bıktım artık kızlar :( fikir lazımm akıl lazımm :(

ayhnasli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
130
0
0
İstanbul
mrb kızlarr ben daha yeni üye oldumm..ama bıktım artık brilerne anlatmam gerek derdimi :( ben daha 2 aylık evliyim..esimin ailesi bunalttı iyice benii..haftanın 3-4 günü oraya gtmemi istiyolar,yemege cagrıyolar....evim yakın değil mnibüse bnicem 10 dk sürüyo..daha yeni evliyim snucta yeni girdm aralarına rhat braksalar belki gdip gelicem ama brakmıyolar.defalarca syledii beni dnlemezsenz,gelmezsen huzurunuzu bozarım ddi.bi baba sylermi bnu yani..esime sürekli seni kiralarda sründürürüm diyo tehdt ediyo..o olmazsa gecinemeyiz zannediyo.bnden hizmet bekliyolar.sürekli brilerni örnek gsteriyo bna.iş yapan kaynanasna yardm eden hzmet edenleri örnek gsteriyo...bn onlara hzmetci olarakmı evlendm anlamıyorumkii..kaynanam üvey bde benimm,esimn annesi değill :( aksam esim gelnce gdiyruz hftada 2 gün.gttiğim zman sofrayı hazrlayıp bulaskları ykıyorum AMA yetmiyo onlara..her yaptgım hareketi laf ediyolar..onlerine cay koymamısım,kaynpderim odaya grınce ayaga kalkmamısım..ayakkabıları cevrmiyomusum,msafırı yolcetmiyomusum falann..kynanam açıgımı yakalayınca direk laf ediyolar...kynanam sürekli bu evin kuralları var bn seni yetstircem dyip duruyo.gectgmiz hafta anneme sikayete gtmişler beni..nler anlatmıslar..okdar kçücük sylerin lafını etmişlerkii...kaynpederim evime gelnce yastklarımı flan kaldrıp bakıyo,evi arıyo didik didik pislk bulsam dye..erkek snucta bunlara karsmayıp bıraz agır olması lazımmm..daha yeni evliydik 2-3 hftalık hftada 3 kre gelceksnz dyodu bnde esimle bsbasa kalmak ıstıyodum..çok bzdular hzurumuzu esimle evliliğmn ilk hftasnda bunlar yzunden kavga ettimm..halada devam ediyolar bzmaya..arayıp nye gelmiyosnz dyo..hftada 3 gün geliceksnz bni dnlyceksnz dyo..gtmedgmiz zman hzurumz kacıyo napcam blmiyorum :( bn onalrın hzmetcısıyım sankii..bz artk evlendk kendi kararlarımızı vermek istiyoruzz ama onların istedgi gbi olmamızı istiyolar..onlara gttiğimde hep esimn yanına oturuyomusum bunu bıle laf ettıler..ailem geldğinde onlarıda cagrmamı bekliyolar..cagrmadıgım zman nler yaptılar bi sürü laf sylediler..bzim adet byle deyıp druyoo..nişanlyken bi kre ble yanıma gelmediler..dğünde 2 blezik taktılarr..hc bsey yapmadılaer.ne bayramda ne bska bi gün..napcam bilmiyorumm hftanın 3 günü gitmek zrundamıyım ben evimde cok rhatımm :( sabahn köründe gdip napcam bn aksama kdar onalrn evınde aksama kdar iş yapıcamm..mecburmuyum bunaa :(

kocan ne diyor bu duruma onunla konuşsan birde k.p. evinde mi oturuyorsunuz ki kirada süründürürüm diyor

birde kaynanan üvey ya

bu olayı ancak kocan çözer birde annenler bunlara ağızlarının payını vermemişler mi?

