bende aynıyım yaa. 1 yıl 6 ay oldu evleneli evliliğimizin ilk 5 ayına kadar hiç kıskanmak yoktu o sıralar eşimin internette bazı şeylerini yakaladım kavga ettik kırıldık hep inkar etti ben inanmadım .(tabi sonra kabul etti söz daha yapmam yeterki güven bana dedi). dedimki eğer yapıyorsan ki yapıyorsun sen düzelene kadar çocuk nasip olmasın bize.. ve hala çocuğumuz olmadı. acaba düzelmedimi bilmem. hala mesaj falan saklıyor benden.... yaniii işte o gün bugündür hep şüpheyle yaşıyorummmerhaba arkadaşlar.. eşimle 5 yıldır evliyiz ve bende bir türlü kurtulamadığım aldatılma korkusu var.. daha önceki açtığım konularda da bahsetmiştim bir kaç mesaj gördüm ve o gün bu gündür aklımdan çıkaramıyorum.. eşimle konuştuğumuzda ikna oluyorum (ya da olduğumu zannediyorm) sonra yalnız kaldığımda yine aynı düşünceler aynı korkular.. her neyse son yaşadığımız olaya geleyim.. eşim önceden yani ilk şüphelendiğim zamanlarda telefonunu kesinlikle ortalıkta bırakmazdı sonraları bu huyundan vazgeçti eskisine göre daha rahat davranıyordu ben de çok fazla önemsemiyordum.. bir gün telefonu odada şarjdayken bir mesaj geldi o telefonda da mesaj açmadan okunabiliyordu halide diye biri 'napıyorsun canım' yazmış.. tabi ben onu görünce yine eski yaşadıklarımızı hatırlayıp hesap sormaya başladım eşim de her zamanki gibi beni sakinleştirdi.. Ama hala aklıma geldikçe her sözünden şüphelenecek bir şey çıkarıyorum.. ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bana bir yol gösterin..
ben de şimdi sorcaktım bunu. sorunun cevabını merak ediyorumSizi nasıl ikna ediyorki ya da o mesaj olayını nasıl açıkladı. Kim bu deyince ne cevap verdi merak ettim doğrusu?
Sizi nasıl ikna ediyorki ya da o mesaj olayını nasıl açıkladı. Kim bu deyince ne cevap verdi merak ettim doğrusu?
selam canım bende aynı detleri cok cektim eşime gelen mesajları okuyup deli oluyodum numaraları arayıp hesap soruyodum eşime sordugumda onlar beni rahat bırakmıyo yazıyolar diyodu gercektende kızlarla konustuktan sonra bidaha msj görmüyodum eşinin içinde kötü bi düşünce yoksa korkma iyi kötü ögrenmiştir kalakterini takma kafana umursadıkca sana olur olan sallama bile senle evli sonucta allaha dua et allahtan baska sıgınacagımız kimse yok ne eylerse rabbim eyler güzel kardesim üzme kendini...
bende aynıyım yaa. 1 yıl 6 ay oldu evleneli evliliğimizin ilk 5 ayına kadar hiç kıskanmak yoktu o sıralar eşimin internette bazı şeylerini yakaladım kavga ettik kırıldık hep inkar etti ben inanmadım .(tabi sonra kabul etti söz daha yapmam yeterki güven bana dedi). dedimki eğer yapıyorsan ki yapıyorsun sen düzelene kadar çocuk nasip olmasın bize.. ve hala çocuğumuz olmadı. acaba düzelmedimi bilmem. hala mesaj falan saklıyor benden.... yaniii işte o gün bugündür hep şüpheyle yaşıyorumm
gayet rahat bir şekilde açıklıyor anlatıyor bu da beni deli ediyor hem şüpheleniyorum hem bir şey diyemiyordum çünkü çok inandırıcı anlatıyor genelde yemin ediyorsen msjları görünce sana tepkisi nasıl oluyodu üstüne düşüp özürmü diliyo yoksa kızıyomu sana tepkisi nasıl
evet evet aynı cevabı eşim de veriyorduonlar rahat bırakmıyor diyordu.. ama düşünüyorum nasıl olabilir.. :
merhaba arkadaşlar.. eşimle 5 yıldır evliyiz ve bende bir türlü kurtulamadığım aldatılma korkusu var.. daha önceki açtığım konularda da bahsetmiştim bir kaç mesaj gördüm ve o gün bu gündür aklımdan çıkaramıyorum.. eşimle konuştuğumuzda ikna oluyorum (ya da olduğumu zannediyorm) sonra yalnız kaldığımda yine aynı düşünceler aynı korkular.. her neyse son yaşadığımız olaya geleyim.. eşim önceden yani ilk şüphelendiğim zamanlarda telefonunu kesinlikle ortalıkta bırakmazdı sonraları bu huyundan vazgeçti eskisine göre daha rahat davranıyordu ben de çok fazla önemsemiyordum.. bir gün telefonu odada şarjdayken bir mesaj geldi o telefonda da mesaj açmadan okunabiliyordu halide diye biri 'napıyorsun canım' yazmış.. tabi ben onu görünce yine eski yaşadıklarımızı hatırlayıp hesap sormaya başladım eşim de her zamanki gibi beni sakinleştirdi.. Ama hala aklıma geldikçe her sözünden şüphelenecek bir şey çıkarıyorum.. ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bana bir yol gösterin..
her seferinde bir açıklaması oluyor.. o akşam bir arkadaşı misafirimizdi telefonu dışarı kapalıydı o atmış kız arkadaşına mesaj öyle anlattı
ya tatlım ben mi uyanığım sen mi safsın kusura bakma ama çocuklar inanmaz böyle yalana..kız biliyordur herhalde sevgilisinin gerçek nosunu..
kendi huyunu kendini niye suçlu buluyorsun ki eşin vazgeçmeli bu huylardan bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?