• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım artık anlayamıyorum :(

Eda clk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
120
36
48
merhaba kızlar . bn adet oldugumdan beri hep düzensiz ilk baştan beri ........bekarken doktora gittim evlenince düzelir dediler evlendim hala aynı üç ay beş ay bir sene hiç olmadıgım oluyo çocuk istiyorum olmuyo bu ayrıda adetim hep düzensiz bıktım artık son bir senedirde evlendiğimden beri degişik bi akıntı oluyo simsiyah veya kahverengi kusura bakmayın çok iğrenç bişey oluyo anlam veremiyorum bir kaç kez bu konu için doktora gittim hamilesin diyolar test yapıyoruz bişey yok sonra hiç bişey demeden normal diyip gönderiyolar napcam bilmiyom adet gibi olmuyo leke şeklinde geliyo bir kaç gün en fazla bir hafta oldu bune bilginiz varmı yardım bana lütfen :KK43: napcam

Son düzenleme:
Tahlil yapmadan mı diyorlar bir şeyin olmadığını?

Adetin 3. günü git hormon testi yaptırmak istediğini söyle. Aynı doktora değil başka doktora git.

Dr.a değilde bakkala gitmiş gibi anlatmışsınız o şekilde olan akıntılarınızı nasıl normal değerlendirirler? Kaç ayrı dr.a gittiniz özele bi gitseniz? Bir yıldır nasıl dayandınız gerekirse başka şehire gidin dr için?

Doğum kontrol hapı da mı vermedi doktorun?

merhaba kızlar . bn adet oldugumdan beri hep düzensiz ilk baştan beri ........bekarken doktora gittim evlenince düzelir dediler evlendim hala aynı üç ay beş ay bir sene hiç olmadıgım oluyo çocuk istiyorum olmuyo bu ayrıda adetim hep düzensiz bıktım artık son bir senedirde evlendiğimden beri degişik bi akıntı oluyo simsiyah veya kahverengi kusura bakmayın çok iğrenç bişey oluyo anlam veremiyorum bir kaç kez bu konu için doktora gittim hamilesin diyolar test yapıyoruz bişey yok sonra hiç bişey demeden normal diyip gönderiyolar napcam bilmiyom adet gibi olmuyo leke şeklinde geliyo bir kaç gün en fazla bir hafta oldu bune bilginiz varmı yardım bana lütfen :KK43: napcam
Devlette yapılmıyor zaten özel bir hastaneye gidip hemen bir amh testi yaptırmanızı öneririm..

Back
X