Allah yardımcın olsun işin zor

kocan ne diyor bu duruma onunla konuşsan birde k.p. evinde mi oturuyorsunuz ki kirada süründürürüm diyor

birde kaynanan üvey ya

bu olayı ancak kocan çözer birde annenler bunlara ağızlarının payını vermemişler mi?

annem vermş agzlarının payını..bn kızımın arkasndayım demişş..annemede sylemişler onları kıralarda srundrcem falan hrseyimide laf etmşler..evinin surası pis burası pis diye..anneme sen kızını egitememişsin demiş..bizim için aldıgı evde oturuyoruz..kredinin yarısnı esim ödüyo her ay..kocam bnm trafımda hep..oda ailesnden bıktı artık..sylüyo rhat brakın bizi diyo ama mlesef kaynpderim bni dnliyceksinz diye diretiyo..

annem vermş agzlarının payını..bn kızımın arkasndayım demişş..annemede sylemişler onları kıralarda srundrcem falan hrseyimide laf etmşler..evinin surası pis burası pis diye..anneme sen kızını egitememişsin demiş..bizim için aldıgı evde oturuyoruz..kredinin yarısnı esim ödüyo her ay..kocam bnm trafımda hep..oda ailesnden bıktı artık..sylüyo rhat brakın bizi diyo ama mlesef kaynpderim bni dnliyceksinz diye diretiyo..

Allahtan eşin yanında ailesinden yana değil
o gelince odanın kapılarını kilitle

gitmeyin dicem ama o zorla gelir götürür sizi korktum k.p.den

off okurken içim şişti valla,
nasıl bir aileye düşmüşsün canım.
benim kaynanamda üvey ama çok severiz birbirimizi
öz annemden ayırmam,oda beni öz kızı gibi görür.
bunu ancak eşin çözebilir,seni korumazsa çok başın ağrır.

çok zor canım ya. işe girmeyi düşünür müsün. en azından gündüz işte olursun. onlar gelmiyor falan diyemez. akşam gitmelerinin de kademeli olarak azaltabilirsiniz ???

Pardonda onlara neymiş senin evinin temizliğinden. Daha 2 aylık gelinsin ne ayıp. Bu kadar karışmalarına izin verme. Daha sana misafirliğe bile gelmemeleri lazım çok yeni evlisin çünkü. Eşin ne diyor bu durumlara? Çağırdıkları zaman gitmemeye çalış. Yemeğim var, akşama planımız var falan de. Seni hizmetçi olarak görmelerine izin verme bence. Onların evinde mi oturuyorsunuz?

birde kaynanan üvey ya

çok zor canım ya. işe girmeyi düşünür müsün. en azından gündüz işte olursun. onlar gelmiyor falan diyemez. akşam gitmelerinin de kademeli olarak azaltabilirsiniz ???

bende düşünüyorum işe girmeyi artık tek çarem bu çünkü..en iyisi çalsmakk bencede bnm evde oturmam batıyo cünkü onlara canım..

Pardonda onlara neymiş senin evinin temizliğinden. Daha 2 aylık gelinsin ne ayıp. Bu kadar karışmalarına izin verme. Daha sana misafirliğe bile gelmemeleri lazım çok yeni evlisin çünkü. Eşin ne diyor bu durumlara? Çağırdıkları zaman gitmemeye çalış. Yemeğim var, akşama planımız var falan de. Seni hizmetçi olarak görmelerine izin verme bence. Onların evinde mi oturuyorsunuz?

zaten hep yemegim var bahanesini söylüyorumm..hizmetci olarak grüyolar..hep sylüyolar bzim evde erkekler oturur kadnlar hzmet eder diye..eşimide dlduruyo bazen erkek adam iş yapmaz falan..bn dğünümün ertesi günü bile onlardaydım aksam ymegnde.
krediyle aldı ev bizim için yarısını biz ödüyoruz kredinin..

off okurken içim şişti valla,
nasıl bir aileye düşmüşsün canım.
benim kaynanamda üvey ama çok severiz birbirimizi
öz annemden ayırmam,oda beni öz kızı gibi görür.
bunu ancak eşin çözebilir,seni korumazsa çok başın ağrır.

ne güzel anlasabliyosan canımm..bnm kaynanamda sessizdir ama kaynpderimi doldrur hep..esimde sylüyo bnu..esim bni koruyo ama arada kalıyo işte oda onada üzülüyorum ailesnin byle yapmasna cok üzülüyo.esim beni korumazsa vay halime zatenn..

