bıktım artık bu durumdan

sarahd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2010
169
0
46
İstanbul
2 yıldır birlilteliğim var 8 aydır nişanlıyım ve nişanlım istediğim gibi biri olamıyorr. bana aşkı sevgiyi doyasıya yaşatmıyor benı sevdıgını bılıyorum ama ben başka türlü görmek istiyorum sevgisini ama o bunu anlamıyor. o yanımda olmasının ve benımle evlenme düşüncesinin bana en buyuk sevgi gostergesi oldugunu düşünüuor. onun haricinde aşka dair başka hiçbir şey hissettirmemektede kararlı ne yapıcam yardım edin lütfen

Zor bir durum. Ama ne kadar zor olursa olsun yolları ayırırdım mutlu degilsem.
Ben aynı durumda olsaydım sevginin ilginin eksikligini duysaydım bitirirdim dogrusu.Bu dusuncelere kapılsaydım demek ki bana hitap etmiyor derdim.

6 ay sonra düğünümüz var . aslında sevdiğini biliyorum seviyor ama onun bu düşünceleri bana yeterli gelmiyor. ona nasıl gercek duyguları ifade ettirtebilirim. duygularını saklıyor içten seven cinslerden herkes sevgisini gosteremiyor ne yazıkkı sevgisini bana manevi olarak gostermesi için neler yapabilirim

Bu yapıyla alakalı birşey. Bazı insanlar sevgilerini dışarıya karşı gösteremez, içlerinde yaşarlar..O yüzden biraz zor gibi duruyo

ben böyle hissetseydim ayrılırdım...

çünkü zaman zaman böyle hissettiğim ama bence yine de güzel giden bir ilişkide 2. yılın sonunda "seni çok sevemiyorum" diye terkedildiğim için bir daha kimsenin bana böyle hissettirmesine izin veremem... çünkü öğrendim ki eğer hissediyorsam birşeyler eksik...

sizi sevmiyor olsa hayatını sizinle geçirmeyi düşünmez lütfen önce bunu dikkate alın..ilgi konusuna gelince biz kadınlar ilgiden çok hoşnut oluyoruz ve hep bekliyoruz çünkü parayla deil,en ucuz mutluluk yolu..ama erkekler biraz bizden farklı düşünüyor bu konularda pek kafa yormuyorlar relaxlar,hepsi için demiyorum karşısındaki ilgiye boğan erkekde çoktur ama benim etrafımdaki onca erkek tarif ettiniz cinsten,sevmediklerinden deil sadece farklı bakış açılarına sahip olduğumuzdan..

ilgi beklentimizi kavrıyamıyorlar bile..ne yapmalı? bence güzel dille izat edip törpülemeli,gerçi az biraz düzelip yine eski hallerine dönüyorlar ama onları ne kadar soymayada çalışsanda altından aynısı çıkıyor sonra elimizde cücüğü kalıyormuş,erkekler boşuna değiştirmeye çalışmayın bizleri bizler buyuz diyorlar..

2 yıldır birlilteliğim var 8 aydır nişanlıyım ve nişanlım istediğim gibi biri olamıyorr. bana aşkı sevgiyi doyasıya yaşatmıyor benı sevdıgını bılıyorum ama ben başka türlü görmek istiyorum sevgisini ama o bunu anlamıyor. o yanımda olmasının ve benımle evlenme düşüncesinin bana en buyuk sevgi gostergesi oldugunu düşünüuor. onun haricinde aşka dair başka hiçbir şey hissettirmemektede kararlı ne yapıcam yardım edin lütfen

hep mi böyleydi sonradan mı böyle oldu acaba? bazı insanlar sevgisini gösteremez. örneğin ben canım cicim diyemem ama çok severim. bunu onunla konuştun mu? rahatsızlığını dile getir. sık boğaz etmeden anlat ona. sonuçta nişanlısınız konuşmanız gereken her konuda anlaşmanız gereken bir dönem. kendini sıkıntıya sokma. o hissettirmiyosa sen ona sevgini hissettir. onun sana nasıl davranmasını istiyosan öyle davran. mutlaka hoşuna gidecektir nişanlının. sonra sende onunda seninle ilgilendiğinde mutlu olacağını söyle. anlayacağını sanıyorum.

Back
X