- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
isyan etmek istemiyorum ama bıktım hastalıklardan
baş dönmesi rahatsızlığım var zaten 2 senedir(konularım arasında var) ondan çok çektim şimdi birde bulantı derdim çıktı,20 gün önce falan aç karnına, terli terli çarşıda buzlu su içmiştim ,ertesi gün bulantı ,ateş ,boğaz ağrısıyla falan uyandım ama cumartesi olduğu için doktora gidemedim acile gitmeyide ben istemedim. neyse evde ki ateş düşürücülerle falan biraz iyi oldum .pazartesi günüde aile hekimimize gittik o yoktu başka bir doktor ilgilendi muayene falan etti anormal bi durum yok ateşinde geçmiş, geçmezse gelirsin ilaca falan gerek yok dedi ama ben sürekli istifra ediyorum yani bunuda söyledim olsun geçer geçmezse 10 gün sonra falan gel o süreyi bir geçir dedi .10 gün geçti ben hala her gün kusuyorum kendi aile hekimimize gittim tahlil yapıldı falan her şey temiz çıktı, bulantılarımı söyledim mide soğuktan kasılmıştır geçer dedi ,bulantı ilacı ve mide koruyu asit düzenleyici şurup verdi 4 gündür devam ediyorum ilaçlara ama hala midem çok kötü korkuyorum birşey mi oldu diye çünkü neredeyse 3 hafta olucak her gün bulantı kusma var
doktorlar mı acaba geçiştiriyor diyorum yoksa bu normal mi ?babamda normaldir bu mide çok hassas zamanla atar o üşütmeyi diyor, ben biraz bu geçirdiğim baş dönemsi rahatsızlığından sonra takıntılı oldum ,sürekli acaba bişey mi oldu? önemsemiyor mu doktorlar diye takıyorum... sizede sorum şu böyle mide üşütmesi yaşayan mutlaka vardır bu kadar uzun sürdü mü? bu durum normal midir?(biraz detaya girdim ama açıklayıcı olsun istedim)