bıktım artık hastalıktan

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
isyan etmek istemiyorum ama bıktım hastalıklardan:14::14: baş dönmesi rahatsızlığım var zaten 2 senedir(konularım arasında var) ondan çok çektim şimdi birde bulantı derdim çıktı,20 gün önce falan aç karnına, terli terli çarşıda buzlu su içmiştim ,ertesi gün bulantı ,ateş ,boğaz ağrısıyla falan uyandım ama cumartesi olduğu için doktora gidemedim acile gitmeyide ben istemedim. neyse evde ki ateş düşürücülerle falan biraz iyi oldum .pazartesi günüde aile hekimimize gittik o yoktu başka bir doktor ilgilendi muayene falan etti anormal bi durum yok ateşinde geçmiş, geçmezse gelirsin ilaca falan gerek yok dedi ama ben sürekli istifra ediyorum yani bunuda söyledim olsun geçer geçmezse 10 gün sonra falan gel o süreyi bir geçir dedi .10 gün geçti ben hala her gün kusuyorum kendi aile hekimimize gittim tahlil yapıldı falan her şey temiz çıktı, bulantılarımı söyledim mide soğuktan kasılmıştır geçer dedi ,bulantı ilacı ve mide koruyu asit düzenleyici şurup verdi 4 gündür devam ediyorum ilaçlara ama hala midem çok kötü korkuyorum birşey mi oldu diye çünkü neredeyse 3 hafta olucak her gün bulantı kusma var:5: doktorlar mı acaba geçiştiriyor diyorum yoksa bu normal mi ?babamda normaldir bu mide çok hassas zamanla atar o üşütmeyi diyor, ben biraz bu geçirdiğim baş dönemsi rahatsızlığından sonra takıntılı oldum ,sürekli acaba bişey mi oldu? önemsemiyor mu doktorlar diye takıyorum... sizede sorum şu böyle mide üşütmesi yaşayan mutlaka vardır bu kadar uzun sürdü mü? bu durum normal midir?(biraz detaya girdim ama açıklayıcı olsun istedim)

bazen migde agrisi piskolojikde olabiliyor eher tahliler temiz ciktiysa

ağrı değil canım bulantı ve kusma çok şükür ağrı yok ama bulantı ağrıdan daha beter,evet psikolojik olarakta bulantı oluyor, onuda biliyorum ama o benim üşütmeden sonra oldu ve aklımda hiç bir şey yokken de bulanıyor psikolojik olduğunu sanmıyorum o soğuk sudan sonra böyle oldu

İlginç bu kadar uzun züre mide bulantısı olması.Seni üzen bir şey filan var mı? Ablamın ne zaman canı sıkılsa midesi bulanır ve kusar yani çok sıkkın olduğu dönemlerde.Ama tahlillerde bir şey yoksa o zaman pskolojik olabilir.Bence daha farklı bir semtteki doktora git.Bakalım o ne diyecek.Her zaman başka doktora görünmekte fayda var.Mide bulantısı kusma çok kötü bilirim hamileyken 5 ay her gün çektim.Allah yardım etsin o yüzden...

İlginç bu kadar uzun züre mide bulantısı olması.Seni üzen bir şey filan var mı? Ablamın ne zaman canı sıkılsa midesi bulanır ve kusar yani çok sıkkın olduğu dönemlerde.Ama tahlillerde bir şey yoksa o zaman pskolojik olabilir.Bence daha farklı bir semtteki doktora git.Bakalım o ne diyecek.Her zaman başka doktora görünmekte fayda var.Mide bulantısı kusma çok kötü bilirim hamileyken 5 ay her gün çektim.Allah yardım etsin o yüzden...

evet benide endişelendiren sürecin uzun olması ,üzülünce bende de bulantı olur ama şu an üzüldüğüm bir durum yok ama bu durumu kafaya takmaya başladım o tetikler mi bilemiyorum,amin sağolun

Canım bu rahatsızlık aile hekiminin halledeceği bi durum değil iyi bi hastanede uzman doktora görünmen lazım mide ağrısı sıkıntıdan olabilir ama kusma falan baş dönmesi orta kulaktanda olabiliyomuş diye duymuştum bu kadar uzun süren kusma olmaz kesinlikle uzman doktora git.

Benim doktorum enerji içeceği önermişti. Üşütmüştüm. Hem ishal hem kusma ne ararsan vardı.
İçtim bir günde eser kalmadı. Deneyebilirsin zararsız bir şey nasıl olsa...

sanırım mideni üşütmüşsün, nane limon çayı içmek iyi gelebilir.

bu arada enerji içeceğini kesinlikle önermem. bir kaç yıl önce 1 çay bardağı kadar içmiştim ve gün boyu 2 kez baygınlık geçirince hastanede serum vermek zorunda kaldılar, tansiyonum dibe vurmuştu ve çarpıntım vardı. enerji içeceği hassas bünyelerde çok ciddi sorunlara yol açıyor aklınızda bulunsun.

