç bir zaman sevgililik adı altında bir ilişkimiz olmadı ama hep yakındık. benden etkilendiğini biliyorum, bana saygı duyduğunu biliyorum hatta eşşeklik ettiği zaman hep farkında oluyordu, özür diliyordu vs. gönlümü alıyordu bi şekilde. "sen beni en ters zamanımda bile çektin, ben sana onları yaşatmamalıydım, çok özür dilerim" diye bir mesaj aldım geçenlerde. sonra twitter followları, facebook davetleri falan yine eskisi gibi oldu aramız. tam her şey güzel gidecek derken bu geceki muhabbetimizde "benim eski kız arkadaşlarım hep mutsuz oldu benimle yaşadıkları ilişki yüzünden (ki evet, buna tanığım diyebilirim), ben zor bir adamım, beni sevmeni-bana aşık olmanı ben hiç bir zaman istemedim." dedi. bir süre daha bu konuda muhabbet ettik, sonra başka konulara geçtik falan. muhabbet konusunda allah'ıma çok şükür ki hiç bir zaman sorun yaşamadık, umarım bundan sonra da yaşamayız. hatta görüşelim dedik, sözleştik randevulaştık hafta sonu inşallah bir mani çıkmazsa görüşeceğiz.

ama ben neden durup dururken döndüğünü anlayamıyorum. en yakın aekadaşım "kız kalmamıştır çevresinde bırak allah aşkına şu çocuğu" artık dedi, çevremdeki çoğu kişi de ilişkimize karşı. ama ben gerçekten onu çok seviyorum. burada 4 yıllık bir hoşlantı söz konusu. son 2 yıldır da gerçekten aşığım diyebiliyorum. sabah uyandığımdan gece uyuduğum ana kadar ben onunla yaşıyorum, seviyorum yani adam ayrı olduğumuz dönemlerde bile aklımdan çıkmıyor. ama başlıkta da belirttiğim gibi artık bunaldım. bu ne yapmaya çalışıyor, amacı ne. anlayamıyorum.

lütfen ondan vazgeç demeyin, hayatımın en kritik anlarında yanımdaydı, o olmasaydı bir çok şeyle baş edemezdim. yanımda istediğim her an yanımdaydı yani.

Sevgili değildiniz ama 2 yıllık ilişkiniz vardı. Dört senedir tanışıyorsunuz falan. Biraz kopuk değil mi bunlar birbirinden?

4 yıllık tanışıklığımız ilk başta abi kardeş gibiydi, sonra bu duruma geldi.
ben ondan çok hoşlanıyorum, gerçekten çok da seviyorum ama aramızda hiç bir zaman sevgili adı altında bir şey geçmedi. geçen sene çok sorunlu bir ilişkisini bitirdi, o günden beri bir ilişki yaşamak istemediğini belirtiyor ama aklımda çok soru işareti var. madem ilişki yaşamak istemiyor bu adam neden benimle ilgileniyor sürekli be :(

sinirlendiğim için biraz kopuk anlatmışım, mazur görün :)

Umarim gozunuz acildiginda bosuna zaman harcamisim demessin cunku bunca sene duygularin karsilikli olsa daha farkli durumda olurdunuz

tıp okuyor diye hep görmezden gelmeye çalıştım bu durumu ama işte bir yere kadar o da :(

Şu zor bir adamım lafını duyunca bi kal geliyor bana kendimi diğer okuduğum şeylere veremiyorum.. Kime göre neye göre zorsun arkadaşım. Bu tipler de nedense kendini hep birşey sananlar çıkıyor ya neyse.. Konuya veremedim kendimi.

aynen aynen. duyunca çıldırdım zaten. o laftan sonra da konu kapandı.

Şimdi kafası karışıktır onun. Yeni bir ilişkiye hazır hissetmiyordur sana da değer verdiği için kırıp incitmekten korkuyordur öncekiler gibi

Şimdi kafası karışıktır onun. Yeni bir ilişkiye hazır hissetmiyordur sana da değer verdiği için kırıp incitmekten korkuyordur öncekiler gibi

ben de öyle düşünmeye çalışıyorum da iki senedir bekliyorum, daha ne kadar sabredeceğim bilmiyorum. herkese hır gür giren adam bana karşı kedi gibi yahu :( tek kötü lafını duymadım bana karşı. sırf o yüzden bile vazgeçmek istemiyorum :(

ben de öyle düşünmeye çalışıyorum da iki senedir bekliyorum, daha ne kadar sabredeceğim bilmiyorum. herkese hır gür giren adam bana karşı kedi gibi yahu :KK43: tek kötü lafını duymadım bana karşı. sırf o yüzden bile vazgeçmek istemiyorum :KK43:
Vazgeçme zaten savaş bence olmayacak bişey değil ama zamana ihtiyacı var

Zaman kaybi.
Bunu da belliki zamanla anlayacaksiniz.
Birak demeyin demissiniz, acik konusmam gerek, zamanla o sizi birakicak zaten siz birakmazsaniz.
Sizi sevmiyor acik ve net. Arkadas olarak takiliyor, birine asik oldugu, ciddi bir iliskisi oldugu anda kaybolucak.
Sizin de bu arada bir 4 senenizin daha gitmesi ihtimal.
Kabul edin veya etmeyin bu adam sizi arkadastan öte görmüyor.

Sizden etkilenmis olsaydi ve arada bir hoslanti olsaydi eski kiz arkadasina geri donmezdi. bana asik olmani istemem diye bir dunya yok kusura bakma seni keklemis bu adam. kendinize bir sorun sizin hoslandigin etkilendiginiz biri oldugu halde eski erkek arkadasiniza donermiydiniz? Cevabi duyar gibiyim. Bence kendinizi daha fazla ezdirmeyin.

Zor adammis ..
zor degil yedekte bekleyeni var isine oyle geliyordur .

Zaman kaybi.
Bunu da belliki zamanla anlayacaksiniz.
Birak demeyin demissiniz, acik konusmam gerek, zamanla o sizi birakicak zaten siz birakmazsaniz.
Sizi sevmiyor acik ve net. Arkadas olarak takiliyor, birine asik oldugu, ciddi bir iliskisi oldugu anda kaybolucak.
Sizin de bu arada bir 4 senenizin daha gitmesi ihtimal.
Kabul edin veya etmeyin bu adam sizi arkadastan öte görmüyor.

Sizden etkilenmis olsaydi ve arada bir hoslanti olsaydi eski kiz arkadasina geri donmezdi. bana asik olmani istemem diye bir dunya yok kusura bakma seni keklemis bu adam. kendinize bir sorun sizin hoslandigin etkilendiginiz biri oldugu halde eski erkek arkadasiniza donermiydiniz? Cevabi duyar gibiyim. Bence kendinizi daha fazla ezdirmeyin.

sizler de haklısınız ama işte duygularıma söz geçiremiyorum.

Back
X