Bıktım arkadaş ..! Bıktım !

Hayır niye kızayım.Ahmaklık benim..
Gerçekten benim ! Gözüm kör , sağır , dilsiz şekilde yaşamışım o zamanlar..

O amalardan çok birikti..

Ah abla ah ! Tutayım diyorum kendimi ama..
Benim ne kadar ciddi olduğumun farkında değil..

Ama görecek..

Çekemeyeceğim kahrını kusura bakmasın..
Ben şu saatten sonra gerçekten yoluma bakarım..

Ben onun sözünü dinlerken o geri kaldı mı ! Ben o pc yi açtığımda çok şeyler gördüm ! Ben o telefonu kurcaladığımda çok yalanlar gördüm ! Göre göre açıldı bak ablam gözlerim..

Şuan o kadar iyiyim ki..
Ama onu tanıyorsam , o düşünceler o yoklukta oluşan düşünceler varya..
O maymuncuklar onun beynini fazlasıyla kemirecek

Hani derler ya bardağı taşıran son damlaydı diye..

Bundan bir iki hafta önce gerçekten bitirmiştim. Ama o zaman onun yüzünede söylemiştim.
Kriz geçirdiğim an bitersin demiştim..

Ben o krizi onun yanındayken geçirdim ve o gün bitmişti..
Uzatmalar oynandı,boşa oynandı..

İşte bir kadının sevgisinden de öfkesinden de korkacaksın
Hakkında hayırlsı olsun canım, sen zaten beyin olarak hazırlamışsın kendini. Zerre kadar kendini hırpalama.

Azıcık onu tanıdıysam ben , eyvallah marga yolun açık olsun demeyecek sana ama buna da hazır ol !

Kapını çok aşındıracak , çok tehdtler savuracak dön diye .

İşte bir kadının sevgisinden de öfkesinden de korkacaksın
Hakkında hayırlsı olsun canım, sen zaten beyin olarak hazırlamışsın kendini. Zerre kadar kendini hırpalama.

Evet hazırladım.İyi ki de hazırlamışım.
Yok ne hırpalıycam ya..

Gerçekten buraya yazmak nefretimi daha da yükseltiyo.Bundna mutlu oluyorum ben.Daha da artsın.Yoksun adının tek harifine kadar..
Nokta kadarcık bile aşkı kalmasın bende..

Ben toparlarım kendimi..
Ama o bu saatten sonra biraz zor toparlar kendini..

Kime gidiyo, napıyo , kimle konuşuyo ..
Yoldan geçen adam sıfatında..

Yolda görsem kaşımı çatar giderim..

Bir de heralde bu çocuk seni sevgisiyle ilgisiyle bunaltmış gibime geldi.:26:

Azıcık onu tanıdıysam ben , eyvallah marga yolun açık olsun demeyecek sana ama buna da hazır ol !

Kapını çok aşındıracak , çok tehdtler savuracak dön diye .

Bak çok iyi tanıyorsun onu..
Oooooo neler diyo bi bilsen..

Evine gelirim orayı dağıtırım seni rezil ederim diyo..
Seni öldürürüm demeler ..

Ya ölümden korkuyorsam ne olayım.Veya yapacaklarından..

Yeter ki benden uzak dursun..
Kendimi tutabiliyorum bu sefer. Dur diyebiliyorum kendime..

Beni çok arayacak abla çok..

Dur bakalım hele bir iki gün geçsin de ...Şimdi içine sindiremez hem , hem de marga bırakmaz beni diye düşünür . Akşama kadar kesin arar , mesaj atar diye düşünüyordur senin için .

Az zaman geçsin , o da o kuru tehditlerini alıp yoluna bakar (umarım )

Yok öyle bi dünya :) Çok beklemesin..
Sesim soluğum ona bu saatten sonra kısık

Bu ilişki idik yarışına dönüşmüş nasıl başlarsa öyle devam ediyor tecrubeyle sabit...çocuklarınızın babasını iyi adamlardan seçmek Allahın isteği

Son düzenleme:
bu lafı yuttunmu. seni çocukmu sanıyor.
kişiliğine hakaret,namusuna hakaret,değerlerine hakaret. zekana hakaret.

Sanki arkadaşlarımla 7 / 24 onu konuşuyormuşum gibi..
Dimi..

Öyle rahat ki kafam..
Özelliklede kalbim, her saniye biraz biraz çıkıyo içimden..

Hakkında hayırlısı olsun canım
ufak şeylerden birikiyor ya sürekli işte o en kötüsü
hep bizler sineye çekiyoruz seviyoruz diyoruz kıyamıyoruzz
ben artık emin oldum süründüreceksin köpek edeceksin ki değer görelimm
kanını içeceksin mahluk gibi efkarlanıp efkarlanıp içki masalarında yatıp kalkar hale gelecek
o zaman gör bak nasıl peşimizde pervaneler böyle hep bizden hep bizden eksiliyor....

bak bayram günü bizde kavgalıyızz bizde yalan yok birşeyini yakalamadım görmedim
ama çok şımardı be ben seviyorum her kavgada kıyamıyom barışalım diye diye...

bizde sonları mı oynuyoruz bilmiyorum
ama ya tahtını sallandırcam yada arkamı dönüp gidicem

Erkeklerin yaşı kaç olursa olsun çocuk gibidirler böyle bi laf var ama seninki fazla abartmış madem senin arkadaşlarınla çıkmana tamam diyo sonra sende onun kendi arkadaşlarıyla çıkmasına tamam diyosun be adam ne diye sonra yok diğerine giderim yok onada giderim yok bunada giderim bune ya yani sen hepsine tamam desen umursamasan seni sinir edicek birşey bulucak illa.Daha önce aranızda başka problemler varmıydı biriktimi bilmiyorum fakat tamam dedikten sonra başka arkadaşlar vs demesinin gereği yoktu.Başka bi konuda anlaşmazlığınız yoksa ayrılmak için geçerli bi sebep değil fakat sinirin geçsin kendini iyi hisset sonra insan gibi doğru düzgün bi şekilde konuşursa ne yapmaya çalıştığını detaylıca anlarsın umarım herşey istediğin gibi olur

en iyisini yapmışsın canım
ben zamanında çok taviz verdim,kız arkadaşlarıma karıştı onlardan kıskandı görüşmemi kısıtladı daha neler neler..
ben taviz verdim diye şimdi üzülüyorum,şimdi o tepeme çıktı aptal aptal laflar etti bana
değer görmek için taviz vermemk gerekiyomuş ben geç anladım şimdi üzülüyorum,bu hataya düşmediğin için sevin
hakkında hayırlısı olsun

bence hıc oyle bır olay yok agırbaslı hıc degıl macera arıyrosunuz. az yapıcı olun. tabıkı bırbırımıze destek verecegız amma ınsanları gazladıgınızda daha fazla acılara yol acarsınız.

dusuncesız tavsıeylerınızden sunu bunu yapın demeyın. gercekten sorunlarınız varsa bunları ıcın psıkolojık destek alın ve bılen bırıne sorun. o ondan gormus o bunu yasamıs ne sacmalıyrosunuz.

sankı senın karsılaştıgın veya yasadıgın seyle bunun veya herkesın yasadıgı kısı veya sey aynı. bence atıp tutuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…