Kan testi yapıyolar hamilesin diyim sonra sonuç negatif olunca bişeyin yok diyolarTahlil yapmadan mı diyorlar bir şeyin olmadığını?
Hayır adet düzensizliği için yaptılar mı tahlil? Onda çıkar zaten yüksek ihtimal sorunun ne olduğuKan testi yapıyolar hamilesin diyim sonra sonuç negatif olunca bişeyin yok diyolar
yapmadılarHayır adet düzensizliği için yaptılar mı tahlil? Onda çıkar zaten yüksek ihtimal sorunun ne olduğu
Hormon testi yaptılar ama adet için deil çocuk için yapmışlardı bişey demedilerAdetin 3. günü git hormon testi yaptırmak istediğini söyle. Aynı doktora değil başka doktora git.
Çocuk var mı diye bhcg bakmışlardır benim dediğim farklı tsh,lh,prolaktin gibi hormonlar bunlara baktılarmıHormon testi yaptılar ama adet için deil çocuk için yapmışlardı bişey demediler
Devlette yapılmıyor zaten özel bir hastaneye gidip hemen bir amh testi yaptırmanızı öneririm..merhaba kızlar . bn adet oldugumdan beri hep düzensiz ilk baştan beri ........bekarken doktora gittim evlenince düzelir dediler evlendim hala aynı üç ay beş ay bir sene hiç olmadıgım oluyo çocuk istiyorum olmuyo bu ayrıda adetim hep düzensiz bıktım artık son bir senedirde evlendiğimden beri degişik bi akıntı oluyo simsiyah veya kahverengi kusura bakmayın çok iğrenç bişey oluyo anlam veremiyorum bir kaç kez bu konu için doktora gittim hamilesin diyolar test yapıyoruz bişey yok sonra hiç bişey demeden normal diyip gönderiyolar napcam bilmiyom adet gibi olmuyo leke şeklinde geliyo bir kaç gün en fazla bir hafta oldu bune bilginiz varmı yardım bana lütfennapcam
Önce adet düzensizliği şikayetiyle kadın dogumcuya git adetinin 3. Günü hormon testi yapacaklar o testte çıkıyor sorunYok
yapmadılar
Hayır hiç bişey vermedilerDoğum kontrol hapı da mı vermedi doktorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?