• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım arkadaşlarından

Kızlar , desteğiniz için teşekkür ederim
şimdi kendime kahve ısmarlamaya sahile gidiyorum
o düşünsün yıktığını nasıl toparlayacak

ipad i de aç ajda pekkandan bir şarkı dinle ,arkandayız biz

2 yıldır evliyiz.Cumartesi günü bir arkadaşı evlendi . Bana dediki düğünde bana takılan çok özel bir set vardı onu kıza tak.Nasıl sinirlendim.Başka da setim yok ki zaten.Kocam oldukça zengin varlıklı bir iş adamı.
Yahu al yenisini tak o zaman dedim .Kavga ettik sonra özür diledi barıştık.Nikahtan sonra eğlenmeye bir yerlere gittik eşim arkadaşına demiş ki çağır 30-40 kişiyi bizim eve bahçede parti yap...Yahu be adam evde hizmetçi mi var...Elalem 40 arkadaşını çağırıp parti yapacak.Bu teklifi yapıyorsun , ben kimim...Bana sordun mu ??? dedim hatlar koptu.Sonra özür dilerim senin evin nasılsa ister 40 ister 100 kişiyi çağırırsın dedim cevap bile vermedi.Cumartesiden beri geç geliyor , dışarda yemek yiyor , yatağında yatmıyor.Konuşmuyor.Eve gelir gelmez alıyor telefonu eline arkadaşlarıyla kahkahalar ata ata sohbet ediyor.Ben yokmuşum gibi...Dün akşam güzel bir sofra kurdum , bekledim bekledim 6 da gelen adam 8 de geldi .Sofraya bile bakmadı.Konuşmadı.Çok kırıldım.Ne yapmalıyım ?

Serzenişlerinizde haklısınız. Eşiniz kafasına göre misafir davet edemez evinize.

Peki neden eşiniz sizin yüzünüze bakmazken, sucunu kabullenmezken siz neden hala sofra falan kurup mum yakıp af diliyorsunuz?

Bırakın hatasını kabullensin. Kabullensin ki tekrarlamasın.

yanlız sizin eşinizin durumu bana daha farklı göründü.
bir kere eşinizin arkadaşının rus hanımla evlenmesinin sebebi "sınır dışı olmasın" diye.
ikincisi bir erkek, en yakın arkadaşı bile olsa karısının onunla dizdize yarım saat sohbet etmesine dayanamaz.
üçüncüsü eşinizin size yardımcı tutmak istememesi vs. partide sizin başka şeylerle meşgul olmanızı istediği, onun dibinde olmanızı istemediği izlenimini veriyor.

size tavsiye edebileceğim şey: eşinizin harcamalarını kontrol edin.
eşinizin o çok yakın dediğiniz arkadaşıyla ilişkisini iyi gözlemleyin. gerçekten arkadaşlık ilişkisi mi yoksa patron-çalışan ilişkisimi?
eşinizin arkadaşım dediği kişi, eşinize mecburmuş gibi bir izlenime kapıldım. araştırın isterseniz.
ve herkesin dediği gibi rus geline dikkat.

ben olsam eşinizin iş yerinde yeniden çalışmaya başlardım. bahane mi yok. "evde canınız sıkılıyor, arada değişiklik olsun" vs.

evet eşinizin maddi durumu çok iyi olabilir
ancak maalesef eşiniz bu parayı sindirememiş
stat göstergesi olarak etrafa hava atmak için kullanıyor
bunun en büyük örneğidir, size taktığı seti arkadaşının eşine takmak isteyip evde 40 kişilik parti vermesi
ancak bunun karşılığında hayat arkadaşına sokak çiçekçisinden aldığı bir demet sümbül-gül vermesi.

ayrıca şu ırklara da artık etiket takıp durmayın
her rus sizin düşündüğünüz gibi değildir.
insanlar etnik köken ya da ülkelerine göre yaftalanmazlar, kişiliklerine göre yaftalanırlar.

