bıktım artık...herşeyde beni suçluyor...canım yanıyor..

bi kompleks sezdim en ağırından ya hadi çıkar kokusu bi kaç saate

Bir insan için ne kadar fedakarlık yaparsanız o hep daha fazlasını ister hep onun için neler yaptığınızı yazmışsınız karşılığında o ne yapmış size ? yapmadıklarınızla yargılamış böyle devam etmiş.. birini kaybetmekten korkup her dediğini yapınca karşı taraf dur durak bilmez yani bu böyle gelmiş böyle gider .. eğer devam etceksenizde siz siz olarak sıfırdan başlayın kendinizden sürekli ödünvermek zorunda değilsiniz kocanız değil babanız değil

düzeltemezsin ayrılacaksın sende salak mısın nesin ya adam sana resmen ne demiş neyle suçlamış sen hala huy diyosun düzeltme diosun müstehak size yeminle

Ayrıl gitsin
Bir de evlendiğini düşün hayat geçer mi

Sevgilin de aşağılık kompleksi var bemim düşüncem bu kendini yetersiz gördüğü için seni üzüyor

pis birde huyu varmış Allahım yarabbim.. daha düzeltecek yol arıyorsun sen bu adamı ha..Pes doğrusu.Adam gelecek beni yerden yere vuracak gururumu kıracak ezecek babamın kıyamadığı güzel kızına ağır laf söyleyecek ağlatacak namusa dil uzatacak ben daha nasıl düzelteyim diye düşüneceğim. Pes doğrusu. Bir insan bu kadar mantıksız olamaz bu kadar basit düşünceli olamaz yazık yazık vallahi yazık. Sen kendine vermedğin değeri başkasından nasıl beklersin sen kendini yerden yere vurdur ezdir sonra elin adamını düzeltmeye yol ara.Ne diyeyim daha öğretmensin birde sen. Akıllı düşünsene mesleğini bu kadar küçümsetmesene.Vallah anlamıyorum sizleri. böyle gurursuz olamaz bir genç kız bir öğretmen herşeyin ötesinde.

hayır dönmedi..sadece ben yapınca adı kıskançlık,manyaklık oluo..onun yaptığı ise olması gereken,olağan olan oluo
Ve sen hala bu adamdan ayrolacak gücü bulamiyorsun oyle mi ? Ne zaman gücün olacak evlenip dayak yedigin zaman mı?

Cok sinirlendim ama sevgilinin tavrindan cok seninkine. Ama ne diyelim kendi dusen aglamaz . Sen de aglama artık

arkadaşlar şuan çalıştığım için yoğğunum ve her an cevap veremiyorum...yalnız gözüme takılan bir nokta bazılarının bu çiçek meslesini kendimin uydurduğunu söylemesi olmuş...önceden hiç böyle şeyler yazmamışsın...doğuda çalışanlara çiçek geldiğini ilk defa duyuorum diyenler vs olmuş... "sevgilim şımardı ne yapmalıyım" başlıklı konuma bakarsanız da buna benzer şeyler yazdığımı görürsünüz..sizi de inandırmak ne zor yahu?? bu tarz konu açsak. yaw hee hee çok güzelsin tepkileri alıyoruz..açmasak:..hiç yazmazdın böyle şeyler..birden mi güzelleştin..bence çiçeği kendin aldın oluyor??? derdiniz ne yahu:)

siz neden ona uymaya çalışıyorsunuz. sizin bu yaşa kadar bi kişiliğiniz,tarzınız,tavrınız oluşmadı mı? siz bu şekilde davrandığınız için oluyor bunlar.

ben olsam açarım açmam sanane sen kimsin diyip kapıya koyardım onu. herkes haddini bilecek.

Ooo gecmis olsun..
Benim sevgilimde dogulu o da kiskanc ama bu sozler nedir yaa..
Askili giyme dedigi halde giydigimde bile ses etmedi..
Duzeltmeye calisma duzelmez vurcan tekmeyi olcak bitcek.

Ben artık var ya,erkeklere kızmıyorum.Doğru dürüst yetişmemiş,kendini yetiştirmemiş,dümdüz,hayatta birşey görmemeiş,kadını sadece emir altındaki esiri sanan,bağırmayı erkeklik,tatlı söz söylemeyi erkekliğine tehdit sanan,cahil cüheda tiplerin egolarını şişiriyor şişiriyor sonra da yaptıkları tüm terbiyesizlikleri sineye çekiyorsunuz.Ben de genç oldum.Ben de gözüm görmeyevek kadar aşık oldum.Ama benim herşeyden önce bir onurum,gururum,adını taşıdığım bir ailem vardı.Bana gelen her kötü lafı,aileme gelmiş sayardım.Sevgililik dönemi jestlerle sürprizlerle,güzel laflarla geçecek bir dönemken,sen bunca lafı,HAKARETİ nasıl sineye çekebiliyorsun.Sadece ağlamakla yetinip,hala onu nasıl değiştirebilceğini soruyorsun.Bu kadar lafı sana söyleme yetkisini nasıl verdin ona.İnsan kıskanabilir.Ama bu karşısındaki kişiyi hayvan yerine koymaya,onun namusuna dolaylı yoldan dil uzatmaya gitmez.Bana 6 yıllık eşim bu lafı kullnmaz,kullanamaz.

Onun istediği gibi şekle girmeye niye çalışıyorsun.Sen kendine güvenmiyor musun.Kafanı kaldırmadan yürümek yerine,başın dik yürümelisin.Sana güvenmiyorsa,sana kullandığı kelimelere dikkat etmiyorsa yol orda paşam demelisin.Kendine bu yapılanları yakıştırıyor musun? Bu insanın değişebileceğini mi düşünüyorsun.Sence daha güzelini daha iyisini haketmiyor musun?

Bir de benden sana tavsiye,isimsiz hiçbirşeyi kabul etme geri çevir.

Bir o... demediği kalmış onu da demeye getirmiş zaten.
Ağlamak ve iki saat sonra aradığında hemen affetmek dışında bir şeyler yapman gerekiyor düzelmesi için..

Ama ben düzeleceğine de pek inanmam bu tiplerin..

Hala nasıl düzeltebilirim diyosun
Bundan sana eş falan arkadaşım
Kurtulmanın tam zamanı sakın affetme sakın !!

Kendinden taviz verme bence. Nasılsan öyle davran. Sen taviz verdikçe o yetinmeyecek daha fazlalarını isteyecek emin ol.

Bu ne ya.. Ne hakkı var senin kıçını başını kavga esnasında söylemeye. Ne demek istiyor sana? Kabul edilemeyecek hakaretler, çok ayıp!

Adam senin yanında neden duruyor ozaman kendi pis fikrini dışa vurmuş. Bir erkek o hakkında böyle sözler söylediği kişinin yanında sevdiği içim durmuyor dur. Sevgilin sana bu hakareti ediyor ve sen hala ayrılmıyorsun bu yüzden evliliğini bitiren kadınlar var. Hala onunla beraber olmayı kendine yakıştırıyorsan bu yaptıklarını hakediyorsun demektir

En son mayista girmis gecen gun baktim.
Tahminleri alalim.
Bence evlendi sevgilisiyle

Kiskanckiz sana gelecek olursak 28 yasina gelmis ogretmen olmussun ama bir herif karsisinda cok sümsüksün kusura bakma.
ayrilmayacaksan evlen de gor dunya kac bucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…