- 28 Mart 2014
- 2.883
- 2.361
- 133
- Konu Sahibi Pembe-kedi
Güzel kardeşim ennnn başta söyleyeceğim ennnnn önemli olan kulak ver. Bu iş burda yöntem sormakla halledilmez. Evvela ailene söyleyeceksin rahatsız olduğunu ve doktora gidip bilimsel yöntemlerle çözüm bulmaya çalışacaksın. Burda sana yöntem söylediler diyelim faydadan çok zararı oldu o zaman ne yaparsın bi düşün?kızlar yabenim çook büyük bi derdim var 18 yaşındayım olgun bir kızım ama içime kapanığım :/ buda sesimin çok ince olmasından kaynaklı ince hem tiz, insanlar çocuk gözüyle bakıyolar bide dalga gecenler var.. Çocukluğumdan beri zaten hep dalga geçtiler ilk okul çağlarımda vs hem içime kapanık olmuşumdur güzel bir çocukluk buyuzden geçirmedim orta okula kadar hep dalga gecilen biriydim şimdi lise sondayım dalga gecmiyorlar çok nadir gectilermi çok kırılıyorum gözlerim doluyo uzaklasmak istiyorum bulunduğum ortamdan kalın ses kimse istemez ama bu kadar ince olmasıda hiç güzel değil, erkek arkadasım var benden bir kaç buyuk onunla konusurken utanıyorum konusmak ıstemıyorum sessız kalıyorum hep ama artık ıcımde tutamıyorum bunu dertlesmek için geldim bu siteyede bildiğiniz ses kalınlastırmak için yöntemler varmı paylaşırmısınız?
Bikaç mesajda kendinden örnek verenler gördüm bende vereyim. Çocukluğumdan beri kendimi bildim bileli kiloluydum. Öyle azcık değil ama aşırı kiloluydum. Hep dalga geçtiler vs senin yaşadıklarını düşün insanlar densiz acımasız bazen bilerek kötü kalpli olabiliyorlar. Ben tam 40 kilo verdim şuan normal olmam gerekenden bikaç kilo fazlam var ama o insanlar sustu mu zannediyosun? Hayır susmadı ablacım. Bu seferde sen sanki yine kilo mu aldın? Ay çok verdin yakışmamış kiloluyken daha güzeldin. Ay verdin ama hala göbeğin var vs söyleyecek bişey buluyorlar. Demem o ki hayatın boyunca senin zayıf noktalarını gören ve sana zarar vermek isteyen insanlar ilk o noktalardan saldıracak. Bugün sesin incedir bu yönde kalbini kırarlar yarın başka bişey olur bu. İnsanlar susmayacak. Ben 31 yaşımda yeni öğrendim bunu ama yıllar içinde çok ağladım çok yıprattım kendimi. Sen erkenden farket ki kimse incitmesin güzel kalbini. Ama ilk dediğimi de unutma eğer gitmediysen bi doktora git çaresini araştır ..