mrb kızlarr ben daha yeni üye oldumm..ama bıktım artık brilerne anlatmam gerek derdimi
ben daha 2 aylık evliyim..esimin ailesi bunalttı iyice benii..haftanın 3-4 günü oraya gtmemi istiyolar,yemege cagrıyolar....evim yakın değil mnibüse bnicem 10 dk sürüyo..daha yeni evliyim snucta yeni girdm aralarına rhat braksalar belki gdip gelicem ama brakmıyolar.defalarca syledii beni dnlemezsenz,gelmezsen huzurunuzu bozarım ddi.bi baba sylermi bnu yani..esime sürekli seni kiralarda sründürürüm diyo tehdt ediyo..o olmazsa gecinemeyiz zannediyo.bnden hizmet bekliyolar.sürekli brilerni örnek gsteriyo bna.iş yapan kaynanasna yardm eden hzmet edenleri örnek gsteriyo...bn onlara hzmetci olarakmı evlendm anlamıyorumkii..kaynanam üvey bde benimm,esimn annesi değill
aksam esim gelnce gdiyruz hftada 2 gün.gttiğim zman sofrayı hazrlayıp bulaskları ykıyorum AMA yetmiyo onlara..her yaptgım hareketi laf ediyolar..onlerine cay koymamısım,kaynpderim odaya grınce ayaga kalkmamısım..ayakkabıları cevrmiyomusum,msafırı yolcetmiyomusum falann..kynanam açıgımı yakalayınca direk laf ediyolar...kynanam sürekli bu evin kuralları var bn seni yetstircem dyip duruyo.gectgmiz hafta anneme sikayete gtmişler beni..nler anlatmıslar..okdar kçücük sylerin lafını etmişlerkii...kaynpederim evime gelnce yastklarımı flan kaldrıp bakıyo,evi arıyo didik didik pislk bulsam dye..erkek snucta bunlara karsmayıp bıraz agır olması lazımmm..daha yeni evliydik 2-3 hftalık hftada 3 kre gelceksnz dyodu bnde esimle bsbasa kalmak ıstıyodum..çok bzdular hzurumuzu esimle evliliğmn ilk hftasnda bunlar yzunden kavga ettimm..halada devam ediyolar bzmaya..arayıp nye gelmiyosnz dyo..hftada 3 gün geliceksnz bni dnlyceksnz dyo..gtmedgmiz zman hzurumz kacıyo napcam blmiyorum
bn onalrın hzmetcısıyım sankii..bz artk evlendk kendi kararlarımızı vermek istiyoruzz ama onların istedgi gbi olmamızı istiyolar..onlara gttiğimde hep esimn yanına oturuyomusum bunu bıle laf ettıler..ailem geldğinde onlarıda cagrmamı bekliyolar..cagrmadıgım zman nler yaptılar bi sürü laf sylediler..bzim adet byle deyıp druyoo..nişanlyken bi kre ble yanıma gelmediler..dğünde 2 blezik taktılarr..hc bsey yapmadılaer.ne bayramda ne bska bi gün..napcam bilmiyorumm hftanın 3 günü gitmek zrundamıyım ben evimde cok rhatımm
sabahn köründe gdip napcam bn aksama kdar onalrn evınde aksama kdar iş yapıcamm..mecburmuyum bunaa