- 28 Şubat 2016
- 207
- 98
- 13
- Konu Sahibi Pembe-kedi
-
Bir aralar hic takmıyordum bunu ama tekrar takılmaya basladı biri gözümün önünde dalga gectiği zaman ağzımı 1 kelime dahi açıpta bişey söyliyemiyorum ne diceğimi bilmiyorum cunku buda beni çok rahatsız ediyo21 olcam yakında. insanlar bana aa aynı 16 gibisin diyor. desinler banane.
desinler istediğini sanane ? sen kendini sev. böyle bir sebepten içe kapanık olup kendini üzmeye değer mi..
O anda ne söyliceğimi bilmiyorum ki hersey aklımdan gidiyo sankisen alındığın için üstüne geliyorlar. umursamayıp sen de laf sokmaya başlarsan sesleri kesilecektir
Aklima cok sevdigim bi arkdasim geldi.
Cok ince bi sesi var onunda ve cok kibar konusur. Bazen dalga geceriz senin o ses tonunu yeriz kizzz, bu ne kibarlik diye.
Ben kibar diilimkii diye yine devam eder.
Bence hem 8 yasima kadar koyde buyumemden dolayi hemde yurtdisinda yasiyor olmamdan dolayi almancilar gibi " gidiyom, geliyom" diye konusurum.
O arkdasimin sesine hasta olurm, ayri bi hava katiyor. Keske bende onun gibi olmayi becerebilsem.
umarım gecerInsanlar her zaman dalga gececek birseyler bulurlar. Daha yasin cok genc alinman incinmen normal ama emin ol gececek.
mesela "hee öyle tespit ettiğin için sağol" de gülerek. eğer onun da zaafiyeti varsa onu söyle" sen önce kendi göbeğine bak" gibi. gülerek de ama susmaO anda ne söyliceğimi bilmiyorum ki hersey aklımdan gidiyo sanki
Çok güzel söylemişsiniz tesekkur ederim ama ben onun benim sesimi sevdiğini düşünmüyorum beni seviyo olabilir ama sesim hakkında inceliğiyle ilgili değilde baska bir kusur bulup söylemistiSesini sev
Bak erkek arkadaşın sevmiş
Böyle düsünen insanların etrafta olması çok güzel bu yorum morelimi azda olsa düzeltti sanırım :) peki ya sesinden rahatsız olmazmıydı hic
Çok tesekkur ederim yorumlarınız içimi rahatlattı bende şükrediyorum sonuçta değiştiremem sesmi belki bir umut kalınlastırma formulu vardır dıye geldım ama böyle seyler duymak sanırım beni bu dusuncemden vaz gecirdi biraz :)Hicte bile. Bazen otobuste cok narin, urkek, ince sesli kizlar goruyorum. Yanimdaki arkdasimda haril haril muhabbetken gidiyom geliyomla, o kizin konusmasini duyunca hemen susarim, rezil olmuyum su kaba konusmamla diye.
Hele gecen gun videolarda duydugumuz seslerin bzim gercek seslerimiz oldugunu duydugumda dahada utandim. Sesim cok kalin cikiyor, oysaki kulagima cok farkli geliyordu normalde. Boyle kalin degildi.
Yinede sukrediyorum.Dusunsene kalin, erkek sesi gibi olan kadinlari, oyle olmakta istemezdin diye dusunuyorum. Bazen calistgim magazaya gelir boyle kadinlar; acaba dönmemi? Diye bakarim kac kere.
Buda değisikmiss :) erkek arkadasım benden biraz buyuk onun yanında böylr konusunca çocuk gibi kalıyorum diye aklıma takılıyo sadece :) çokta memnun olduğunu sanmıyorum ama artık yapıcak bisey yok yorumlar beni çok mutlu etti yinede iyiki paylasmısımNe güzel işte.Bana telefonda beyefendi diyen çok oldu
Ciddiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?