bıktım artık!!! bir akıl verin lütfen yoksa çekip gideceğim :(

bu da fena fikir değil aslında, yanlışlıkla !!! bu sayfayı açık bırakın ve başkalarının kendisi hakkında ne düşündüğünü görsün, belki bu durum etkili olur

ya boşarsa beni :)) hımm sonuçalarını kestirebilsem belki olabilir.bide demesin beni cümle internet alemine rezil ettin :))

kızlar sebebini bilmiyorum ama eşim i3 gündür benile konusmuyordu.sormadımda sebebini zaten kızgın olduğum için.İki gece önce sabaha kadar ağladım tutamadım kendimi.çok bunalmıştım hal ve hareketlerinden.kolay kolay ağlamam ağladığımda ise gercekten çok üzülmüşümdür ve bunu bilir asla dayanamaz ve hatası varsa kabul eder ve inanıon ben ağlıyorum diye oda ağlar dayanamaz beni üzmeye.ama o gece yanımda yattığı halde ilgilenmedi bile arkası dönük yattım bi ara kolunu sardı ama sarılmadı sonra ben tepki vermeyince döndü arkasını yattı.sabaha kadar ağladım uyumadım sabah kalktığımda ise son derece sinirli ve baş ağrısı çeker vaziyetteydim ve şöyle bir mesaj attım:

bu evlilikten ve benden sıkıldığın belli öyleki birlikte kurduğumuz bu yuvada mutluluğu ikimize değilde çocuğa bağlayan sensin.( gecen gün bana dediki bir süre sonra evlilik sıkıcı oluyor çocuk şart dedi bede çok sinirlendim.problem eğer bende olsaydı demek ki bu evlilik uzun sürmeyecekti.bense boşanmayı aklımdan bile geçirmedim.allah biliyor ya belkide hiç çocuğumuz olmayacak ?)Ben sevgisiz saygısız kavga dolu bir evde büyüdüm ve inan bana 4 çocuk o evin mutluluğunu sağlayamadı.seni çok seviyorum mutlu olmamızı istiyorum.ilginin sevgini saygının ve akımızın en çok ihitiyaç duyduğumuz zamanlarındayız.ve benim tüm bunlara çok ihityacım var.en basta da bana saygı duymanı istiyorum eşin olarak hem evimizde hemde dışarıda.benim hatalarım yok demiyorum tabiikide var ama saygısızlık asla etmedim sana bu zamana kadar.dün ben ne yaptım da bana yokmusum gibi davrandın terslemek neden?sabaha kadar beni ağlatmaya üzmeye ne hakkın var?ben hayatım boyunca ağladım ilgi sevgi saygı mutluluk ne bilemedim bir ailem olmadı çünkü bana bunları verebilecek.şimdi bir ailem var ve o sensin.ama yine ne sevgi ne saygı nede mutluluk nede baska birşey.hayatında fazlalık olmak istemiyorum.sen yalnızların adamısın nede olsa bünye beni hem maddi hemde manev,i kabul edemedi.öyle hissettiriyorsun.çocuk falan istemiyorum bu satten sonra zaten sorumsuzlukların yuzunden yol katedemiyoruz yoruldum tek basıma mücadele etmekten.bundan sonra kılımı bile kıpırdatmayacağım ben mutluluğu çocukla değil seninle isiityorum.seninle mutsuz olduktan sonra mutsuz bir aileye çocuk niye ? iyi düşün bu söylediklerimi son sahfadayım artık çok yoruldum ve bıktım.bu sekilde devam edeceksek ben yokum.