yanlız sizin eşinizin durumu bana daha farklı göründü.
bir kere eşinizin arkadaşının rus hanımla evlenmesinin sebebi "sınır dışı olmasın" diye.
ikincisi bir erkek, en yakın arkadaşı bile olsa karısının onunla dizdize yarım saat sohbet etmesine dayanamaz.
üçüncüsü eşinizin size yardımcı tutmak istememesi vs. partide sizin başka şeylerle meşgul olmanızı istediği, onun dibinde olmanızı istemediği izlenimini veriyor.

size tavsiye edebileceğim şey: eşinizin harcamalarını kontrol edin.
eşinizin o çok yakın dediğiniz arkadaşıyla ilişkisini iyi gözlemleyin. gerçekten arkadaşlık ilişkisi mi yoksa patron-çalışan ilişkisimi?
eşinizin arkadaşım dediği kişi, eşinize mecburmuş gibi bir izlenime kapıldım. araştırın isterseniz.
ve herkesin dediği gibi rus geline dikkat.

ben olsam eşinizin iş yerinde yeniden çalışmaya başlardım. bahane mi yok. "evde canınız sıkılıyor, arada değişiklik olsun" vs.

katılıyorum.anlatılan şeyler malesef banada bunları hissettirdi.umarım bu işin içinden kötü şeyler çıkmaz.

Eşinizin yanlışını yakalarsanız ne yapmayı düşünüyorsunuz?

evet yaa , bütün altınları ona buna taktı , bir tane setim var sıra ona geldi.Bu rus kız onun için çok değerli galiba,ben o kadar olamadım.09Mart yıldönümümüzdü .Bana sadece köşedeki çingeneden çiçek aldı..Nasıl mutlu oldum sarılıp defalarca öptüm.Şunu belirteyim maddi yönden isterse uçak bile alır.Ama ne bileyim en azınadan bir yemeğe götürebilirdi.Üzülüyorum

aranızdaki sıkıntı benim tahminimce senin ona gerektiğinden fazlaca değer verip ilgi göstermen sonucunda adamın artık senı kaybetme korkusunun kalmaması...

köşedeki çingeneden gelen çiçeğe gereğinden fazla sevinmek mesela buna bir örnek...

böyle adamları bence sürekli memnuniyetsiz bir tavırla her yaptığına bir kulp bularak bunaltsan o zaman daha çok peşinde dolanır gibi geliyor bana... o rus kızın o kadar itibar görmesi de ulaşılmaz görülmesinden dolayı bence

sende ona göre davran bir çingene çiçekçisinden gelen çiçeği beğenip boynuna atlama jip alsa anlarımda çiçek almış altı üstü...

ha ayrıca uçak alacak kadar zengin bir kocaya sahipsen 40 kişilik partidede hizmet edecek elemanı parasını verır tutarsın süslenir püslenir
kocanın yanında gayet güzel vakit geçirmeye bakarsın..

yanii artık anlamıyorum bütün ev işinin hakkından gelmeye çalışmak çok acımasızca geliyor bana...

ha tabi kocan zengin ama cimriyse o kadar adama senı hızmet ettirecekse zaten enteresan bir insanmış derim yani...

adamdan değer görmek istiyorsan önce sen kendine değer vermelisin

bu adam bu yaşa kadar bekarmıymış ?

ne ala memleket, takımı arkadaşa takacağız, hizmetçilik yapacağız....

arkadaşım dikkat et, her an bizim aldatılanlar kulübüne geçebilirsin....

demedi deme:27:

:53::53: madem zzengin varlıklı niye sizin setinizi geline takmak istiyor ayyyyy hangi akla hizmet yani ne kadar düşüncesizlik hatta düşüncesizlik ötesi öyle şey mi olur :20:

Alın karşınıza açıkça konuşun..:40:

Zenginliginden bahsedip duruyisun.karakteri kisiligi oturmamis bi adam cimride galiba.madiyati icin evlenmisin galiba 50 yasinda dede yuhhh yani yazik size.

