Bıktım Artık Bu Arkadaş Sorunlarından!!!!!

Ben olayı şyle okudum ve anladım:

K.s. kızlar arkdaş. Kız not istiyor, k.s. güzelce, arkadaşça notlarını veriyor , diğer kız da güzel bir not alıyor.

Diğer kızın davranışı fotodan k.s.ni kırpmak; vardığım sonuç kız, bizim kızı takmıyor, arkadaş olarak görmüyor, değer vermiyor.
Bence yapılması gereken aksiyon: Sana arkadaş olarak bakmayan birine arkadaş olarak bakmayı bırakmak, net

Bir de 3-4 üstte yazan mesajları da oku, diğer kız bayağı fesat bence.
.

Konu sahibi bu yüzden huysuzlanıyor da benden yüksek alıyor diyor bence(evet bu ifade aslında yanlış).Benim sayemde hazır not eline geçiyor yüksek alıyor.Ama beni takmıyor.Halbuki ben ona çok değer veriyordum diyor.Ama öbürü değer vermiyor.

Tamam şimdi anladım. Ben ikisini neden bilmem bağımsız olarak düşündüm. Hani ortada kıza yapılan bir kötülük yok gibi okumuştum. Şimdi oturdu. Haklısınız o zaman. Verme notlarını falan o zaman. Kim yakınsa ondan alsınlar.

O kadar haklı,o kadar doğru yazmissin ki Cherry..
Sonuna kadar katiliyorum

Ne güzel bi kalbin var öyle senin

biliyormusun ben hep yalnizdim hiç arkadaşim olmadi olsa çok uzun süremedi benim kıymetimi bilmedi...
engelli olduğum için belki de.. uzak davraniyorlardi konuşmuyodu benle kimse.. çok çektim senden daha fazlasini...
halada yalnizim bi tane bile yok...
eşim var o yetiyo bana.. kendisi de ilkokul arkadaşimdi.. 13 yıl görmedik kader mi sans mi bilemeyiz. karşıma çikardi.. evlendik..
eşimin de yok çok arkadaşi varmişti hepsi yüz çevirdi...
arkadaş et gez toz ama alışveriş etme derler.. bu kişiler alışveriş peşinde.
bi tane arkadaşim olsun istiyorum tüm derdimi paylaşabilecegim oturup kahve içebilecegim felan ama fesatlik çok güvenemiyorum.

O kadar haklı,o kadar doğru yazmissin ki Cherry..
Sonuna kadar katiliyorum

Ne güzel bi kalbin var öyle senin

Valla kızlar biliyorsunuz üniversitede arkadaşlıklar genelde yüzeysel, ama çıkarcılık işin ayrı bir boyutu. Çıkarcı o kadar ok insan var ki sormayın. Ben de 18 yaşındayken çok iyi niyetliydim ama iyi niyetim çok sömürüldü o yüzden çıkarcı tipleri görür görmez tanı yorum :) Böyle tiplerle arkadaşlık insanın kendine zarar bunu bilir bunu söylerim.

bi ünvden arkadaşim msj atti dedi ki sen çok yalnizdin tek başina takılırdin hiç bizle takılmadin diyoo bende dedim ki
benle arkadaş olmak istemedin ki istemezsin beni diye yanina gitmedim kusura bakma.. dedim.
anlarim yüz ifadeleri.. isteyip istemediği..
iyi niyetimi yararlanmaya calışanda oldu yüz vermemek için kırdım hepsini kullandirmam kendimi... kırılırsa kendi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…