kızlar akşam eve geldi ben mutfakltayım tabi yemek hazırlıyordum.arkamdan geldi sarıldı ağladı ağladı özür diledi beni çok sevdiğini asla kaybetmek istemediğini sadece artık kendininde yorulduğunu ( çocuk meselesi ve maddi konular) ama banada haksızlık ettiğini soyledi.bende dedim birlikte yasıyoruz bu hayatı bırakta problemlerdie birlikte çözmeye çalışalım dedim.kendine bu kadar fazla yuklenme bende sana yuklenmek zorunda kalıyorum çünkü bende yalnız hissediyorum kendimi dedim.hayatımız sadece para sex cocuk olmasın dedim.istersen bir uzmana gidelim konusalım dedim.tabi gerek yok dedi uzman meselesine.ısrar ettim ama istemedi.bağımlı değilim ben dedi sadece bu sekilde rahatlatıyorum kendimi dedi. bende artık bu sekilde davranmanı istemiyorum aile olduğumuz farkında ol ve ben burdayım bunu kabul et dedim.derdin sıkıntın neyse içine atma benle paylaş beraber çözmeye çalışalım dedim.kabul etti durumunu ve hatasını dün akşamdan beri iyiyiz bugun beni bu saate kadar 4 kez aradı ve o kadar güzel konusuyorki benimle inşallah bu hep boyle gider.ayrıca maddi sıkıntımız oyle çok buyuk değil iyi maaş alıyor ve sadece 1500 tl borcumuz var birde kredimiz var 350 tl odediğimiz 36 ay ona kafayı takıyor.borç varken asla rahat değil ve 36 aylık krediye girdiği için pişman.çocuk konusuna gelincede dış baskı çok fazla üzerimizde ona takılıyor.baskada bir problemimiz yok anlayacağınız bu kadar kafaya takacak ve çözülemeyecek.inşallah gercekten farkına varmıstır.

birşeylerin yoluna girmeye başlamasına sevindim canım, inşallah daha da iyiye gider

inşallah canım bu seferki konusmamız diğer konusmalarımızdan farklıydı kesin ve net bir dille tekrtarlanırsa boşanma konsuunu düşünmeye baslayacağımı soyledim.beni kaybetmek istemeyecektir diye düşünüyorum.

Çok sevindim canım en azından iletişim kurmuşsunuz.
Bundan sonrası hayırlı olur inşallah..

Son düzenleme:
Çok sevindim canım en azından iletişim kurmuşsunuz.
Bundan sonrası hayırlı olur inşallah..

inşallah tatlım bir arkadaşım demişti bu forumda bence üstüne gitme bağıımlı olduğundan değil kendini ve kafasını rahatlatmak için bu sekilde davranıyordur diye.galiba haklı çıktı.tamam evlendiğimiz yılda bu sekildeydi ama bu kadar değildi.son 1,5 senedir abartmıstı neredeyse konusamaz hale geldik aynı evde iki arkadas gibi onun tek eğlencesi pc benikiside tv olmuştu.galiba artık oyle olmayacak.2 gündür de pc ye elini sürmedi.hatta bazı arkadaslar dedi acaba bu konuyumu gördü hakkında yazılanları falan ondan mı diye ama değilmiş :)

İŞTE MUTLU SON..

kaybetme korkusu yaşayınca kendine gelen bir eş daha tebrikler inşallah hep mutlu olursunuz :)

inşallah canım benim amin.o kadar mutlu oldum ki anlatamam.eşim çocuk değil sonuçta 32 yasında koca adam ama ne bileyim ben kendimi 26 yasında olmama rağmen daha olgun hissediyorum ondan.kötü değil aslında çocuk ruhlu olması ama bazı şeylerin de ciddiyetinin farkında olması gerejkiyor değil mi?

....................................

Son düzenleme:
Biraz erkekliğine dokunun bence siz kendinizi yetersiz gibi hissetmeyinde onun yetersiz olduğunu sizinde ihtiyaçlarınız olduğu söyleyin sen böyle yapacaksan ben neden evlendim ki diyim...Nebileyim evli değilim ama bu tarz bir çözümle yakşalın derim ben...Erkeklerin bam teline cinsellikten basarsın ancak kızmakla engellemekle pek çare bulamazsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…