çok tuhaf bi durum.eşinin uçak alacak durumu var.senin altınlarına niye tenezül ediyor.
hemde arkadaşi evleniyosa sanane.setini niye tak diyo.
açıkcası midem bulandı.bi insan abisine ablasına kardeşine set takar oda durumu iyi ise.
sen bu arkadaş ortamından eşini biraz çek kardeş.mesela benim eşimin fazla arkadaşi yok varsa bile ben tanımam.
sen en iyisi dikkatli ol.eşinin giderlerine dikkat et.sonra düğünü arkadaşina siz yapmayın.
sana hayırlı işler ne diyim.:19::19::19:

Son düzenleme:
Eşim bana sormadan benim setimi arkadaşına takmamı söyleyecek;
40 kişiyi evime bana danışmadan çağıracak;
Sonra ben ondan özür dileyeceğim o tek başına sepet havaları çalacak;
Eve gelecek ben yokmuşum gibi arkadaşlarıyla sohpet edip gülücekler saçacak çok özür dilerim ama tabiri caizse alnını karışlarım onun. Neyim ben bu evlilikte konu mankeni mi? Yalı kazığı mı? Çekin karşınıza konuşun. Ne senin istediğin varsa bir sıkıntı çözelim yok çözülmeyecek gibiyse ciddi ciddi bir karar verelim derim. Büyük konuşmayayım ama hiç kimse benim evimde bana yokmuşum gibi davranamaz.

eşin seni yok sayıyor galiba:26:genç olsanız eşin daha olgunlaşmamış evliliği bilmiyor derdim ama 50 yaşında bir erkeğin daha olgun olması gerekir.eşini uyarmalısın kendine gelmeli bence:31:

ikinizinde ilk evliliğimi?

eşinin ilk evliliği ise ;adam o yaşa kadar vur patlasın çal oynasın,mesuliyetsiz hayata alışmış demektir..

herhangi bir konuda ,o yüzden eşine danışıp fikrini almayı alık edemiyor sanırım..
gerçi yaşı da olgun,ama herzaman yaşa da bakmamak gerek...:51:

Eşiniz cidden tuhafmış.
Hadi millete hava yapmasını, başkalarını çok düşünmesini anlayacağımda,
ya hu o kadar paran var madem , eşinin takılarına mı kaldın, git al yenisini.
Eşiniz genel olarak size soruyor mu bu tarz kararları, ilk olmasa gerek.
O sizi umursamıyor, yokmuşsunuz gibi davranıyor madem, üstüne bir de özür dileyecek haliniz yok ki,
siz de onu umursamayın, üstüne de gitmeyin, sizin alttan alacağınız bir durum yok ortada.

bence geçin uçak almasını. bi kaç ev aldırıp adınıza yaptırın hayat bu ne olacağı belli olmaz

eşinizi çok iyi takip edin. eğer aldatıyorsa yüklü bi tazminat alıp ayrılın

çok zengin biriymiş madem ödesin de mi yapacağı hataların bedelini

ben sınır dışı edilmemek için evlenmesine taktım.. aklımda şeytanlar dolaştı konuyla ilgili şu ana kadar hiçbir bayanın dile getirmediği, ben de getirmeyim aklınızı bulandırmayım... ama siz bi kaç üstteki arkadaşın dediği gibi geleceğinizi garantilemeye bakın bence.. 50yaşında adam da değişir mi ki?
Allah sabır versin canım...

Eşin sana sormadan eve 40 kişi çağırıyor bana neden sormadın deyince kavga çıkarıyor ve sen özür diliyorsun. Neden özür dilediğini anlamadım adamın parasından dolayı komplekse girmişsin adam seni parasıyla eziyor resmen. Haklı olmana rağmen özür dileyip bir de o senin gönlünü alması gerekirken sen onun gönlünü almaya çalışıyorsun. Para bu kadar mı önemli senin için? Onurlu ol biraz. Adam da senin bu para düşkünlüğünü farkedip tepene çıkabilir.

Back
X