bıktım artık kavınvalidemden

Annesinin hatasını görmediği için sen suçlusun senin haklılığını görecek annesinin hatasını görecek yoksa daha çok üzülürsün.

gerçelten o kadar bunaldım ki ya kocamı doldurup sonrada yuvanı bozma oğlum ne demek ya kocam da sanıyor annesi melek bir bebek kaybettim düşük neymiş ben doktora çok gidiyormuşum merdivenlerden atlaya atlaya iniyormuşum ondan çoçugum olmuyomuş bıktım ya artık yalan iftira kadar gitti eşimin teyzesi daysıı ile bile uğraşıyorum dayısı şirket açtı üstüne 30.000 tl sgk borcu çalışıyorum abisine arabayı vermek istemiyorum diye bile kavga eşimi seviyorum o da beni bundan şüphem yok ama o kadar daraldım ki neymiş ben herkese güler yüzlü olacakmışım

kızlar çok bunaldım :KK43:
Misal bu konu. Üst kattaki çocuktan daha önemli canım.

Kusura bakmayın ama kızmanız gereken kişi ne kv ne dayı,bizzat eşiniz.
Eşiniz anladığım kadarıyla pasif ve henüz evlilik sorumluluğunu üstlenecek kadar olgunlaşmamış.
Böyle büyümemiş adamlar evlenince adı koca oluyor,gerisi Allahu alem.

Kusura bakmayın ama kızmanız gereken kişi ne kv ne dayı,bizzat eşiniz.
Eşiniz anladığım kadarıyla pasif ve henüz evlilik sorumluluğunu üstlenecek kadar olgunlaşmamış.
Böyle büyümemiş adamlar evlenince adı koca oluyor,gerisi Allahu alem.
Bu konu tatlıya bağlandı her ay düzenli alıyo artık parasını

Evlenince erkek ler annesine çok düşkün oluyo siz ne derseniz deyin onun gözünde annesi haklı yaşadığım için biliyorum ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidicen başka çare yok

Evlenince erkek ler annesine çok düşkün oluyo siz ne derseniz deyin onun gözünde annesi haklı yaşadığım için biliyorum ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidicen başka çare yok
Valla ben güdüyorum ne dese tebessüm ediyorum alıştım ama şu kaynım olacak şahıs ve karısına hala alışamadım

Hic kimsede suc yok ... tek suclu esin! Koskocaman adam doldurusa gelmesin o zaman karisinin canini sikmasin ...

Back
X