- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
en iyisini yapmışsın canım
ben zamanında çok taviz verdim,kız arkadaşlarıma karıştı onlardan kıskandı görüşmemi kısıtladı daha neler neler..
ben taviz verdim diye şimdi üzülüyorum,şimdi o tepeme çıktı aptal aptal laflar etti bana
değer görmek için taviz vermemk gerekiyomuş ben geç anladım şimdi üzülüyorum,bu hataya düşmediğin için sevin
hakkında hayırlısı olsun
lorena sen ayrıldınmı erkek arkadaşından?en iyisini yapmışsın canım
ben zamanında çok taviz verdim,kız arkadaşlarıma karıştı onlardan kıskandı görüşmemi kısıtladı daha neler neler..
ben taviz verdim diye şimdi üzülüyorum,şimdi o tepeme çıktı aptal aptal laflar etti bana
değer görmek için taviz vermemk gerekiyomuş ben geç anladım şimdi üzülüyorum,bu hataya düşmediğin için sevin
hakkında hayırlısı olsun
Erkeklerin yaşı kaç olursa olsun çocuk gibidirler böyle bi laf var ama seninki fazla abartmış madem senin arkadaşlarınla çıkmana tamam diyo sonra sende onun kendi arkadaşlarıyla çıkmasına tamam diyosun be adam ne diye sonra yok diğerine giderim yok onada giderim yok bunada giderim bune ya yani sen hepsine tamam desen umursamasan seni sinir edicek birşey bulucak illa.Daha önce aranızda başka problemler varmıydı biriktimi bilmiyorum fakat tamam dedikten sonra başka arkadaşlar vs demesinin gereği yoktu.Başka bi konuda anlaşmazlığınız yoksa ayrılmak için geçerli bi sebep değil fakat sinirin geçsin kendini iyi hisset sonra insan gibi doğru düzgün bi şekilde konuşursa ne yapmaya çalıştığını detaylıca anlarsın umarım herşey istediğin gibi olur
en iyisini yapmışsın canım
hakkında hayırlısı olsun
bence hıc oyle bır olay yok agırbaslı hıc degıl macera arıyrosunuz. az yapıcı olun. tabıkı bırbırımıze destek verecegız amma ınsanları gazladıgınızda daha fazla acılara yol acarsınız.
dusuncesız tavsıeylerınızden sunu bunu yapın demeyın. gercekten sorunlarınız varsa bunları ıcın psıkolojık destek alın ve bılen bırıne sorun. o ondan gormus o bunu yasamıs ne sacmalıyrosunuz.
sankı senın karsılaştıgın veya yasadıgın seyle bunun veya herkesın yasadıgı kısı veya sey aynı. bence atıp tutuyorsunuz.
bırde en ıyısını yaptın demıyor mu. Allah akıl fıkır versin.
lorena sen ayrıldınmı erkek arkadaşından?
Sağolasın..
Ben değer sevgi ilgi milgi istemiyorum ..
Sadece şu sevgisini atarken şu öfkemden de biran önce kurtulmak istiyorum..
Hakkında hayırlısı olsun canım
ufak şeylerden birikiyor ya sürekli işte o en kötüsü
hep bizler sineye çekiyoruz seviyoruz diyoruz kıyamıyoruzz
ben artık emin oldum süründüreceksin köpek edeceksin ki değer görelimm
kanını içeceksin mahluk gibi efkarlanıp efkarlanıp içki masalarında yatıp kalkar hale gelecek
o zaman gör bak nasıl peşimizde pervaneler böyle hep bizden hep bizden eksiliyor....
bak bayram günü bizde kavgalıyızz bizde yalan yok birşeyini yakalamadım görmedim
ama çok şımardı be ben seviyorum her kavgada kıyamıyom barışalım diye diye...
bizde sonları mı oynuyoruz bilmiyorum
ama ya tahtını sallandırcam yada arkamı dönüp gidicem
zamana bırakmak en iyisi galiba
Bana hak veriyorsan korkma ayrılıktan..
Kaybedicek hiçbirşeyimiz yok artık.. (=
evt hak veriyorum,zaten biti gibi bşy beni istemeyeni sevmeyeni ilgilenmeyeni ben napiyim değil mi,yazıklar olsun dedim kapattım suratına.
en azından seninki umursuyo seni ben umursanmadığımı hissediyorum,ya kavga ederken arkadan da annesiyle konuşuyo bu adam ne zaman bu kadar kişiliksiz bi hale geldi hep mi öyleydi anlamdım neyse susuyorum tutamycam kendimi yoksa
Umursuyorda ne oluyor ? Değişen birşey var mı.. Veya olacak mı ? Hayır..
Lütfen aç son bir kez konuşalım demelerin kaçıncı sonu ki bu ? Boşverelim en iyisi..
Değmezmiş..!
İçine atma içine attıkça kendine edersin..
Allah sonumuzu hayır etsin demekten başka elimden birşey gelmiyor..
Sürünmenin de bi adabı var ..
Şu huyumu çok seviyorum.
Bi karar vermeden önce onu enine boyuna düşünüyorum.Sonuçlarını düşünüyorum.
Neler olabileceğini..
Bunun için kendime hazırlayıp, beklenmedik bir hamle yapıyorum.Karşımda ki yerle bir oluyor ya..
İçim nasıl rahat ediyo anlatamam.. :)
hehe:) Allah utandırmasın bahtını açık etsin diyelim ozm
bi söz vardır ya:
"Kadın hiç gitmeyecekmiş gibi sever
ama gün gelir hiç sevmemiş gibi gider" diye...
Nasıl seviyorum bu sözüü....
Tuttum bu sözü.. Eyvallah pisko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?