- Konu Sahibi balxixmnur
benim derdim kaynanam, görümcem ve kaynım. çok çirkef insanlar sürekli kavga çıkartmak için uğraşıyorlar. eşimle birbirimiz çok sevdik evlenmek istedik ayırmak için çok uğraştılar. eşimi sürekli kız istemelere götürmüşler bizde yollarımız ayırdık o zaman için. ben kimseyle çıkmayınca kendisini suçlu hissediyordu hep birgün arkadaşımla konuştum sevgili rolü yapacaktık. içim kan ağlasada arkadaşımla sevgiliymişim gibi davranıyordum ama yinede sevdiğimin bakışı içimi acıtıyordu. 3 sene geçince bir gün yine evlenme teklifi etti oturduk konuştuk ailemde istiyor artık seni ne kadar sevdiğimi anladılar dedi. hemen hazırlık yaptık 1 ay içinde evlendik ama ne nikahımızı bildirdiler ne düğünümüzü. hepsinde kavga çıkarttılar vede suçlusunu benim ailemi ve beni gösterdiler. hadi sabır dedik düğün ertesi eşimi evinden kovdu bana hakaret ederek bu gancık köpekle evli olduğun sürece girme bu eve dedi. bir süre gitmedik sonra barışılındı ama kaynanamın çenesi durmadı yine kavga gürültü. sürekli barışma oluyor birkaç ay iyi yine kuduruyordu kadın. eşimi çok üzüyorlar. tam iyi oldu düzeldi derken bugün yine telefon etmiş yine eşimi üzmüşler sinirleri altüst olmuş adamın. ya ben daha ne yapayım ne takı istedim nede düzgün bir eşya aldılar bize. üstüne üstlük bütün düğün borçlarını biz ödedik. arabamızı aldık evimizi aldık kendi başımıza. yeri geldi aç yattık yatağımıza bir gün sormadılar haliniz ne diye. bana hakaret etmelerine rağmen eşimin koluna girdim gittim evlerine. sustum hep sustum daha nasıl gelin olunur yarabbim. herşeyim vardı 8 tane bilezikle geldim kapılarına. bizim gelinlerimiz hiçbirşeysiz geldilerde herşeylerini oğlan tarafı yaptı. el üstünde tutuluyorlar ben neden bu kadar kötülükle karşılaşıyorum. eşimle birbirimize çok düşkünüz çokda iyi anlaşıyoruz şükür allahıma bunu çekemiyorlar herhalde. artık bıktım eşimede dedim ben bir daha onların kapısından içeri girmem diye.
Allahım bana ve benim gibi olanlara sabır ver yarabbim şu mübarek cuma vakti hürmetine....
Allahım bana ve benim gibi olanlara sabır ver yarabbim şu mübarek cuma vakti hürmetine....