Allahtan eşin yanında ailesinden yana değil
o gelince odanın kapılarını kilitle

gitmeyin dicem ama o zorla gelir götürür sizi korktum k.p.den

bikere geldi aldı..ymekte yapmıstım geldi gtürdü zorla...sz gelmiyosunuz ben getiriyim bari ddi..gittik bzde napalım ymeklerimi ertesi gün yemstikk..

bikere geldi aldı..ymekte yapmıstım geldi gtürdü zorla...sz gelmiyosunuz ben getiriyim bari ddi..gittik bzde napalım ymeklerimi ertesi gün yemstikk..

ben onu sakasına demiştim ama gerçekmişşş :53::53::53::53::53::53:

bence de sen işe başlarsan daha rahat edersin akşamda yorgunum der gitmezsin

bu kadar çok ezdirme kendini yeri geldiğinde sende yapıştır lafı yoksa ilerde hiç baş edemezsin
Ne sinir insanlar birde tehdit ediyorlar..
valla hiiç muhattap olma dicem ama eşinin babası neticede :50: yetişkin insansın sonuçta bu kadar ezdirme kendini yahu

bence en güzel çözüm işe girmen canım. etrafımdan da biliyorum. böyle sorunları olanlar işe girdikleri zaman bir nebze olsun düzelme oluyor. tabi bu biraz da karşı tarafla bağlantılı ama olsun. sen en kısa zamanda işe girmeye bak canım. hem eşin de arada kalmamış olur. en güzel çözüm bu görünüyor. :34:

bu kadar çok ezdirme kendini yeri geldiğinde sende yapıştır lafı yoksa ilerde hiç baş edemezsin
Ne sinir insanlar birde tehdit ediyorlar..
valla hiiç muhattap olma dicem ama eşinin babası neticede :50: yetişkin insansın sonuçta bu kadar ezdirme kendini yahu

Laf söylediğim zamanda saygısız oluyorum,esimi skıstırıyo sürekli karın nıye bukadar sinirli diye..muhatap olmak gitmek gelmek istemiyorum ama esimin ailesi sonucta gitmek zorundayım..ama ezmeye calısmaları sorun işte.ezdirmiycem artık kendimi dişimi göstermezsem tepeme çıkarlar.

bence en güzel çözüm işe girmen canım. etrafımdan da biliyorum. böyle sorunları olanlar işe girdikleri zaman bir nebze olsun düzelme oluyor. tabi bu biraz da karşı tarafla bağlantılı ama olsun. sen en kısa zamanda işe girmeye bak canım. hem eşin de arada kalmamış olur. en güzel çözüm bu görünüyor. :34:

valla insan evlenince esinin ailesiylede evlenmiş oluyor.evlenmeden bunu anlayamıstım..iş arastrmalarına basladım gircem en yakın zmanda insallah..

hey güzel Allahım sen görüyosun sen biliyosun.
deli oluyprum böyle insanlara ya. eşinin tepkileri çok öenmli. bak eğer çok babamda babam diyosa sen daha uyanıkça yaklaş gerekirse şeytanlık yap. evet bunu açıkca söylüyorum. şimdiye kadar açıkca söyledinde noldu. biraz uyanık davran. sende eşini yavaş yavaş kendine çekmeye çalış. demiyorumki yalan söyle iftira at kötü niyetli ol vs ancak anlatmaktan anlatmaya fark vardır. hatta kadınlığınıda kullan açık net söylüyorum:)

Back
X