bıktım artık...herşeyde beni suçluyor...canım yanıyor..

seninkine benzer bir durumdayım canım seni çok iyi anlıyorum. üstelikte uzun bi ilişkiymiş. bitirmek kolay değil.

benzer şeyleri bende yaşadım sevgilim sinirlenince ne değini bilmiyor. hakaret ediyor. kabul edilir değil söyledikleri. öncelikle karşına al adamakıllı bi konuş. bu yaptığın yanlış de bana bunu demeye hakkın yok de. madem öyle biri olarak görüyosun benle işin ne de. bakalım ne diycek. birdaha bu şekilde konuşursan kabul etmem bidaha göremezsin beni de.

üzerinede bu kadar düşme. bende kıskancım ama seninki ayrı bişey. bu kadar kıskançlık çok fazla. kıskanıyosan bile belli etme sevgiline o kadar

Şimdiden sana kıçın açık geziosun diyen resmen or...u damgası vuran adam evlenince seni evden de cikarmaz..bence söyledikleri çok ağır hakaret içeriyor ne kadar sinirli bi insan olursa olsun bunlari duymayi bu sekilde davranan kimse haketmez bence yol yakinken hayatini geri kazan gencligine guzelligine yazik bak tanimadigin insanlar bile ondan daha cok kiymet bilip sana bisiler yolluomus..

Kendine saygısı ve güveni olmayan ve bunu karşısındaki insan üzernden bastırmaya çalışan ezik erkek tipi... Seviyorsa olduğun gibi sevsin olmanı istediği gibi değil

Sizi sevdiğine, değer verdiğine dair bir tek kelime yok bu yazıda yazık.Onu neden seviyorsunuz bilmiyorum ama şu an sizin için dünyanın en yakışıklı erkeği gibi görünüyorsa bile, ettiği bu laflar yüzünden bir gün size dünyanın en çirkin insanı gibi görünecek bunu bilin...

Bir de kültürüne uymaya çalışıyorum diyorsunuz ya, evli birisi olarak size şunu söyleyebilirim.Bir ilişkide aşkı koruyan ve en önemli olan şey bence OLDUĞUN GİBİ KALABİLMEK.
Lütfen kurtulun bu adamdan...

Belki haddim değil ama gerçekten üzüldüm şu durumuna. Bu yorumumu da acımasız olarak alma tamamen objektif. Bu adam bulunmaz hint kumaşı değil ya. Bırak gitsin ne hali varsa görsün. Ya en başından sana böyle davranmasına izin vermeyecektin ya da çekeceksin demiyorum bırakacaksın. Klasik kk yorumu olaki evlenirsen bu adam neler yapar sana?

Burdami butun mozasist kadinlar yoksa hepimiz mi boyleyiz ..ilgi goren muhtemelen calisan ve ozellikle bekar kadinlarin bunlari cekmesine anlam veremiyorum..bu yaptigi kiskanclik degil ozguven eksikliginden kaynaklanan pskopatlik ya kizlar lutfen kendinize gelin nedir sizin bu dert cekme merakiniz..hadi evli olsan cocuk olsa bir yere kadar anlarimda sizleri hic anlamiyorum

bütün yorumları okuyamadım ama dehşet içindeyim şu an.
yaşça benden çok az büyüksün ama ailenden uzakta yaşayıp kendi paranı kazanıyorsun, kendi hayatını idame ediyorsun, dolayısıyla benden daha tecrübeli olman gerekir.

birincisi, senin o adamın ailesinin evinde ne işin var? "doğu kültürü" diyorsun, ankara'nın göbeğinde bir egeli olarak ben bile biliyorum ki, söz takılmadan sevgilisinin ailesine gidip gelen kıza iyi gözle bakılmaz. baştan zemin hazırlamışsın.

ekleme: ayrıca o adamın senin evinde ne işi var? "doğu" diyorsun, "küçük yer" diyorsun ama affedersin şey kadar evde adamla saatlerce başbaşa kalıyorsun. ve bunu adamın ailesi de biliyor. isimsiz çiçekler falan son derece normal. sen dua et kapına dayanmıyorlar.

ikincisi, düğün tarihim belli benim, ama sana yapılan muamele bana yapılsa, ben gözünün yaşına bakmam, o adamla geçirdiğim 10 senemi gözden çıkarıp bitiririm her şeyi. ha benimki de ara ara uyarır kıyafet konusunda ama "üstündeki biraz açık değil mi" falan der en fazla. böyle açık açık sürtük muamelesi yapan adamın sevgisi, saygısı yoktur bana göre.

