• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım artık bu komşudan..Fikir verin kızlar..

Köpeklerin ırkı nedir Fashion? Tehlikeli derken yasaklı olanlardansa sakın Polis yolunu kullanma, hayvana direkt el koyup uyutuyorlar. Bence site yönetimi ile görüşüp tasmasız köpek gezdirmeyi yasaklat, yok hayır denedim yine aynı şey oldu diyorsan ciddi ciddi düşüneceğim bu konuyu. Hangi ildesin?

Kızlar merhaba..Bir süredir canımı sıkan bir durum var..Ben bir sitede oturuyorum evlerimiz villa tipi,ama ikiz villa değil birbirinden ayrı ve herkesin kendine ait bahçesi var..Bir komşum var köpek besliyor.Benimde köpeğim var evde..Komşum sürekli köpeğini site içerisine salıyor tasmasız..Hayvanları çok seviyorum,köpeğim olmasa gezsin hiç sorun değil benim için..Ama benimde köpeğim erkek onun ki de bu yüzden sürekli kavga ediyorlar..Ikimizinkide büyük ve biraz tehlikeli ırklar.Onun köpeği sürekli bizim bahçeye geliyor..Kapısını hep kapalı tutuyorum bahçenin,kendi köpeğimide asla salmıyorum dışarıya her zaman kontrolüm altında ama diğer köpek bahçe duvarına zıplıyor bizim..Onu görünce benimkide zıplıyor birbirlerinin yüzünü ısırdılar kaç kez..Komşumu defalarca uyardım durumu anlattım dinletemiyorum bir türlü..Güzellikle söyledim olmadı,tartıştık yine olmadı dinlemiyor kadın inadına yapıyor sanki..Kendi bahçelerimiz büyük zaten rahatlıkla köpeğin dolaşması,koşması için yeterde artar bile..Ama o sürekli site içine salıyor ısrarla..Köpeğimi evin içinde tutuyorum artık bu sefer havlıyor,canı sıkılıyor evde bahçeye çıkmak istiyor..Salıyorum bu sefer yine aynı olaylar..Sitenin güvenliğide kadını uyardı tamam dedi kadın ama yok yine yapıyor aynı şeyi..Daha önce apartmanda oturuyorduk köpekle zor olduğu için sattık,bu evi aldık rahat ederiz diye..Şimdide bu sorun çıktı başıma..Birde köpek gelince bizim bahçeye,hem kavga çıkıyor hemde havlıyorlar ikisi birden,sesleride gür başka komşularda rahatsız oluyor..Ben ne yapıcam bu kadınla bilmiyorum polisi mi arasam diyorum ama kadının manyaklığı yüzünden birde köpeği falan almasınlar elinden o yüzden korkuyorum..Hiç bilgim yok bu konuda..Varmı başına böyle birşey gelen? Bana bir fikir verin canlarım ya En Büyük KK Sinir oluyorum bu kadına artık..
site yonetiminden sorumlu kimseler yok mu ki canim, sikayet etsen, uyarsalar?

Köpeklerin ırkı nedir Fashion? Tehlikeli derken yasaklı olanlardansa sakın Polis yolunu kullanma, hayvana direkt el koyup uyutuyorlar. Bence site yönetimi ile görüşüp tasmasız köpek gezdirmeyi yasaklat, yok hayır denedim yine aynı şey oldu diyorsan ciddi ciddi düşüneceğim bu konuyu. Hangi ildesin?
Canım benim ki rottweiler komşumun ki husky yasak ırklar değil ama ikiside kavgacı yani sinirlenince tehlikeli oluyorlar

su an kadın bencilligi yuzunden sizin ve kopeginizin alanını kısıtlıyor.
onun kopegi rahat rahat dolasacak diye siz oglunuzu mu hapsedeceksiniz? var mı boyle bir mantık?

ayrıca o sitede oturan diger kisiler korkabilir, o nasıl bir rahatlık anlamıyorum.

site yonetimiyle ciddi sekilde gorusun.
apartman sakinleri gibi dusunun, nasıl herkes kendi mulkunde serbest sekidle davranabiliyorsa sitede de oyle yapacak.
imza toplayıp mahkemeye kadar giderse iş, o kadına evini bile sattırırsınız.
Birde kadınla konuştuğum zaman bana bağlayın dedi düşünebiliyormusun? Zaten benim oğlum bahçenin içinde duruyor benim kendi alanım..Ben neden bağlayayım ki onu..Kadının salmaması lazım..Deli etti beni ya.

Canım benim ki rottweiler komşumun ki husky yasak ırklar değil ama ikiside kavgacı yani sinirlenince tehlikeli oluyorlar

Evet ırksal olarak sorun yok, normalde Huskyler doğal olarak kavgacı olmaz ama kadın özellikle kötü yetiştirmiş demek ki veya safkan değildir.

