- 4 Ekim 2012
- 43
- 1
- 48
- Konu Sahibi serseri_kiz
kızlar kafayı yicem bu sigarada bırakılmayacak ne var bu kadar? ben de kaç sene içtim ama bıraktım dedim ve bitti. eşim bir türlü kopamadı. 1 yılı aşkın süredir yanımda içmiyor. tamam. ama yanında ben olmayınca dışarı çıkınca benim yokluğum fırsat oluyor. anlatıyorum açıklıyorum bak canım şöyle zararlı böyle zararlı sen artık sorumluluk sahibi insansın tamam haklısın uğraşacağım diyor kaç kere denedi olmadı. en sonunda doktora götüreceğim seni dedim çünkü öyle konuşmuştuk. tamam dedi ne zaman gidelim yarın dedik.(Geçen pazar konuşuldu) pazartesi öğleden sonra gideceğiz. bekliyorum aramasını gideceğiz ama iptal edecek iş uyduracak kesin. ne zaman arayacak diye beklerken yanıltmadı. diyor ki doktora gitmesek neden dedim. kliniğe düşmeden kendim halletmek istiyorum dedi. ne alakası var kliniğe düşmekle dedim sadece yardım alacaksın neden öyle düşünüyorsun? ama sinirim bozuldu yani sen bilirsin dedim. akşam eve geldi kedi gibi sırnaşıyor gözlerimin içine bakıyor kızdığımı biliyor çünkü. bende de hata var konuşma yoluna gitmedim o an. o da konuşmadı sessiz sessiz durunca o gün artık küsmüş olduk. 1 haftadır küsüz. çok ihtiyaç olduğunda konuşuyoruz. hayat düzenimiz aynı gidiyor yemek, çay, akşamları dizi seyretme, ama konuşma yok. daha önce de söylemiştim bu sigara konusu aramızda hep sorun olacak bunu bil dedim zamanla alışır kabullenir diye düşünme bu artık sadece senlik bir şey değil ikimizi ilgilendiren bir şey dedim. çünkü onun sağlığından olmasını istemiyorum. sigaranın doğal sonucu bu. sağlığı bir gün bozulacak. haklısın diyor.bliyorum kabullenmeyeceğini diyor ama çalışıyorum gerçekten diyor, diyor ama sonuç yok. doktor işi de yattı. kendi halletsin diye bekliyorum bakalım ne olacak? daha önce de küstük sigara yüzünden doktor aşamasına ilk defa geldik ama.
sizden isteğim aranızda sigarayı bırakan hangi yöntemle bıraktı ya da eşinize sigarayı bıraktırırken nasıl başarılı oldunuz bir fikir verin en sonunda patlayacağım...
sizden isteğim aranızda sigarayı bırakan hangi yöntemle bıraktı ya da eşinize sigarayı bıraktırırken nasıl başarılı oldunuz bir fikir verin en sonunda patlayacağım...