- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.338
- 823
Kızlar , desteğiniz için teşekkür ederim
şimdi kendime kahve ısmarlamaya sahile gidiyorum
o düşünsün yıktığını nasıl toparlayacak
ipad i de aç ajda pekkandan bir şarkı dinle ,arkandayız biz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar , desteğiniz için teşekkür ederim
şimdi kendime kahve ısmarlamaya sahile gidiyorum
o düşünsün yıktığını nasıl toparlayacak
2 yıldır evliyiz.Cumartesi günü bir arkadaşı evlendi . Bana dediki düğünde bana takılan çok özel bir set vardı onu kıza tak.Nasıl sinirlendim.Başka da setim yok ki zaten.Kocam oldukça zengin varlıklı bir iş adamı.
Yahu al yenisini tak o zaman dedim .Kavga ettik sonra özür diledi barıştık.Nikahtan sonra eğlenmeye bir yerlere gittik eşim arkadaşına demiş ki çağır 30-40 kişiyi bizim eve bahçede parti yap...Yahu be adam evde hizmetçi mi var...Elalem 40 arkadaşını çağırıp parti yapacak.Bu teklifi yapıyorsun , ben kimim...Bana sordun mu ??? dedim hatlar koptu.Sonra özür dilerim senin evin nasılsa ister 40 ister 100 kişiyi çağırırsın dedim cevap bile vermedi.Cumartesiden beri geç geliyor , dışarda yemek yiyor , yatağında yatmıyor.Konuşmuyor.Eve gelir gelmez alıyor telefonu eline arkadaşlarıyla kahkahalar ata ata sohbet ediyor.Ben yokmuşum gibi...Dün akşam güzel bir sofra kurdum , bekledim bekledim 6 da gelen adam 8 de geldi .Sofraya bile bakmadı.Konuşmadı.Çok kırıldım.Ne yapmalıyım ?
yanlız sizin eşinizin durumu bana daha farklı göründü.
bir kere eşinizin arkadaşının rus hanımla evlenmesinin sebebi "sınır dışı olmasın" diye.
ikincisi bir erkek, en yakın arkadaşı bile olsa karısının onunla dizdize yarım saat sohbet etmesine dayanamaz.
üçüncüsü eşinizin size yardımcı tutmak istememesi vs. partide sizin başka şeylerle meşgul olmanızı istediği, onun dibinde olmanızı istemediği izlenimini veriyor.
size tavsiye edebileceğim şey: eşinizin harcamalarını kontrol edin.
eşinizin o çok yakın dediğiniz arkadaşıyla ilişkisini iyi gözlemleyin. gerçekten arkadaşlık ilişkisi mi yoksa patron-çalışan ilişkisimi?
eşinizin arkadaşım dediği kişi, eşinize mecburmuş gibi bir izlenime kapıldım. araştırın isterseniz.
ve herkesin dediği gibi rus geline dikkat.
ben olsam eşinizin iş yerinde yeniden çalışmaya başlardım. bahane mi yok. "evde canınız sıkılıyor, arada değişiklik olsun" vs.
evet yaa , bütün altınları ona buna taktı , bir tane setim var sıra ona geldi.Bu rus kız onun için çok değerli galiba,ben o kadar olamadım.09Mart yıldönümümüzdü .Bana sadece köşedeki çingeneden çiçek aldı..Nasıl mutlu oldum sarılıp defalarca öptüm.Şunu belirteyim maddi yönden isterse uçak bile alır.Ama ne bileyim en azınadan bir yemeğe götürebilirdi.Üzülüyorum