bıktım artık hastalıktan

dahiliyeye görünmelisin.endoskopi bayıltılarak ta yapılıyor diye hatırlıyorum.lütfen sağlığını düşün ihmal etme.

bi komşunun ishal ve kusması olmuş.dr.a gitmiş.zatürre çıkmış.hastane de yatmış.

ayrıca zeboşa da katılıyorum yatarak bişey yeme.mideyi rahatlatıcak şeyler iç.yemek yerken az lokma al çok çiğne.mide yorulmasın.

evet aslında mantıklısı o galiba kaçmak çözüm değil ama resmen hastane fobim var benim:5: endoskopi derse özele gidip bayıltarak yaptırım diye düşünüyorum çok araştırdım kendim en mantıklısı o galiba ,tavsiyelerin içinde sağol canım

ben bulantı ilacı kullanıyorum bastırıyor bulantıyı biraz yiyebiliyorum,işte benimde en büyük korkum dahiliyeye gidersem endoskopi demesi:5:

sanırım metp.... alıyorsunuz ama o da bi yere kadar. hiç korkmayın. ben ünv. hastanesinde yaptırdım

bi sprey sıkıyolar, yan yatırıp hortumu sokuyolar. öyle zor değil, bende anestezili stemişim ama 1 dklık işlem için veremeyiz dediler

nette yazılanlara bakmayın. hiçte ağrılı değil....

mide bulantın üşütmeden kaynaklanıyordur, eğer başdönmen olmasaydı daha kısa sürede geçerdi diye tahmin ediyorum
baş dönmesi bu süreci uzatıyor olabilir mi?

çünkü sadece baş dönmesinde dahi midemizde bulanabiliyor, ki sen üstüne bir de üşütmüşsün mideni, ikisi beraber olunca uzuyor olabilir..
ama yinede geçmezse uzman dr.a gidersin
çok kendini dinlememekte fayda var...

sanırım metp.... alıyorsunuz ama o da bi yere kadar. hiç korkmayın. ben ünv. hastanesinde yaptırdım

bi sprey sıkıyolar, yan yatırıp hortumu sokuyolar. öyle zor değil, bende anestezili stemişim ama 1 dklık işlem için veremeyiz dediler

nette yazılanlara bakmayın. hiçte ağrılı değil....

aynen o ilacı kullanıyorum ama dediğiniz gibi sadece o anlık bir çözüm ,o an bulantı hissini gideriyor etkisi geçince tekrar başlıyor ya da bazı günler hiç bulantı olmadan devam ediyor ama ertesi gün yine bulantı ile uyanıyorum ama endoskopiden çok korkuyorum işte

mide bulantın üşütmeden kaynaklanıyordur, eğer başdönmen olmasaydı daha kısa sürede geçerdi diye tahmin ediyorum
baş dönmesi bu süreci uzatıyor olabilir mi?

çünkü sadece baş dönmesinde dahi midemizde bulanabiliyor, ki sen üstüne bir de üşütmüşsün mideni, ikisi beraber olunca uzuyor olabilir..
ama yinede geçmezse uzman dr.a gidersin
çok kendini dinlememekte fayda var...

zaten baş dönmemden değil onu biliyorum sadece hastlıktan bıktım derken 2 yıldır iç kulaktan kaynaklanan baş dönme problemin var bide bu çıktı diye yazdım ,ama evet baş dönmem olduğu günlerde bulantım oluyor yalnız bu, bu sefer üşütmeden oldu ama 3 haftadır geçmedi ona takıldım ben

sen kulaklarından doktora gözük. başdönmesi ve mide bulantısı bana kulak sorunun olduğunu düşündürdü.:72:

haklısınız da ben zaten iç kulak problemi yaşıyorum 2 senedir ve tedavi oluyorum şu an ki sıkıntım soğuk su içmemden kaynaklanan mide üşütmesi ve bunun devamında 3 haftadır geçmeyen bulantım,ayrıca yorum için teşekkürler

Back
X