Yönetimle konuştun mu? Açık açık anlat, tasmasız dolaştırıyor köpek devamlı benim bahçemde, kaç defa kavga ettiler ben ne benim, ne onun köpeğine bir şey olmasını istemiyorum lütfen çözüm bulun. Veya sertleşip bu köpek bize veya benim köpeğime zarar verse hesabını nasıl vereceksiniz konuyu ihmal etmeye hakkınız yok desen?

Eğer bu yol işe yaramazsa evde hazırda kamera bulundur, köpek sizin alanınıza girdiği an çek ve polis konusunda kanıt olarak kullan.Dikkate almak zorundalar, köpeği kadından almazlar korkma.

Edit: Evet yönetimle konuşmuşsun

Delil topla canım, bol foto ve kamera kaydı sonra doğru Polise...

Evet ırksal olarak sorun yok, normalde Huskyler doğal olarak kavgacı olmaz ama kadın özellikle kötü yetiştirmiş demek ki veya safkan değildir.

Yönetimle konuştun mu? Açık açık anlat, tasmasız dolaştırıyor köpek devamlı benim bahçemde, kaç defa kavga ettiler ben ne benim, ne onun köpeğine bir şey olmasını istemiyorum lütfen çözüm bulun. Veya sertleşip bu köpek bize veya benim köpeğime zarar verse hesabını nasıl vereceksiniz konuyu ihmal etmeye hakkınız yok desen?

Eğer bu yol işe yaramazsa evde hazırda kamera bulundur, köpek sizin alanınıza girdiği an çek ve polis konusunda kanıt olarak kullan.Dikkate almak zorundalar, köpeği kadından almazlar korkma.

Edit: Evet yönetimle konuşmuşsun

Delil topla canım, bol foto ve kamera kaydı sonra doğru Polise...
Ben köpeğe bir şey olur diye korkuyordum o yüzden polisi aramak istemedim..Çünkü o köpeğide o kadar çok seviyorum ki..Insanlara karşı hiçbir zararı yok ama ikiside erkek olduğu için anlasamıyorlar..Bu kadının manyaklıği yüzünden köpeğe bir zarar gelsin istemedim hep idare ettim..Ama madem sorun olmaz diyorsan yorumunu dikkate alıcam canım teşekkür ederim..

Birde kadınla konuştuğum zaman bana bağlayın dedi düşünebiliyormusun? Zaten benim oğlum bahçenin içinde duruyor benim kendi alanım..Ben neden bağlayayım ki onu..Kadının salmaması lazım..Deli etti beni ya.

kadın köpektir, özgür olsun dolassın mantıgında muhtemelen, sizinkiyle sitede karsılastıkca dalastıklarını sanıyordur.

ona zeka seviyesine gore anlatacaksınız, gerilmenizi anlıyorum ancak tartısmadan birkez daha deneyin,
kopeginiz duvardan atlayıp bahceme giriyor, atlamasının nedeni kopegim olabilir ancak bunun benim baglayıp baglamamamla hicbir alakası yok diye uzun uzun anlatın.

hala aynı tavrı sergiliyorsa site yonetimiyle ciddi sekilde konusun ve karar aldırmaya calısın.
hem bazı yerlerde siz kendi duvarınızı yukseltmek isteseniz bile goruntuyu bozdugu icin yapamayabilirsiniz mesela.

eger sorun hala devam ediyorsa ya siz evi satıp gideceksiniz, ya da kadını zorlayıp kurallara uymasını ya da satıp gitmesini saglayacaksınız.

Bende anlayamadım yeni üye olmuş yanlış mı yazıyor dalgamı geçiyor acaba çözemedim.
Beni güldürdü resmen. :KK48: gevenlerde birisi de konu acacagina bana özel mesaj yollamis. Hadi kizlar cevap verin heyy duyan yok mu off niye cevap vermiyorsunuz diye :KK70::KK70: anlayana kadar canim cikmisti. Sonra gosterdim de konu acti.
Bu sahis da acaba özel mesaj attığını mi düşünüyor? Yoksa gerçekten dalga mi geçiyor? Yoksa bu sizin komsunuz mu? :KK48:

kadın köpektir, özgür olsun dolassın mantıgında muhtemelen, sizinkiyle sitede karsılastıkca dalastıklarını sanıyordur.

ona zeka seviyesine gore anlatacaksınız, gerilmenizi anlıyorum ancak tartısmadan birkez daha deneyin,
kopeginiz duvardan atlayıp bahceme giriyor, atlamasının nedeni kopegim olabilir ancak bunun benim baglayıp baglamamamla hicbir alakası yok diye uzun uzun anlatın.

hala aynı tavrı sergiliyorsa site yonetimiyle ciddi sekilde konusun ve karar aldırmaya calısın.
hem bazı yerlerde siz kendi duvarınızı yukseltmek isteseniz bile goruntuyu bozdugu icin yapamayabilirsiniz mesela.

