- Konu Sahibi immortalwoman
-
merhaba arkadaşım; konunuzu okudum. öncelikle adınıza üzüldüğümü belirteyim. fakat nacizane fikrimi iletmek isterim. ve olayı da psikolojik açıdan değerlendirdiğimi hatırlatmak isterim. bence eşinize karşı tutumunuz yanlış. yani bu davranışı kabul edilemez ve sizin ona çok kızmanız ve kırılmanız normal fakat bu tavrınızı ona belli etmemelisiniz. çünkü verdiğiniz tepki şöyle bir tablo ortaya çıkarıyor: "bunu yapmanı istemiyorum, bu davranışın beni üzüyor, benim için bunu yapmamalısın" halbuki eşiniz bu tavrın sizin açınızdan değil toplum ve ahlaki açıdan yanlış olduğunu anlamalı. benim nacizane tavsiyem ona tepkinizi duygularınız minvalinde vermeyin. onurunu kırmadan ahlaki açıdan kabul edilemez bir davranış yaptığını, sizin kocanız sıfatı ile değil evli bir erkek sıfatı ile bu tavrın kabul edilemeyeciğini ona anlatın. davranışı gördüğünüzde ona küsmeyin fakat samimi de olmayın. onu ayıpladığınızı belli edin, utandırın. ve her şeyden öte kendisine saygısı olan bir adam olarak kendi tavrından kendinin utanmasını sağlayın. ayrıca bu tarz davranışlar sergileyerek sokaktaki herhangi bir adamdan farkı klmayacağını direkt olarak değil ama dolaylı olarak belli edin. korkusu sizin gözünüzdeki değerini yitirmek olsun... umarım işe yarar... sevgiler..
haklısınız aslında.benim ne istediğim bu zamana kadar hiç önemli olmadı onun için.bencil bir kocam var.birde bu yönlü konusmayı denerim.
dün akşam hiç konuşmadı benimle sebebi ne inanın bilmiyorum.pc basına da geçmedi çok şaşırdım dün tum gece olimpiyatları seyretti.
acaba sitedeki size ait yazılarımı okudu buda bişeydir
acaba sitedeki size ait yazılarımı okudu buda bişeydir
bu da fena fikir değil aslında, yanlışlıkla !!! bu sayfayı açık bırakın ve başkalarının kendisi hakkında ne düşündüğünü görsün, belki bu durum etkili olur
ya boşarsa beni :)) hımm sonuçalarını kestirebilsem belki olabilir.bide demesin beni cümle internet alemine rezil ettin :))
birşeylerin yoluna girmeye başlamasına sevindim canım, inşallah daha da iyiye gider
Çok sevindim canım en azından iletişim kurmuşsunuz.
Bundan sonrası hayırlı olur inşallah..
çok mutlu oldum çok güzel konuşmussunuz bence..
Allah daim etsin mutluluğunuzu:)
İŞTE MUTLU SON..
kaybetme korkusu yaşayınca kendine gelen bir eş daha tebrikler inşallah hep mutlu olursunuz :)
inşallah canım benim amin.o kadar mutlu oldum ki anlatamam.eşim çocuk değil sonuçta 32 yasında koca adam ama ne bileyim ben kendimi 26 yasında olmama rağmen daha olgun hissediyorum ondan.kötü değil aslında çocuk ruhlu olması ama bazı şeylerin de ciddiyetinin farkında olması gerejkiyor değil mi?
Baştan okudum çok sevindim olayın çözümlenmesine
İnşallah herşey daha güzel gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?