üçüncüsü, hayatına bu kadar karışan adamın senin ailene de saygısı yoktur, sonuç olarak adamın eleştirdiği her şey ailenin sana verdiği terbiye bi yerde.

dördüncü ve son olarak, sen "bu adamdan nasıl kurtulurum" değil de "bu adamı nasıl düzeltirim" diye tavsiye istiyorsan, benim verebileceğim tek bir tavsiye var. masumiyet'ten geliyor:

oğlum bekir, dedim kendi kendime, yolu yok çekeceksin. isyan etmenin faydası yok, kaderin böyle.
yol belli; eğ başını, usul usul yürü şimdi.

eğ başını, usul usul yürü şimdi.

Son düzenleme:
çok teşekkür ediyorum yorumlarınıza... çoğunuzun yorumunu beğendim...çünkü tek tek cevap yazsam çok uzun olacaktı..hepiniz o kadar haklısınız ki...benim yaşadığım olaya yakın şeyler yaşayan hatta daha hafifini bile yaşayan insanalra ben de, bırak yaa bulunmaz hint kumaşı mı diyorum..hatta arkadaşlarıma kızıyorum. kendinizi neden ezdiriyorsunuz diye ama sevgilimin bana ettiği laflar misli mili ağır gelse de yutmaya çalışıyorum..boğazıma dizili şuan hala... akşam geldi yanıma... bir paket çikolata almış..bunu sana getirdim dedi...akşam boyu şirinlikler yaptı..ilgili davrandı vs... hatasını anlamış yani bayımız... ama içimden bi elini tutmak bile geçmedi... içimden"çık git hayatımdan yaa.sen beni yok yere yıpratıosun.ben bunları haketmiorum demek geçti" ama bell ibile edemedim...git diyemeyecek kadar acizim...vazgeçemeyecek kadar acizim

Siz can sıkıntısından birbirine takmissiniz kafayi. Senin orda yalniz olmanin etkisi büyük bunca şeye katlaniyo olmanda ve ona bu kadar değer vermende. Ailen boyle bi adamı kabul edecek mi peki..

Sen kendini acizim diye kandırıp duruyorsun.Yazık.Bir kutu çikolata mı kurtarıyor sana yaptığı muameleyi,seni bilmem ne yerine koymasını.Adam senin ilmini öğrenmiş.Egomu tatmin edeyim..Öfkemi boşaltayım.Nasılsa bana aşık bu..Bi çikolataya iki kelama tav olur.Hatasını anlamış öyle mi?HATA!!!! hATA MI SENİN NAMUSUNA LAF SÖYLEMESİ.sENİ SOKAK BİLMMEMNESİ YERİNE KOYMASI.Sen kıskancım filan diyorsun ama seninki kıskançlık değil.Hastalık ve hastalıklı bir sevgiye bulaşmışsın.Yazık.Gençliğine,ailene,okuduğun yıllara,emeklerine.Bu herif yarın der ki ben doğuluyum senin gibi biri aileme yakışmaz.Akrabasının kzıylada evlendirriler.Keşke öyle olsa da bir psikopattan kurtulmuş olsan.Sen bırakamıyorsun bari o bıraksa seni.Kızacaksın belki bana ama gerçekler hep acıtır.Millet kaç senelik kocasını çocuklarının babasını bırakıyor da,sen aciz mişsin.Neden acizsin.Annen seni Allah ın magandası hor görsün hakaret etsin sonra iki kelamla da gönül alsın diye mi doğurdu büyüttü.Merak etme yanına çikolatlayla geldiyse.O çikolatanın menfaatini biliyordur o.

Ben anlamiyirum sizin gibileri ogretmen olmussunuz buraz kendinize saygi duyun.suz kendinize saygi duymazsaniz kimse size duymaz.siz sevgiliniz ucin kendinizi değiştirmeye çalışıyorsunuz ama o hep size hakaret ediyor kendinden hic taviz vermiyor.ask sevgi kesinlikle bu değil

Ay niye her zaman kadınlar kendi yaşantısından vazgeçer. Seviyosun diye de köle olmak zorunda da değilsin.
Sen bunları başka birinden duysan neler söylerdin.Sırf seviyosun diye de bu kadar da göz yumma. Resmen hakaret etmiş çocuk sana!! Sevgilisine insan bunları der mi hiç ? Sen öyle giyince ne yapıyorsun sankı? Niye yere bakıp yürüyorsun yolda ?
Hiç birşey olmaz bu çocuktan.Yol ver böyle sevgi olur mu hiç bir ömür onla geçer mi bee...

Terk etmediğiniz sürece yaşadığınız her şeyi hak ediyorsunuz.
Saysın,sövsün,hakaret etsin.
Nasılsa bedeli bir paket çikolata.

o ilden tayin isteyin uzaklaşın...........
bu adam yüzünden adınız çıkıyor sizin.....
adam sizi cinsellik yaşıyorsanız resmen kullanıyor başkaları da vardır eminim

!
Kiskancligindan cirkin demistir. Kendisi mankenlere bakinca iyi de sana cicek gelince mi kotu. !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…