• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım arık şu kayganadan yaaa....

teşekkür ederim canlarım. valla elimden gelenin fazlasını yaptım normal yapı olarak sabırlıyımdır ama sabrım taşıncada kolay kolay affetmem. mevlama havale ediyorum artık onları. yuvamı bozmaya çalışanların kendilerine dönsün inşallah diyorum.eşime hiçbir zaman baskı yapmadım ayrıldığımız dönemde bile hem maddi hem manevi destek oldum. senin bir suçun yok diye teselli ettim hep. onun üzülmesine hiç dayanamıyorum. aşkımı üzenler inşallah mevlamdan kendileri üzülsünler.

belli ki terbiye yüzü insanlık yüzü görmemiş
ruh hastası aciz insanlar
hiç değmez bu zavallı insanları kafaya takıp üzülmeye sıkılmaya hiç değmez
bırak elinden geleni yapsın zamanı gelince yaptığı kötülükler tokat gibi yüzüne çarpar
namusuna dil uzatacak kadar küçülmüş alçalmış sıfırı tüketmiş bi kadın
yazık çok yazık yasadığı ömüre yazık bence sadece acı onlara
eşinin sana verdiği desteğin kıymetini bil mecbur kalmadıkça yüzünü görme
bu acuzeler için Allah tan hidayet dile

eşinle mutlu olduktan sonra gerisi önemsiz bence...madem bu kadar adım attın hatta bırak adım atmayı gururunu bir kenara attın ama insanlıktan anlamıyorlarsa bu onların problemi sen kendine hiç dert etme bunları...eşinle mutluluğunun tadını çıkar arkadaşım...kaydirigubbakcemile5

ne güzel eşin senin yanında ailesiyle konuşup
konuşmamanda baskısı yok bizim yerimizde olsan neyaparsın
sana haksızlık yapılıyo eşin yanında olması gerekirken ailesinden
bi demegoji herşey unutuluyo ve sana kural koyuluyo eşinden tabi
benim ailem gidicen gelicen yapmayınca eşinden tavır....
demek stedigim şanslısın eşin yanında....

belli ki insanlıktan nasibi almamış bu insann

evine girmişssin eşinin kadını olmuşsun daha ne istiyorlar bu insanlar yaa eşinle birlik olmuşsın ele güne muhtaç olmamaşınız daha ne yaa gitme arkadaşım gitme anandan babadan duymadağın laflarımı işitimek için gidiyo sankı insan gibi gitmişsin saygını yapmışsım anlamaz bu insanlar bende de var buna benzer hiç yorma kendini anlamazlar eşin san destek ne güzel eşinle evine bak güzelimn kafayı takıpta hasta etme kendini

ayy sen ne iyi gelinmişssin yaa, resmen haketmedikleri halde yutmuşşsun yapılanları, yine gitmişssin... bukadarına sabır taşı olsa catlar canım yaa, seni sabrını aşmış canım olay aşmışş, artık ağızlarıyla kuş tutmaları lazım bence senin gibi bir geline layık olmaları için.. :oklava:

hepinize çok teşekkür ederim. iyiki kk var kendi anneme babama bile açılamıyorum. allah razı olsun eşimden konuştuk dedim hep bu son dedin bana bir daha son kabul etmiyorum bu sefer ben bundan sonra gitmem onlarda kapımdan girmesinler dedim. haklısın aşkım dedi onlar haketmediği halde sen benim hatırıma gidiyordun kendileri kapıları kapattılar dedi. içim öyle rahatladı ki eşimi çok seviyorum zaten evlenmek istediğimizde ayırmışlardı 3,5 sene ayrı kalmıştık yine ayıracaklar diye çok korkuyordum. ama şimdi içim rahat.

Back
X