Canım bu rahatsızlık aile hekiminin halledeceği bi durum değil iyi bi hastanede uzman doktora görünmen lazım mide ağrısı sıkıntıdan olabilir ama kusma falan baş dönmesi orta kulaktanda olabiliyomuş diye duymuştum bu kadar uzun süren kusma olmaz kesinlikle uzman doktora git.

canım çok sağol yorumun için ama ağrı yok baş dönmemde iç kulaktan kaynaklanıyor onun tedavisini zaten görüyorum ,bu soğuk su içtiğim için üşütmeden oldu

sanırım mideni üşütmüşsün, nane limon çayı içmek iyi gelebilir.

bu arada enerji içeceğini kesinlikle önermem. bir kaç yıl önce 1 çay bardağı kadar içmiştim ve gün boyu 2 kez baygınlık geçirince hastanede serum vermek zorunda kaldılar, tansiyonum dibe vurmuştu ve çarpıntım vardı. enerji içeceği hassas bünyelerde çok ciddi sorunlara yol açıyor aklınızda bulunsun.

aynen midemi üşüttüm zaman zaman yaşarım bunu ama en fazla 1 haftada geçerdi 3 hafta olunca iyice korktum normal mi bilen var mı yada anormal midir diye sizlere sormak istedim ayrıca enerji içeceklerinden bende korkarım zararlı diye duymuşluğum var benimde

össye ve kpssye hazırlanırken her gün istifra ediyodum bende.

seninki de psikolojik olabilir. Stres yapmışsan bazı şeyleri.

aynı sorun bende de vardı. tam 3 hafta kustum en sonunda genel dahiliyeye gittim. hastaneye yatırıp serum verdi, aynı damar

yolundan kabiven serum verdi. damardan beslendim yani

ben çook zayıfım tabi. hiçbir şey yemediğim için damardan beslediler. en son endoskopi yapıldı,ilaç verdi. gastritim var yani...

azcık süründüm ama şimdi iyiyim. sadece nexium alıyorum. doktora gidene kadar kekik demleyp için, ballı su kaynatıp için. yatarak bi şey yiyip içmeyin

össye ve kpssye hazırlanırken her gün istifra ediyodum bende.

seninki de psikolojik olabilir. Stres yapmışsan bazı şeyleri.

onu bende yaşıyorum canım üzülüp sıkılınca oluyor ama o sıra aklımda bişey yoktu üşütmeden oldu o kesin ama şu süreçte geçmeyince korkmaya başladım sıkıntı yaptım o devam ettiriyorsa bilemiycem

Bu gibi durumlarda genelde stres deyip,gönderiyolar
Bende baş ağırısı ve mide bulantısından gittim doktora
Acile gittiğimde oldu az sıvı tüketimi falan demişlerdi :37:
İyi bi araştırma hastanesine görün istersen,aile hekimlerinden daha iyi bi sonuç alabilirsin belki
Geçmiş olsun

aynı sorun bende de vardı. tam 3 hafta kustum en sonunda genel dahiliyeye gittim. hastaneye yatırıp serum verdi, aynı damar

yolundan kabiven serum verdi. damardan beslendim yani

ben çook zayıfım tabi. hiçbir şey yemediğim için damardan beslediler. en son endoskopi yapıldı,ilaç verdi. gastritim var yani...

azcık süründüm ama şimdi iyiyim. sadece nexium alıyorum. doktora gidene kadar kekik demleyp için, ballı su kaynatıp için. yatarak bi şey yiyip içmeyin

ben bulantı ilacı kullanıyorum bastırıyor bulantıyı biraz yiyebiliyorum,işte benimde en büyük korkum dahiliyeye gidersem endoskopi demesi:5:

Bu gibi durumlarda genelde stres deyip,gönderiyolar
Bende baş ağırısı ve mide bulantısından gittim doktora
Acile gittiğimde oldu az sıvı tüketimi falan demişlerdi :37:
İyi bi araştırma hastanesine görün istersen,aile hekimlerinden daha iyi bi sonuç alabilirsin belki
Geçmiş olsun

ayy aynen bu stes ve sıkıntı olmasa neyi sebep olarak göstericekler bende merak ediyorum

dahiliyeye görünmelisin.endoskopi bayıltılarak ta yapılıyor diye hatırlıyorum.lütfen sağlığını düşün ihmal etme.

bi komşunun ishal ve kusması olmuş.dr.a gitmiş.zatürre çıkmış.hastane de yatmış.

ayrıca zeboşa da katılıyorum yatarak bişey yeme.mideyi rahatlatıcak şeyler iç.yemek yerken az lokma al çok çiğne.mide yorulmasın.

Back
X