eger sorun hala devam ediyorsa ya siz evi satıp gideceksiniz, ya da kadını zorlayıp kurallara uymasını ya da satıp gitmesini saglayacaksınız.
Anlattım canım bu şekilde almıyor kafası..Benim köpeğim her zaman bahçemin içinde zaten..Dışarıya kendisi çıkmıyor evden çıkacağımız zaman tasmasını takıyorum,bağlı olarak çıkıyoruz..Ben her zaman dikkat ederim bu konuda..Ben yanındayken bile tasmasını asla çıkartmam..Hayvan bu sonuçta ne yapacağı belli olmaz önlemimi alıyorum hep..Kadında biliyor bunu ama kendi aynı şekilde davranmıyor..Tekrar konuşucam site yönetimiyle bir kez daha uyarsınlar..Hala devam ederse polisi arıcam artık.

Ben köpeğe bir şey olur diye korkuyordum o yüzden polisi aramak istemedim..Çünkü o köpeğide o kadar çok seviyorum ki..Insanlara karşı hiçbir zararı yok ama ikiside erkek olduğu için anlasamıyorlar..Bu kadının manyaklıği yüzünden köpeğe bir zarar gelsin istemedim hep idare ettim..Ama madem sorun olmaz diyorsan yorumunu dikkate alıcam canım teşekkür ederim..

Hayır, topluma karşı herhangi bir tehlike arz etmediği için köpeği almaları mümkün değil,çocuğun derdi sizinkiyle:) Tahmin ediyorum ki hem sizinkinin hem onunkinin kuduz aşıları(yasal zorunluluktur) da her yıl düzenli olarak yapılıyordur bu takdirde bir sorun çıkmaz.

Benim korkum yarın öbür gün ciddi bir sorun olur sizinki de bahçeden kaçar ve tam manası ile karşı karşıya gelirlerse korkarım ki sizinki ırksal üstünlüğü sebebiyle ona ciddi zarar verecek, kadının bunu düşünmesi gerekiyor.Ne biçim insanlar var!

Beni güldürdü resmen. :KK48: gevenlerde birisi de konu acacagina bana özel mesaj yollamis. Hadi kizlar cevap verin heyy duyan yok mu off niye cevap vermiyorsunuz diye :KK70::KK70: anlayana kadar canim cikmisti. Sonra gosterdim de konu acti.
Bu sahis da acaba özel mesaj attığını mi düşünüyor? Yoksa gerçekten dalga mi geçiyor? Yoksa bu sizin komsunuz mu? :KK48:
Hahahah:KK70: bizim komşuysa yandınız site kuralına uyma kavramı yok onun..Bu site kurallarınada uymaz..Deli eder mune ablayı:KK53: Keşke bizim sitedede bir banlama olsada şu kadını etkisiz hale getirebilsem ya:KK23:

Hahahah:KK70: bizim komşuysa yandınız site kuralına uyma kavramı yok onun..Bu site kurallarınada uymaz..Deli eder mune ablayı:KK53: Keşke bizim sitedede bir banlama olsada şu kadını etkisiz hale getirebilsem ya:KK23:

:KK70::KK70:gercek hayattaki banlanma kodese tikmak oluyor herhalde :KK70::KK70::KK70:siz de:KK70:onu mapus damlarina atin. :KK53:

Hayır, topluma karşı herhangi bir tehlike arz etmediği için köpeği almaları mümkün değil,çocuğun derdi sizinkiyle:) Tahmin ediyorum ki hem sizinkinin hem onunkinin kuduz aşıları(yasal zorunluluktur) da her yıl düzenli olarak yapılıyordur bu takdirde bir sorun çıkmaz.

Benim korkum yarın öbür gün ciddi bir sorun olur sizinki de bahçeden kaçar ve tam manası ile karşı karşıya gelirlerse korkarım ki sizinki ırksal üstünlüğü sebebiyle ona ciddi zarar verecek, kadının bunu düşünmesi gerekiyor.Ne biçim insanlar var!
Tüm aşıları var eminim onunkininde vardır..Sağlıklı köpekler ikiside..O açıdan hiçbir korkum yok..Dediğiniz gibi bende o büyük kavga olayından korkuyorum..Bahçe duvarının üstünden bile diş geçirmiş benim ki ona..Birde karşı karşıya gelseler ne olacak acaba..Ben çocukluğumdan bu yana köpek besliyorum..Inanılmaz seviyorum hayvanları..Inan ki o köpek içinde içim sızlıyor..Sahibinden daha çok korkuyorum birşey olacak diye..Benim ki tipini beģenmediği,tehlike sezmediği insanlar dışında uysaldır asla saldırmaz..Ama erkek köpek olayında durduramıyorum,doğası gereği anlaşamıyor..Sadece küçük ırk köpekler olursa onlara saldırmıyor birtek..Ama komşumun ki büyük bir hayvan,aynı yaştalar ve ikiside sinirli..Mümkün değil sakin tutmak yani..

Back
X